Любопитно

Какво вещаят звездите за 2 февруари, четвъртък

През по-голямата си част днешният четвъртък е напрегнат. Не бягайте пред времето и оставете обстоятелствата да се развият според естествения си ход. Избягвайте агресията. Следобедът не е подходящ за малките промени, които искате да направите в ежедневието си. Изчакайте по-благоприятен момент. Той ще настъпи утре, през уикенда или другата седмица. Срещите с приятели или с компании, в които не сте били от дълго време, се оказват облагородяващи вечерта. Ще научим полезна информация.


ОВЕН

Нужда от промяна

 

Мислите ви са насочени към новаторство. Осъзнавате нуждата си да градите нещо ново или просто да промените посоката, в която вървяхте до този момент. За съжаление, днешният ден не позволява да го сторите, но все пак в съзнанието ви се е зародила идеята и в един по-късен етап ще го постигнете. Успехът е с вас.


ТЕЛЕЦ

Център на внимание

 

Общувате свободно с всички. Неусетно се превръщате в център на компанията, където сте доста търсени. Хората ви споделят и очакват поне малко да им помогнете за проблемите. Не се нагърбвайте излишно с непосилни ангажименти. Давайте помощта си там, където можете. И разбира се, ако са ви я поискали.


БЛИЗНАЦИ

Важна информация

 

Напрегнатият четвъртък ще завърши с една доста благоприятна вечер, в която разговорите и срещите с приятели ви помагат да осъзнаете дълбока истина за самите себе си. През целия ден научавате разнообразна информация. Тя ще ви е нужна за бъдещето. Някой ви подава ръка. Приемете помощта.


РАК

Напрежение

 

Луната е във вашия знак. Предстои ви емоционален ден, през който всяко взето решение е погрешно или влачи след себе си неблагоприятни последици. Не се инатете. Инатът ви е последната черта от характера, която трябва да проявявате днес. Вечерта сте озарени от добро настроение. Излезте с приятели на по питие.


ЛЪВ

Самосъжаление

 

Не всичко се случва така, както вие сте си го представяли. Вместо да осъзнаете, че понякога обстоятелствата имат собствен ход, с който трябва да се съобразите, вие се затваряте в себе си и се мислите за жертви. Променете подхода, за да не си причините лоши последици. Мисленето ви трябва да бъде променено незабавно.


ДЕВА

Удържате фронта

 

В прекрасно настроение сте. Денят ви намира ведри и готови за работа. Въпреки че през по-голямата си част четвъртък е натоварен, напрегнат и нервен, вие успявате да удържите на провокациите. Вечерта ви чака заслужена почивка, като можете да я споделите с приятели – на по чашка и сладки раздумки.


ВЕЗНИ

Все друг ви е виновен

 

На работното място сте убедени, че някой ви подлага крак и заради това не ви се получават някои неща. Истината е, че никой не си прави труда да ви пречи. Пречат ви ваши предишни грешки, които допуснахте и не поправихте навреме. Търсите си оправдание и причина за неуспехите, но не на правилното място.


СКОРПИОН

Освежаване

 

Четвъртък ще бъде благоприятен за вас. Луната е във воден знак, сходен на вашата стихия. Поставени сте пред начало, пред период на промени, които стартират още от утре. Става въпрос за нещо мъничко, което рефлектира върху ежедневието. Но ще ви се отрази добре, като глътка свеж въздух. Имате нужда от освежаване.


СТРЕЛЕЦ

Време за бюджет

 

Четвъртък не е сред активните ви дни от тази седмица. Вие вече стартирахте един по-обстоен себеанализ, който да ви отведе на права посока за решенията ви впоследствие. Днес обърнете внимание на бюджета си. Сметнете си разходите, вижте приходите и преценете как се движите с харчовете към тази дата.


КОЗИРОГ

Успехът е с вас

 

Въпреки напрежението, което чувствате, вие сте наясно със себе си и знаете точно какво да правите в четвъртък. Планът ви ще бъде изпълнен на сто процента. Това е и причината за успехите ви. През деня избягвайте да влизате в пререкания. Приемете обстоятелствата, и без това не можете да ги промените.


ВОДОЛЕЙ

Преквалификация

 

Следва забързан ден, в който колкото повече се вглеждате в детайлите и изкусурявате малките подробности, толкова повече ще се бавите и дразните. Усещате, че ви липсват достатъчно знания и умения в сферата, в която работите. Може би сте напът да осъзнаете, че имате нужда от нов курс, който да подобри квалификацията ви.


РИБИ

Първо помислете

 

И в четвъртък настроението ви е на добро ниво. Имате нужда да споделите положителните емоции с хората наоколо. На работното място се готвите за промени, за които все още не сте готови. Помислете добре по предложенията, получени в последните дни, преди да ги приемете категорично.


Хороскоп за родените на 02.02.– Честит рожден ден!

През следващата една година не бързайте да правите промени и да бягате пред вятъра, а се оглеждайте и опипвайте почвата. Обърнете повече внимание на семейството си. Ще бъде добре, ако направите ремонт вкъщи.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *