Любопитно

Какво вещаят звездите за четвъртък, 9 февруари

Предстои ни важен ден. Той задвижва механизми, които са естествени, но невинаги очаквани от нас самите. Възможно е да затворите страницата на някои от приятелските контакти, бизнес средите или сферата на личните взаимоотношения. Не страдайте за хората, които губите точно в този момент. Съдбата неслучайно се е намесила, за да се случи така. Скоро ще разберете, че е било за добро. Мислете перспективно, защото щом една страница в живота ви се затваря, на гърба й се отваря нова.


ОВЕН

Помощ

 

Време е да потушите своята емоционалност и нервност. Предстоят ви благоприятни срещи на работното място. Ще получите желана подкрепа от хора, с които съвсем наскоро сте осъществили запознанство. И за в бъдеще ще работите с тях, така че приемете подадената ръка. Някой ви дава съвет. Не бягайте от него.


ТЕЛЕЦ

Свършена работа

 

Планирайте деня си така, че да свършите най-важните и належащи ангажименти. Имайте предвид, че дори и да сте си направили предварителния план, все нещо ще изниква в последния момент, така че и него да свършвате в срок. Подгответе се за напрежение, но и за облекчение, че сте си свършили работата.


БЛИЗНАЦИ

Сияете

 

Днес сте в по-добра форма. Блестите с идеите си и веднага започвате да работите по тяхното скоростно осъществяване. Усмихвайте се. Доброто ви настроение е проводник на положителен заряд, който помага и на другите около вас да мислят позитивно. Приключете със стари, ненужни за живота ви контакти.


РАК

Не се натоварвайте

 

Луната днес ви прави доста чувствителни, сантиментални и емоционални. При някои от вас притесненията растат без причина. Днес не се надценявайте, не претоварвайте нервите и тялото си. Само така ще изживеете днешния ден без проблеми. Претоварите ли се, ще блокирате шанса си за успех.


ЛЪВ

Не търсете лесното

 

Четвъртък ви прави особено нетърпеливи. Желанието ви е нещата да се случват бързо, на секундата и… без да полагате кой знае какви усилия. Комбинацията е абсолютно невъзможна към този момент. Налага се сериозно да заработите за своите лични цели и да извървите крачка по крачка пътя към тях.


ДЕВА

Отпуснете примката

 

Нервността и агресията ви днес са породени от финансови проблеми, с които не можете да се справите в поставения от вас срок. Разширете малко границата на възможностите си. Станали сте прекалено взискателни към самите себе си. Отпуснете примката и ще дишате по-свободно. Така всичко ще се нареди.


ВЕЗНИ

Осъзнайте се

 

Самоувереността ви е достигнала такава точка, че е започнала да ви вреди, без да го съзнавате. Мислите си, че всичко можете и всичко знаете. Не приемате съвети отстрани и често обвинявате другите, когато нещата не се получават според вашите планове. Вгледайте се в себе си и осъзнайте и своите грешки.


СКОРПИОН

Хармония

 

Въпреки че желаете да останете насаме със себе си, денят е благоприятен и за срещи, обсъждания и правене на общи планове. Носи ви мощ, която ще ви послужи и в следващите дни. Не прекалявайте с активността и намерете баланса между работа, почивка и хоби. Така ще сте в хармония със себе си.


СТРЕЛЕЦ

Тръгвате напред

 

Вие също днес ще получите желаната подкрепа. Зелената светлина е силна мотивация да тръгнете с бодра крачка напред. Знаете какво искате и как да го постигнете. Това е и причината съвсем скоро да се озовете близо до успеха. Приключете с контакти и запознанства, от които нямате нужда в живота си.


КОЗИРОГ

Нов мироглед

 

Очакват ви доста промени, които вече са започнали и сте осъзнали в живота си. Финализирането им предстои да се случи днес или в някой от дните до края на февруари. След това ще бъдете нови хора, с нов начин на мислене и мироглед, значително по-различен от настоящия ви. Всичко това е за ваше добро.


ВОДОЛЕЙ

Повярвайте себе си

 

Въпреки че Луната се движи в знак, сходен по стихия на вашия, днешният ден ви носи напрежение и неувереност. Трудно правите първата крачка към осъществяването на промени, трудно осъществявате инициативи. Вършете онова, в което се чувствате силни. Сега имате нужда да повярвате в себе си.


РИБИ

Променете тона

 

Ще си дадете сметка, че конфликтите и бунтовете, които си създадохте в последните няколко дни, не ви правят щастливи. Да налагате своето собствено мнение чрез агресия не ви е в природата. Рязко трябва да промените начина си на поведение. С благия и мек тон ще постигате повече, отколкото с викане и сърдене


Хороскоп за родените на 09.02.– Честит рожден ден!

Опитайте през следващата една година да постигнете хармония в личните си взаимоотношения. Това ще ви носи успокоение и ще ви помогне да се реализирате по-добре и да жънете успехи и в професионалния живот.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *