Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 8 февруари

Луната е в Дева. Успешно вършим всякаква аналитична работа. Минус, който следва да преодолеем, е дребнавостта. Задълбаваме в детайли и подробности, без да виждаме общата картина. Губим времето си в търсене на грешки просто за да ги отбележим, а не за да ги поправим.


ОВЕН

Семейни промени

 

В семейството ви се случват промени, които вие не контролирате и няма как да спрете. Дори и да не са ви по вкуса, те са за ваше добро. Примирете се и не позволявайте да ви разсейват, когато отидете на работа. Служебният ви ден ще бъде ангажиран, както винаги. Точно преди края на работното време не се залавяйте с нещо ново.


ТЕЛЕЦ

Избягвайте кавгите

 

Предстои ви важен ден, който трябва да изживеете съзнателно и без да се пускате по течението. Бъдете малко по-тактични и не влизайте в излишни спорове и разпри, дори и често да ви провокират останалите. Погрижете се за личните си финанси. Днес обърнете внимание на спестяванията си. Отделете ги в банков депозит.


БЛИЗНАЦИ

Усамотете се

 

За да се справите с трудностите, днес трябва да бъдете спокойни и уравновесени. Оставяйте си време за самите себе си между ангажиментите. Усамотяването е път към личното ви щастие и емоционална стабилност. Предстоят ви промени във финансов аспект. Съветвам ви да не харчите безразсъдно, особено в следобеда и вечерта.


РАК

От вас зависи

 

Днес сте изцяло под въздействието на емоциите, но имате шанс да преодолеете първичните си инстинкти и да мислите малко по-задълбочено по проблемите и належащите задачи. Мечтаете си за незабавна промяна, която няма как да се случи от нищото. Нужно е и вие самите да поработите върху нея.


ЛЪВ

Добра идея

 

Днес сте контактни, но и преднамерени към всички хора, с които общувате. Това е една добра черта, предпазваща ви от грешки и разочарования. Денят е благоприятен и можете да го изживеете активно. Отбележете една идея, която ще ви дойде наум и ще запали съзнанието ви. Можете да я превърнете съвсем скоро в реалност.


ДЕВА

Нещо ново

 

Намирате се в щастлив период. В състояние сте да направите резки промени и те да са изразени в сферата на общуването, в смяна на средата на живот. Стремете се към нови запознанства, които да облагородят живота ви. Имате нужда от реновиране. В очакване сте да ви случи нещо ново.


ВЕЗНИ

Разговор с шефа

 

Вашите основни желания към момента са да ви се промени заплащането в службата или пък да се възкачите в йерархията. Имате възможност да поработите върху тези свои желания и да стреляте смело. Ако шефът не ви забелязва, уговорете среща с него и поговорете за своите положителни качества и умения.


СКОРПИОН

Пестете

 

С обтегнати нерви и с изострени сетива днес предстои да промените частично начина си на мислене. Вие вече поработихте върху някои промени около себе си, като например отношението си към хора, които не заслужават вашето доверие. Време е да се замислите за осигуряване на по-добра финансова стабилност. Спестете пари.


СТРЕЛЕЦ

Искате много

 

В сряда сте нервни и всяка дреболия, която не се случва по вашите правила, ще ви ядосва. Кипвате бързо, а това в никакъв случай няма да се хареса на колегите и партньорите. Внимавайте, ставате все по-меркантилни и когато поставяте финансови условия, отсрещната страна не е в състояние да ги изпълни.


КОЗИРОГ

Пари

 

Радвате се на стабилност, която няма как да не забележите още в сутрешните часове на срядата. Избягвайте всякакви конфликтни ситуации с колегите. С ръководителите си днес няма да има какво да делите. Мнозина от вас ще бъдат зарадвани с известие за пари, а сумата ще ви помогне да направите разумна покупка в края на деня.


ВОДОЛЕЙ

Крачки към промяна

 

Предстои ви емоционален и труден ден. Напоследък правите плахи крачки към една промяна, която няма как да извършите без нужната решителност. При необвързаните този ден е много важен, защото им дава шанс да срещнат подходящ партньор в живота си. Вечерта е наситена с хубави и положителни емоции вкъщи.


РИБИ

Започвате наново

 

Въпреки напрежението днес сте вдъхновени да постигнете голяма част от целите си. Бъдете готови да започнете отново един проект, който бяхте захванали някъде във времето назад, но го бяхте изоставили. На работното място получавате подкрепа в следобедните часове от шефовете. Ще разберете шокираща новина.


Хороскоп за родените на 08.02.– Честит рожден ден!

Ако през следващата година критикувате и мърморите повече от обичайното, позволете на вашите близки да ви го кажат, а вие да го вземете предвид. Приемайте чуждите грешки. Вие също грешите.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *