Любопитно

Какво вещаят звездите за вторник, 21 февруари

Луната се движи в Риби, а квадратурата й с Марс ни прави нервни, емоционални и чувствителни. Отложете някои важни задачи, ако имате за днес, особено ако са свързани с постигане на съгласие и компромис. Не сме склонни на такъв днес.


ОВЕН

Не се инатете

 

Сега не е най-подходящият момент за поставяне на ново начало в каквато и да било област. Успехът ще бъде с вас, ако не упорствате и не проявявате безсмислен инат. В днешния ден не се старайте да налагате мнението си и да си доказвате, че може да стане това, което вие сте си наумили.


ТЕЛЕЦ

Нужда от свобода

 

Дори и да не сте съгласни с мнението на хората около вас, не го показвайте явно и не влизайте в излишни пререкания. В момента не ви е нужно да спорите, да губите излишна енергия и да убеждавате другите във вашето мнение. Не се оправдавайте пред никого. Днес имате нужда от свобода.


БЛИЗНАЦИ

Гледайте философски

 

Вместо да влизате в конфликти и да доказвате правотата на своята гледна точка, днес можете да насочите енергията си в довършване на някои вече започнати и важни ангажименти на работното място. Не се ядосвайте за глупости и гледайте по-философски на всичко, което се случва около вас.


РАК

Не се надценявайте

 

Ако днес не се инатите и не прекалявате с инициативите, денят ви ще протече в нормалните и допустими граници. Очаква ви успех, с който можете да се задоволите. Максималистите сред вас обаче няма да са доволни и могат да надскочат възможностите си. Да започнат нещо ново, което ще е поредният им крах.


ЛЪВ

Липса на емоции

 

Променливото време, вчерашното новолуние, напрежението в днешния ден – всичко това са фактори, които изпиват жизнената ви енергия. Чувствате се без капка жизненост. Няма адреналин и емоции около вас. Имате нужда да се скриете от погледите на хората. Избягвайте да говорите много. Никой не ви разбира правилно.


ДЕВА

Нервен ден

 

Още сутринта ще ви ядосат вкъщи и това ще даде отражение върху настроението ви през целия ден. Не е възможно да се успокоите и всяка малка дреболия на работното място допринася за нервното ви състояние. Възможно е да влезете в конфликт с хората наоколо. Това определено ще ви изнерви допълнително.


ВЕЗНИ

Активни сте

 

Днес сте активни и силни. Издръжливостта ви е на много високо ниво, въпреки че и нервност не ви липсва. На работното място заложете на разговорите, които водите откровено. В момента сте справедливи – черта, която няма как да не се забележи от останалите. Можете да обсъдите своето общо бъдеще.


СКОРПИОН

На нокти

 

Въпреки хубавите тенденции днес и лекотата на деня, нищо няма да ви се получава от първия път. Нищо няма да се случва по лекия начин, подгответе се за някои малки недоразумения на работното място. В личен план също денят е подготвил мънички закачки, които ще ви изправят на нокти. Но пък така се чувствате живи.


СТРЕЛЕЦ

Докачливи сте

 

Днес виждате, че нещата не ви се получават така, както ги искате, и продължавате да ги вършите. Упорствате излишно, хабите енергия и вършите нещо, което после ще осъзнаете, че е безсмислено. Днешният ден ви прави нервни и докачливи. Ако някой ви каже, че напразно хвърляте усилия в нещо, ще му се обидите.


КОЗИРОГ

Стресът е полезен

 

Очаква ви пореден забързан ден, в който ще трябва да свършите доста ангажименти за кратък срок. Всъщност, изтичащите срокове са нещо, което ви прави напрегнати и не ви позволява да се отпуснете. И днес сте на нокти, но пък този сладък стрес ви държи в напрежение и всъщност се оказва доста полезен за вас.


ВОДОЛЕЙ

Гледайте себе си

 

Ще се ядосвате на хората, които пилеят и прахосват парите си без никакъв смисъл. Всъщност, едва ли вие имате право да ги съдите или да определяте начина им на живот. По-добре погледнете себе си, собствения си бюджет. Може би е време да направите някои важни разходи, които трябва да се извършат до края на месеца.


РИБИ

Слаб конкурент

 

Това е един прекрасен ден за вас. Ще блеснете с новите си идеи, с разумните си решения и здравия си разум. На работното място ще бъдете засенчени от колега, който в момента иска да се изяви като лидер. Не се сърдете, дайте му нужното време и поле за изява. Вашите идеи са по-силни и съвсем скоро ще изплуват на преден план.


Хороскоп за родените на 21.02 – Честит рожден ден!

През следващата една година не се страхувайте да заявите себе си пред всички останали. Вие притежавате умения и възможности, които трябва да бъдат забелязани. Ако не ги демонстрирате, едва ли някой ще им обърне внимание.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *