Любопитно

Вашият хороскоп за 7 февруари, вторник

Във вторник се подгответе за доста работа, която трябва да свършите в срок. Не бягайте от отговорностите. Луната се движи в Дева и ни помага да отхвърлим неприятните, но важни за деня задачи. Работете усърдно, не бягайте от отговорност и денят ви ще бъде успешен.


ОВЕН

Продължете напред

 

Очаква ви ден, в който служебните ангажименти са много и се налага да обърнете доста внимание на професионалното си развитие. В сутрешните часове сте в лошо настроение, предизвикано от изказване от страна на колега. Не си го слагайте на сърцето. Ядът може да провали изцяло деня ви, а не си заслужава.


ТЕЛЕЦ

Желани промени

 

Луната се движи в Дева и ви помага да задействате механизми за успеха си. Бъдете съсредоточени в своите собствени ангажименти, без да се бъркате в чуждата работа. Днес ви очакват промени, контролирани от вас самите. Ако някой ви предлага нещо съблазнително, не приемайте – ще се окаже лъжа.


БЛИЗНАЦИ

Довършете започнатото

 

Затваряте се в себе си. Не ви се общува с никого. В сутрешните часове изпитвате страх да се захванете с нови неща и да правите промени. По-добре се ангажирайте с вече започнати задачи, с довършваше на нещо старо. Ведрото ви настроение зависи единствено от вас. Вечерта бъдете с хора, които ви карат да се усмихвате.


РАК

Не се разстройвайте

 

Напоследък се чувствате превъзбудени. Така ще е и днес. Очаква ви пълноценен ден, който можете да превърнете в доста успешен. В сутрешните часове не обръщайте внимание на някои нападки. Един телефонен разговор може да ви разстрои. Не си струва да вгорчавате настроението си заради нечии чужди болки.


ЛЪВ

Търсите внимание

 

И при вас вторник носи нови импулси и доста голямо количество енергия. Бъдете себе си и не позволявайте на никого да диктува живота ви. В сутрешните часове внимавайте с парите. Склонни сте да изхарчите много за нещо, което не си струва цената. Правите го само за да бъдете забелязани от хората около себе си.


ДЕВА

Крах в силите

 

Чувствате напрежение, защото сте си втълпили, че днес трябва да свършите повечето работа, която сте си наумили за тседмицата. Претрупването на графика с ангажименти води само до две неща – възможен провал и сигурен крах в силите. Избягвайте да си поставяте неизпълними цели и всичко ще бъде наред.


ВЕЗНИ

Не бързайте

 

Не ви липсват сили, но все още важи правилото да вършите всичко по-бавно, без напрежение и безпокойство. Точно това усилва чувството ви за радост и задоволство. Мислете за себе си, за своя собствен живот и какво точно трябва да промените, за да бъде той още по-хубав. Не откликвайте на лъжливи предложения, колкото и да ви омайват.


СКОРПИОН

Спестете пари

 

Очаква ви доста успешен ден. Чувствате се силни и в добра кондиция. Имате енергия да свършите доста неща, затова и си направете предварителен план. Единственото, което ви е забранено за този ден, е вземането или даването на заеми. Не правете дългосрочни инвестиции и спестете пари, вместо да харчите неразумно.


СТРЕЛЕЦ

Шансове

 

Натоварвате се с много ангажименти, които трябва да свършите в кратък срок. Ще се справите, но го мислите прекалено много и губите ценна енергия в притеснения и колебания, вместо в действия. Денят е благоприятен и позитивен, дарява ви с шансове и възможности да достигнете до желаните резултати. Но отново чрез спокойствие.


КОЗИРОГ

Действайте

 

Не ви липсва енергия, която да влеете в действията си днес. Не пропилявайте деня си в излежаване или мързелуване. Съсредоточете мислите си върху конкретни полезни неща. Ще имате голям успех, ако не обръщате внимание на изказванията на хората наоколо, а живеете за своя свят, в който съществуват единствено вашите интереси.


ВОДОЛЕЙ

Поправяте грешки

 

И вие сте активни и решени да поправите някои грешки в живота си или да хармонизирате взаимоотношения, които напоследък се оказваха по-враждебни. Можете да влеете енергията си в подобно начинание. Днес за вас е важно да се разбирате с другите. Отдавате голямо значение на това какво другите ще кажат за вас.


РИБИ

Не се ядосвайте

 

Опитайте да не се ядосвате за дреболии. Някои неща в живота си не можете да премахнете или подобрите, колкото и да се опитвате. Причината е, че това не зависи изцяло от вас. Добре е да започнете да приемате света такъв, какъвто е, защото ако винаги се пробвате да го поправяте, все ще сте на грешна посока.


Хороскоп за родените на 07.02.– Честит рожден ден!

Научете се да приемате това, което се случва около вас в следващата една година, защото тръгнете ли да го променяте или винаги да се противопоставяте, ще загубите много енергия, а резултатите ще бъдат нулеви.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *