Любопитно

Вашият хороскоп за четвъртък, 16 февруари

Рано сутринта Луната навлиза в Козирог. Изостря се мисленето ни за работа и кариера. Днес и утре ще гледаме по-сериозно на света и нещата, които се случват около нас. Нека не бързаме. Добре е да обмисляме повече стъпките си, да ги мерим и едва след това да ги осъществяваме.


ОВЕН

Преценете

 

На работното място се опитайте да бъдете една идея по-организирани. Не бързайте да поставяте нови начала в сфери, в които нямате достатъчно натрупан стаж и опит. Възможно е някой да ви предложи да му помагате по голям професионален проект. Преценете дали да се захващате.


ТЕЛЕЦ

Неприятни срещи

 

Предстоят ви срещи с хора, които невинаги ще ви бъдат лицеприятни. С тях не през цялото си време на общуване сте били в хармонични взаимоотношения. Запазете самообладание и свършете това, за което сте се срещнали. Като изключим тези мигове, четвъртък е един доста щастлив и спокоен ден.


БЛИЗНАЦИ

Ще ви помогнат

 

Без да искате, с настроението си показвате, че около вас има проблеми и търсите начин как да ги разрешите миг по-скоро. Днес ще попаднете на подходящи хора, които могат да ви подадат ръка и вие да приключите с трудностите незабавно. Доверете им се, а след това им се отблагодарете за оказаната помощ.


РАК

Приоритети

 

Напрежението ви днес е предизвикано от нуждата да вършите няколко неща наведнъж, едновременно. Знаете, че по този начин не можете да изпипате нито едно от тях по начина, по който вие желаете. Успокойте топката. Свършете само онова, което ви е приоритетно. Не поемайте допълнителна работа.


ЛЪВ

Лутате се

 

В четвъртък се влияете единствено и само от чувствата и емоциите – както от своите, така и от тези на хората, с които общувате. Лесно човек може да ви убеди в нещо, лесно може и да ви разубеди. Люшкате се в крайности, без да имате своя собствена и твърда гледна точка.


ДЕВА

Нова идея

 

Днешният ден ви дава възможност да помислите малко повече за себе си, за своите лични интереси, за възможностите си, за развитието си. Всичко това ви се върти в главата и не ви дава мира. Днес може би ще се зароди една нова идея, която да развивате в следващите месец-два. Време е за творчески решения.


ВЕЗНИ

Приемете мнения

 

Гледната ви точка днес се различава от тази на всички останали и това може да направи днешния ден доста противоречив и напрегнат в някои отношения. Вие не сте склонни да приемете чуждото мнение, а в момента не си давате сметка, че то е по-правилно и справедливо.


СКОРПИОН

В помощ на другите

 

Денят ви днес е ангажиран с проблемите на другите около вас. Възможно е да ви се обадят за съвет близки и роднини, които си мислят, че ще им го дадете веднага. Вие пък сте неподготвени и трябва да помислите, да потърсите най-доброто решение от възможните. Като цяло, днес ще мислите много, малко ще вършите.


СТРЕЛЕЦ

Печелите пари

 

Привлечени сте от идеите на хора, на които се възхищавате. Те са успели в живота и чрез думите си ви действат мотивиращо и вдъхновяващо. Попийте тази мотивация и я вложете в своя собствен живот, за да го направите още по-успешен. Днешният ден ви дава възможност да спечелите пари.


КОЗИРОГ

Манипулират ви

 

В четвъртък сте много нервни и напрегнати. Срещу вас се изправят манипулативни хора с високо влияние, които желаят да ви впрегнат в своите цели. Помислете си добре какво ще получите в замяна и дали няма да сгрешите. Точно сега не е добра идея да сменяте работата си или да се заемате с нещо допълнително.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете независими

 

Отворени сте към нови контакти, но не всички запознанства са благоприятни за вас днес. Бъдете по-консервативни. Потискайте силната си чувствителност, която може да ви нанесе и здравословно неразположение, прерасне ли в агресия и нервност. Изживейте деня си така, че да не бъдете зависими от нищо и от никого.


РИБИ

Не мислете за другите

 

Вместо да се радвате на живота, света и хубавите неща, които ви се случват, вие все търсите причина да се натъжите и да съчувствате на хора, които са хронично нещастни. Те са такива не заради друго, а заради начина си на мислене. Не можете да ги промените. Оставете ги и живейте живота си свободно.


Хороскоп за родените на 16.02.– Честит рожден ден!

През следващата една година от вас се иска да се насочите към професионалната сфера, да градите сериозна кариера и да търсите начин за развитие. Парите сами ще дойдат при вас, ако подберете подходящото поприще.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *