Любопитно

Вашият хороскоп за сряда, 22 февруари

Луната преминава в Овен, а съвпадът й с Венера прави днешния ден запомнящ се в сферата на общуването, в отношенията ни с хората около нас. Можем да взаимодействаме с всички наоколо, да запалим искрата на общото мислене и общото действие. Изслушвайте се, търсете хармонията и мира помежду си. Днешният и утрешният ден са щастливи.


ОВЕН

Щастлив ден

 

Сутринта настроението ви е добро, но все още имате желание да сте насаме със себе си, необезпокоявани от никого. Около обедните часове чувствате прилив на енергия. Една нова идея, която идва в ума ви, ще ви зареди с ентусиазъм и сериозни очаквания за бъдещето. Това е щастлив ден за вас.


ТЕЛЕЦ

В добро настроение

 

Днес сте в добро настроение и концентрацията ви също е на ниво. Срещите и разговорите ви облагородяват. Единственото предупреждение в хороскопа е да не започвате нови начинания и да не вземате важни решения. В следобеда тонусът ви спада. Спортувайте, за да повдигнете духа си.


БЛИЗНАЦИ

Нов период

 

Днес е идеален ден за вас, стига да не се инатите. Вслушайте се в съветите на съдбата, които предупреждават в сутрешните часове да не предприемате важни професионални действия. Тях оставете за следобеда. Така ще си осигурите гарантиран успех. В личен план започвате нов период, който със сигурност ще ви зарадва с нещо хубаво.


РАК

Срещи и разговори

 

Предпазливи и доста скептични сте към предложения, които получавате насреща. Обмислете внимателно плановете си. Ако сте на работа, сутрешните часове са идеални за срещи и разговори с приятни хора на теми, които касаят общи неща – времето, хоби, политическа обстановка, спорт, изкуство, музика…


ЛЪВ

Щастлив ден

 

В края на месеца е време да вземете тефтерчето с приходи и разходи и да направите обстоен разчет на джоба си. Около обяд ви чака добра новина, която ще ви зарадва и ще ви вдъхне ентусиазъм. Като цяло, това е един от щастливите дни през седмицата за вас. Насладете му се.


ДЕВА

Не ви се разговаря

 

В сутрешните часове не ви се говори с никого, въпреки че мнозина ви заговарят и търсят контакта с вас. Покажете им тактично, че искате да останете насаме със себе си. В следобеда не е изключено да получите изгодно предложение в служебен план, обвързано с по-добро заплащане. Помислете върху него.


ВЕЗНИ

Напразни притеснения

 

Опитайте да превъзмогнете депресивното настроение, в което се намирате към този момент. Потърсете си нещо приятно, което да ви вдъхва кураж и да ви дава сили за живот. Поговорете с най-близките си хора и им споделете своите тревоги. Те ще ви успокоят, че притесненията ви са напразни.


СКОРПИОН

Уплътнете времето си

 

Денят е активен за вас. Уплътнете работното си време с разговори, дела и задачи, като спазите всички изисквани срокове. Добре подреждате плановете си и през този ден това е силната ви страна. Ако почувствате неразположение от здравословен характер, веднага посетете личния си лекар.


СТРЕЛЕЦ

Успех

 

Движението на Луната в сходния на вашия знак Овен прави днешния ден интригуващ, вълнуващ и обещаващ. Имате възможност да се радвате на постиженията си от изминалите дни. Обърнете внимание на плановете си за бъдещето. Не забравяйте, че единствено хвърляйки поглед напред вие си осигурявате път към успеха.


КОЗИРОГ

Промени

 

В добро настроение сте. При вас стартира период на промени, които ежедневно облагородяват живота ви и ви помагат да се чувствате щастливи, живи и уверени в себе си. Прогнозата за сряда е благоприятна. Разсъждавайте малко повече върху думите си, особено когато давате обещания. Не се захващайте с непосилни дела.


ВОДОЛЕЙ

Пренареждане

 

През тази седмица, ако сте проявили сдържаност, със сигурност сте се предпазили от много грешки и в общуването, и в работата. Пасивното поведение в последните дни е причина или тактика за избягване на трудностите. Днес отново не бива да проявявате инициативност. Не пропускайте да преустроите плановете си според ситуациите.


РИБИ

Приятен ден

 

Не се будите с особено голямо желание да отидете на работа, но денят е повече от важен и няма как да си останете вкъщи. Организирайте се и тръгнете няколко минути по-рано. Изпийте сутрешното си кафе в офиса, планирайки и правейки разчет на времето и средствата си. Вечерта разпуснете на по чаша вино с половинката.


Хороскоп за родените на 22.02 – Честит рожден ден!

Пригответе се за една по-различна година, в която бързо ще вземате решения, без да си давате сметка, че точно тези решения ще коват съдбата ви за следващите няколко години. Любов и радост няма да ви липсват в ежедневието, а самотните могат да срещнат подходящата за тях половинка.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *