Любопитно

Вашият хороскоп за сряда, 1 март

В първия мартенски ден Луната преминава в Рак. Дарява силна енергия в семейната сфера. Подобрете взаимоотношенията си с близките, подарете им от сърце по една мартеничка и продължете напред. Не се претоварвайте с работа.


ОВЕН

Не забравяйте празника

 

Претоварени сте с работа и ангажименти и почти забравяте за празника днес. Не му отдавате голямо значение и дори забравяте да го честитите на близките и приятелите. Програмирайте деня си и вървете по план. Вече започнахте своя трансформиращ период на работното място и през март ви чакат промени. Честита Баба Марта!


ТЕЛЕЦ

Лични промени

 

Днес сте в чудесно настроение и се радвате като малки деца на мартеничките, които разменяте за здраве и благополучие. Подарявайте своите с искреност и топли чувства, защото каквото пожелаете днес, ще се сбъдне. Честита Баба Марта и на вас. Датата 1 март ви носи промени в личен и интимен план, които са желани и търсени.


БЛИЗНАЦИ

Нещата ще се наредят

 

Опитайте се да изживеете един ден, без да занимавате хората наоколо със своите проблеми и тежък живот. Не се оплаквайте, а бъдете позитивни. Вържете по една мартеничка на любимите хора с искрени пожелания. Другото ще се нареди от само себе си. Днешният ден е силен и зареден с хубава енергия. Честита Баба Марта!


РАК

Не се ядосвайте

 

Станали сте много педантични. Водите списък кой ще ви поздрави по случай празника и кой каква мартеничка ви е вързал. Обременявате съзнанието си с излишна информация. Отдайте се на момента и изживейте деня по-лежерно. И да е забравил някой, не се връзвайте чак толкова. Не се ядосвайте за глупости. Честит 1 март!


 

ЛЪВ

Теглете чертата

 

Честита Баба Марта! Въпреки че трудно задвижвате колелото на новия месец, днес сте в добро настроение. Липсва ви борбеност, за да постигнете онези резултати, които ви се дават от съдбата. Съберете сили и поставете едно ново начало в личен план. Започнете начисто, теглете чертата на старото. Този ден ще ви помогне в тази насока.


ДЕВА

Спокойствие

 

Очаква ви изпълнен с емоции и преживявания ден. Днес сте в отлично настроение и зареждате всички около себе си с енергия. Вържете им по една мартеничка с искрени пожелания. Бъдете вдъхновени да сеете добро от сърце. Денят ви носи хармония и спокойствие в личен план и в семейния живот. Честит празник!


ВЕЗНИ

Финансови промени

 

Честита Баба Марта! И вие сте сред хората, за които връзването на мартенички има особена символика. Затова го правите с детско желание и чистота. Днешният ден е зареден с положителна енергия, която чувствате още сутринта. Чакат ви промени във финансовото ви състояние, които са в посока увеличение.


СКОРПИОН

Бъдете открити

 

Време е да приключите с нарочната си изолация и да се обградите с хора, с които да стартирате общите си мартенски проекти. Връзването на мартеничка е идеалният повод да разчупите обстановката и да покажете, че сте готови отново да общувате открито. Бъдете настроени позитивно. Днес формирате успеха си за целия месец. Честит празник!


СТРЕЛЕЦ

Доходи от бизнес

 

Честита Баба Марта! Тя ви носи шансове и перспективи, които стават ясни още днес – в първия ден от месеца. Това е ден на благоприятни енергии и позитивни емоции. В делови аспект успехът е с вас, ако водите преговори. Можете да подпишете важен договор, който впоследствие ще ви донесе желаните доходи.


КОЗИРОГ

Имайте очаквания

 

Често през този ден се вглъбявате в себе си и сякаш не искате да покажете емоциите си на всеобщото внимание. Не се затваряйте, а открехнете душите си. Днес бъдете чисти, искрени и неподправени. Денят е позитивен и така ви тръгва целият месец. Имайте добри очаквания за него и те ще се случат. Честита Баба Марта!


ВОДОЛЕЙ

Малките неща ви радват

 

Изключително много ви радват малките неща. Те ви правят щастливи и пълнят със съдържание деня ви. Вържете на любимите хора мартенички с пожелания за здраве и благополучие. Обърнете повече внимание на плановете си и стартирайте проект с дата 1 март. Честита Баба Марта!


РИБИ

Движение напред

 

Честита Баба Марта! Вържете на любимите хора най-хубавите мартеници с искрени пожелания. Очаква ви изпълнен с благоприятни перспективи ден. Днес можете да стартирате важен професионален проект или да започнете промени на работното място. Моментът изисква реформи, движение напред и просперитет.


 

Хороскоп за родените на 01.03. – Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви се иска времето да поспира тук-там, за да имате свободни минути за себе си, за семейството и дома си. Необвързаните имат шанса да намерят подходящата половинка, а обвързаните ще заздравят още повече семейните си взаимоотношения.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *