Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Петък ще бъде динамичен ден, през уикенда ще сме пълни с енергия и желание за промени

 

Петъчният ден ще протече и спокойно, и неспокойно. Луната се движи в Рак, мислите ни са отвеяни и свързани с предстоящия уикенд, а на фона на всичко това работата върви с шеметно темпо. Твърде вероятно е да пропуснем нещо важно заради недоглеждане. В събота над нас действа силен аспект между Слънцето и Уран, който може да ни накара да променим посоката си на движение. Рязко да пожелаем да променим нещо в живота си и да не мислим за последствията, които идват след това. В неделя настъпва пълнолуние в Лъв, което освен че ни дарява с много сили и енергия, ще трансформира връзките ни с хората, с които говорим и общуваме традиционно и ежедневно. Ето че и в сравнително спокойния февруари ще има моменти, когато ще се изправяме на нокти. Но и стресът е полезен, стига да е в малки количества…


ОВЕН

Гледайте напред

 

3 февруари. Доверието ви към хора, които боготворите, няма да се оправдае и е възможно точно това да е причина за лошото ви настроение през целия ден. Не си го изкарвайте на близките вечерта, тъй като те с нищо не са заслужили това. Приберете се и си легнете рано.

4 февруари. В събота не ви се прави нищо. Имате желание да си починете и да бъдете оставени на мира. Дори не ви се излиза, за да се видите с близки и приятели. Изживейте този ден в безделие.

5 февруари. Неделното пълнолуние ще ви зареди с енергия и ентусиазъм. Ще се вдъхновите за нещо ново в живота си. Простете на хората, които са ви излъгали. Не таете злоба и ненавист към тях. Гледайте напред и се запалете с нова идея.


ТЕЛЕЦ

Излишни усилия

 

3 февруари. Ще тръгнете със смели крачки да стопляте взаимоотношения, които вече отдавна са застинали някъде във времето. Дали си заслужава да го правите, е въпрос на ваш личен избор, но определено няма да имате успех с това. Помислете дали да губите излишна енергия.

4 февруари. В съботния ден се вижте с приятели и обсъдете намеренията си от вчера. Все някой ще ви даде правилни съвети и напътствия.

5 февруари. В неделя е добра идея да започнете ремонт вкъщи. Пълнолунието ще ви озари с нови идеи и ще ви вдъхнови да извършите промените по възможно най-добрия начин. А и така ще посрещнете предстоящата пролет с обновление.


БЛИЗНАЦИ

Добри постъпления

 

3 февруари. Добрите финансови постъпления в началото на февруари при вас са факт. Сега обаче идва време да помислите какво да направите, за да продължите да поддържате все така добро състояние и евентуално – да го множите. Днес идеите са ви важни и носят пари.

4 февруари. Останете вкъщи в събота и подредете своя дом. Направете го уютен. Купете си вещ или уред, който ще ползвате с удоволствие. Поканете гости вкъщи. Почерпете за здраве.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние в Лъв, което ще ви покаже верните хора, с които можете да продължите живота си занапред. Много усмивки и добро настроение са залегнали в този ден, но дали някои от тях не са лицемерни?


РАК

Натоварени с работа

 

3 февруари. Оказва се, че днес на всички им се налага да разчитат на вас. Проблемът е, че вие сте отговорни хора и ще подходите с нужното внимание и желание да поемете ангажимент към всяка задача. А дали няма да ви се натрупа много за вършене?

4 февруари. Без съмнение ще ви се наложи да поработите и в събота. Това е, защото не успяхте да откажете работа вчера. А тя си има своите срокове и след като ви идва извънредно, ще изисква и своето извънредно време, за да бъде свършена.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние в Лъв. С опънати нерви сте. Чувствате се недоспали и тревожни. Пълнолунието винаги за вас е време на нарушено емоционално здраве. Затова и трябва да се щадите и по възможност – да си почивате повече. Най-вече днес.


ЛЪВ

Нужда от уединение

 

3 февруари. Най-големият проблем при вас сега не е, че не сте в състояние да угодите на останалите, а че не можете да угодите на себе си. Станали сте прекалено нервни, недоволни и мърморещи за всяка дреболия. Имате нужда от някаква промяна, която да се случи в живота ви.

4 февруари. В събота оставете време за себе си. Не си причинявайте никакви неудобства като се срещате с много хора и търсите големи компании. Нуждаете се от уединение, а не от шум.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние във вашия знак. От една страна, ще си кусате попарата, която сте си надробили сами в последните няколко месеца. От друга страна, сега идва шансът да направите някои малки лични промени, които да направят така живота ви приятен и удовлетворителен за вас.


ДЕВА

Нужда от почивка

 

3 февруари. В желанието си да сте сред много хора и да се харесате на всички днес вие вероятно ще загубите своята собствена идентичност. А това ще ви изтощи до краен предел, правейки ви нервни и недоволни от всичко и от всеки. Може би е време да си дадете малко емоционална почивка.

4 февруари. В съботния ден ще ви се наложи да помагате на ваши приятели, които се нуждаят от подкрепата ви или от физическата ви помощ. Вечерта ще споделите с тях, въпреки че сте уморени и никак не ви се излиза.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние в съседния на вашия знак – Лъв. Очаквайте провокации от страна на съдбата. Нещо ще ви смути, нещо ще ви извади извън зоната на комфорт. Но пък в замяна ще вземете едно важно житейско решение, което изцяло ще промени ежедневието ви.


ВЕЗНИ

Приятелите си личат

 

3 февруари. Необичайни промени в службата ще ви накарат да се почувствате несигурни и нервни в петък. Съчинявате си различни сценарии, повечето от които фатални и неприятни за вас. Оставете събитията да се развият докрай, без да правите предварителни сметки.

4 февруари. Добре е да прекарате уикенда със семейството си. Посетете своите по-възрастни родители или ги поканете вкъщи на обяд. Спокоен и радостен е днешният ден.

5 февруари. В неделя ще разберете, че част от приятелите ви не са били съвсем искрени с вас напоследък. Заформила се е някаква интрига между вас и тях, която днес може да прерасне в нещо по-сериозно и тревожно. Преценете на кого можете да се доверите и на кого – не.


СКОРПИОН

Става напечено

 

3 февруари. И около вас настъпват промени, които са внезапни и съвсем непланувани от вас. Приемете ги с отворени обятия, защото са за ваше добро. В службата петъкът е натоварен, но благоприятен. Разговаряйте. Чакат ви интересни срещи.

4 февруари. Не си позволявайте в събота да си оставате вкъщи. Денят е благоприятен за пътувания, екскурзия или пътешествия на кратки разстояния.

5 февруари. Пълнолунието е в неделя, но то при вас ще даде отражение на цялата следваща работна седмица, защото засяга сектор от хороскопа ви, отговорен за професионалната реализация. Промени, новости, несигурност и действия от ваша страна ще направят дните от понеделник до сряда напечени, но и доста ползотворни. Чакат ви новини.


СТРЕЛЕЦ

Раздвижване в неделя

 

3 февруари. Днес не очаквайте да вършите работа по свои задачи. Денят ви поставя в ситуация да сте в угода на другите, без да сте го пожелали самите вие. Така се стичат обстоятелствата, а и шефовете ви ще ви накарат да помагате на колегите си, а не да движите собствените си ангажименти.

4 февруари. Съботният ден е подходящ за почивка. Поспете си до по-късно и не планирайте нищо важно за днешния ден. Нека плановете ви се редят според ситуациите. Възможно е близък човек да ви обиди неволно.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние в сходен на вашия по стихия знак – Лъв. Време е за обновление, оживление и нови, по-добри очаквания от ваша страна. Време е да се почувствате харесвани, обичани и да заемете центъра на вниманието. Така, както сте свикнали да бъде.


КОЗИРОГ

Напрегната неделя

 

3 февруари. В петък сте настроени делово и искате да подобрите хармонията във взаимоотношенията си с всички около себе си, независимо какви компромиси се налага да направите. Не можете да угодите всекиму, имайте го предвид.

4 февруари. В събота прекарайте деня със семейството, половинката и хората, които обичате и които истински ви обичат. Имате нужда да се обградите с искреност и позитивна енергия.

5 февруари. В неделя пълнолунието ви действа напрегнато. Предстои да научите истини, които ще ви втрещят. Опитайте да не съдите никого, а просто изслушвайте. Някой друг ден коментирайте това, което чувате.


ВОДОЛЕЙ

Изберете диета

 

3 февруари. Темпото при вас е забързано в петък и е възможно да сте една идея по-нервни от всички останали знаци. Не си намирайте оправдание в Сатурновата дупка, която преживявате. Просто моментът е малко по-особен и трябва да го изживеете. Всичко ще се подреди така, както е писано.

4 февруари. Предстои пълнолуние, а днешният ден е особено подходящ да си поставите цели, свързани с тялото и нормалното ви телесно тегло. Днес изберете начина на хранене, който да поддържате от утре нататък.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние в Лъв – срещуположния на вашия знак. Няма нищо страшно в това, напротив. Предстои период на провокации, които имат за цел да ви подскажат много нови пътища, по които да тръгнете от тук нататък. Денят е забързан, енергичен, но и много ползотворен.


РИБИ

Хармоничен период

 

3 февруари. Намирате се в един относително спокоен и благодатен период, а днешният петък ще ви помогне и да свършите задачите си, запланувани за днес, и да се отдадете на приятни мигове с приятели вечерта. Излезте, разтоварете се.

4 февруари. В съботния ден не изпускайте възможност да пътувате и да се радвате на приятната компания на хора, с които можете да си говорите открито и без заобикалки. Това е много важно за доброто ви емоционално състояние.

5 февруари. В неделя настъпва пълнолуние и вие ще можете да се подготвите за идващата пролет чрез вземане на решение да стартирате диета или да започнете да спортувате. Направете нещо за тялото, погрижете се с нещо за себе си.


Хороскоп за родените на 03.02.Честит рожден ден!

Сила и упоритост няма да ви липсва през следващата една година, но и често ще трябва да проявявате малко повече далновидност, за да се предпазите от евентуални проблеми. Мислете по два пъти, преди да извършите поредното действие през глава.

Хороскоп за родените на 04.02.Честит рожден ден!

Не се страхувайте от промените, които ще се случат в живота ви през следващата една година. Те са за добро. Отнасяйте се с уважение към чуждото мнение и вземайте поука от него. Очаква ви една наистина вълнуваща година, през която можете да промените посоката в живота си към коренно различна.

Хороскоп за родените на 05.02.Честит рожден ден!

Предстои ви реформираща година, която идва, за да ви накара да сте по-активни, дейни и настойчиви. Не се страхувайте да поемате по нови посоки, както и да правите избори. Годината е забързана, разтърсваща, но и много благоприятна, защото вещае ремонт в живота ви.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *