ГорещиОбщество

DJ Теди Джорджо от Дряново се включва в мащабна благотворителна кампания за лечението на състезател по кикбокс

Инициативата е за събиране на средства в подкрепа на Николай Чолаков от Шумен

В мащабна благотворителната изява на 29 януари се включват спортните клубове по ММА, КИКБОКС, СК „Стимул” и Pro EMS Zone, Стоян Копривленски, Благой Найденов, рапърът FYRE и DJ THEO, DJ GEORGE. В кампанията ще участва и Тодор Георгиев, известен като DJ Теди Джорджо, който е и председател на Общинския съвет в Дряново.
„Спортните клубове по ММА, КИКБОКС, Спортен клуб „СТИМУЛ” и Pro EMS Zone в Шумен организират благотворителна тренировка и концерт под надслов „Предай добро за Ники“. Тази инициатива е част от кампанията в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран. След няколко тежки операции и близо четири години борба със сериозни здравословни последици, днес, Ники има шанс да отново да проходи“, казва Общинар № 1 на Дряново Тодор Георгиев. Той допълва, че за лечението на Николай Чолаков са необходими 80 000 евро, а до момента са събрани около 25 000 лева.


За тази цел шуменските бойни клубове и DJ Теди Джорджо организират настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков. Събитието ще се състои в неделя от 15:00 часа в зала „Арена Шумен”, където спортни демонстрации ще направят най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големия боксьор Благой Найденов – световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Участие в благотворителната кауза, ще вземат и изпълнителите – любимеца на страната рапърът FYRE и DJ THEO, а водещи на събитието са най-спортните DJ на България – Teddy Georgo и DJ GEORGE, ансамбълa за народни песни и танци „Луди Млади“ от Шумен, мъжка певческа група „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти и любимци на Шумен – близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.
„Очакваме ви в „Арена Шумен”, за да помогнем на Ники! Входът е свободен! Можете да подпомогнете инициативата!Благотворителната изява ще се излъчва на ЖИВО /Live/ от „Арена Шумен” на фейсбук страницата „Предай Добро За Ники“, посочват организаторите.

Банкова сметка:
Банка ОББ – клон град Шумен
BIG: UBBSBGSF
IBAN: BG83UBBS80021031519850
Титуляр: Николай Димитров Чолаков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *