Любопитно

Вашият хороскоп за вторник, 24 януари

Усмивки и много добро настроение са заложени в днешния ден. Не вярвайте на всички уж добронамерени погледи около себе си. Преценете своите собствени сили, преди да се впуснете в грандиозно начинание. Луната е в Риби. Преодолейте своите вътрешни противоречия без да обвинявате другите за емоционалното си разположение.


ОВЕН

Не ревнувайте

 

Мислите много, но действате малко, защото искате да изпипате добре нещата, с които сте се заели. Денят е благоприятен за всякакви анализи и ретроспекции. Свършете важните дела днес, без да ги отлагате за утре, тъй като утрешният ден не е сред най-спорните за тази работна седмица. Не бъдете ревниви в любовната сфера.


ТЕЛЕЦ

Бъдете силни

 

Вторник вещае противоречия, които се нижат едно по едно около вас и единствено от волята ви зависи дали ще ги разрешите, или ще ги оставите да ви оплетат в примка. Бъдете силни и убедени, че за всички проблеми има решение. Но ключът да го намерите е единствено във вас. Ограничете контактите, които ви дразнят.


БЛИЗНАЦИ

Ангажиран ден

 

Струпват ви се хиляди ангажименти, които трябва да свършите до края на работния ден. Направете програмата си така, че да включите в нея всичко. Не отлагайте нищо за утре. Не вярвайте на обещания, които сте получили през този ден. Повече от вероятно е да се окажат лъжливи и неизпълними впоследствие.


РАК

Време за промяна

 

Очаква ви напрегнат, но благоприятен ден. Около вас се развиват скоростни промени, които често не сте в състояние да контролирате. Вадите си погрешни изводи заради страх или нежелание да приемете новостите около себе си. Погледнете света с други очи. Време е за една промяна, която ви се случва на духовно ниво.


ЛЪВ

Приемете себе си

 

Оставете този ден, за да се вгледате дълбоко в себе си и да намерите причината за всички противоречия, довели ви до грешни избори и задънени житейски улици. Осъзнайте, че причините за неуредиците в битието ви често са предизвикани от самите вас. Имате нужда да се приемете такива, каквито сте. След това продължете напред.


ДЕВА

Освободете мислите си

 

Във вторник чувствате нервно напрежение и безсилие да се справите с някои проблеми, които в друг ден биха ви се стрували като детска игра. Време е да изчистите съзнанието си от вредни мисли, да се освободите от душевна болка, която ви причинява дискомфорт и неудобство. След това всичко ще бъде по-лесно.


ВЕЗНИ

Не отлагайте нищо

 

Активността ви в този ден е желателна, за да се справите с повечето ангажименти. Не ги отлагайте за утре. Изпитанията, през които преминавате днес, са за ваше добро. Правят ви по-силни и с по-големи възможности. Внимавайте с алкохола вечерта, особено ако сте били прекалено нервни през целия ден.


СКОРПИОН

Философски поглед

 

Предстои ви ден, зареден с позитивна енергия. Преживявате благоприятен период и е време да промените нещо в своето ежедневие. Дори и съвсем мъничко, то ще ви помогне да погледнете света от друга гледна точка. Не се притеснявайте от всичко, случващо се наоколо. Слейте се с него и го приемете като част от живота си.


СТРЕЛЕЦ

Лъжете се лесно

 

Склонни сте да преувеличавате, да се залавяте с непосилни дела, както и да правите заключения от лъжливи обстоятелства. Всичко това рефлектира върху вас самите, като проектира в бъдещето ви провали и неволи. Действайте ограничено, с повишено внимание и не позволявайте на никого да ви налага мнението си.


КОЗИРОГ

Активен ден

 

Работите много, защото не сте в състояние да разпределите задачите си за цялата седмица. Имате и доста ангажименти с изтичащ срок. Не отлагайте за утре дела, които можете да свършите днес. И без това утрешният ден не блести с активност, за разлика от днешния.


ВОДОЛЕЙ

Справяте се

 

Във вторник късметът е на ваша страна. Действате смело, упорито и преодолявате трудностите една по една. Не бягате от проблемите си, а ги разрешавате своевременно. Тактиката ви е прекрасна. Не се надценявайте, ако ви оферират за нова работа или допълнителна такава. Приемете само ако имате възможност да я свършите.


РИБИ

Балоните се пукат

 

Всички лъжливи обещания, които чухте напоследък, сега излизат наяве. Балоните се пукат един по един и от тях литва поредната доза въздух под налягане. Всичко това ви е за урок да не вярвате безусловно на думи. Не прекалявайте с лекарства без причина. Избягайте от депресията чрез добри приятели и откровени разговори.


Хороскоп за родените на 24.01.– Честит рожден ден!

Здраво стъпили на краката си, през следващата една година вие ще търсите възможности за развитие. Знаете какво можете и докъде сте в състояние да стигнете. Успехът ще бъде с вас. В любовта и личния живот ви чака спокойствие и сигурност.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *