Любопитно

Вашият хороскоп за 3 януари 2023 г., вторник, и ЧРД на родените днес

В първия работен ден от новата година Луната се движи в Близнаци, а ретроградният Меркурий ни предупреждава да не правим прибързани крачки. Да не поставяме прибързани нови начала. Нека осъзнаем грешките, които допускаме ежедневно, и се опитаме през тази година да ги отстраним.


ОВЕН

Осъзнайте причината за грешките

Вгледайте се в себе си, осъзнайте причината за грешки, които допускате често, но прикривате, сякаш никой няма да забележи. Грешките се трупат в пространството и тежат около врата ви като невидима връв. Работете по-старателно и внимателно тази година, за да не се стига до драматични развръзки и непоправими грешки.


ТЕЛЕЦ

Концентрирайте се в една точка

Възможни са финансови ограничения, които сами сте си причинили назад във времето. Ако се обърнете, ще разберете къде се корени причината за проблема. В службата вторник ще ви направи агресивни и арогантни. Желаете някой от шефовете да ви забележи, но не това е правилният начин, по който можете да го постигнете.


БЛИЗНАЦИ

Простете на недоброжелателите

Вероятно се срещате с трудности, които ще разрешите без проблем и с лека ръка. Не позволявайте на проблемите да отслабят добрата ви психическа нагласа. Предстои ви една доста активна седмица и е време да вземете нещата в свои ръце. Днес простете на онези, които са ви ранявали някога. Не набирайте мъст към тях.


РАК

Успех и любов

Прибързаността ви е знак, че предусещате доброто развитие на обстоятелствата и събитията през тази седмица. В никакъв случай не означава, че трябва да се хвърляте през глава в каквато и да е била дейност. Отнесете се стратегически към ангажиментите. В първия работен ден от годината ви чакат успех и любов.

 


ЛЪВ

Напрежение, но и добра развръзка

Предстои важен професионален ден, в който получавате предложение или ви се търси отговорност за наскоро допуснати грешки. Сигурно е, че и двата сценария ви носят напрежение, но и възможности за просперитет. Добрата новина е, че днес ще разрешите междуличностните конфликти на работното място.

 


ДЕВА

Бъдете по-внимателни

Прибързани сте, но не виждате подводните камъни, които е заложила съдбата пред вас. Можете да се спънете и да паднете тежко още в първия работен ден за годината. Бъдете малко по-предвидливи и не се хвърляйте презглава в първата набелязана цел. Обърнете повече внимание на любовта в живота си, която омаловажихте през празничните дни.


ВЕЗНИ

Освободете се от проблемите

Ще се почувствате притиснати от обстоятелствата във вторник и това е главната причина да наречете този ден критичен. Грешите, защото денят е много положителен, стига да го изживеете правилно. А именно – да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Днес можете да се освободите от много проблеми, стига да искате.


СКОРПИОН

Бъдете по-меки

В първия работен ден от новата година вие сте във вихъра си. Най-доброто нещо, което можете да правите, разбира се, е да анализирате грешките. И своите, и чуждите. Фокусирайте вниманието си върху своите, защото забелязвайки чуждите кусури и отбелязвайки ги право во очите, само си навличате излишна неприязън.


СТРЕЛЕЦ

Меркурий ви възпира

Работете усърдно по вече започнатите от миналата година задачи. Ще видите, че трудностите малко по малко започват да изчезват. Нови трудности ще си създадете, ако положите начало, стартирате нова дейност или направите необмислена крачка встрани от вече предприетата посока. Меркурий е ретрограден, не го забравяйте.


КОЗИРОГ

Нужда от провокация

Във вторник буксувате на едно място и не желаете да отстраните проблемите си не за друго, а защото проявявате инат, без капка здрав разум. Имате нужда някой да ви провокира, да възбуди хъса ви. Не си мислете, че шефът се заяжда. Той играе точно тази роля – на нахъсващия човек, от който имате нужда сега.

 


ВОДОЛЕЙ

Изчистете проблемите

Днес вървите в правилната посока. Усещате го интуитивно и това е добре. Избягвайте да правите промени, а се вгледайте в себе си и осъзнайте причината за някои наскоро направени грешки. Извинете се на семейството си, ако по време на празниците сте били нетактични. Денят изисква да се изчистите емоционално от притесненията си.


РИБИ

Разчет на парите след празниците

Подмамени сте от благоприятното развитие на обстоятелствата и сте склонни да започнете една нова дейност. За съжаление обаче все още не е дошло времето на тази ваша идея. Днес се опитайте да решите финансов проблем, отнесете се сериозно към спестяванията си. Имате нужда от разчет след празниците.

 


Хороскоп за родените на 03.01.– Честит рожден ден! Опитайте през следващата една година да не бързате. Обмисляйте всяка своя крачка и дори нещо да не се получава точно от първия път, опитайте втори. Може пък тогава да се получат нещата…

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *