Любопитно

Хороскоп за последния януарски ден

Бъдете внимателни днес. Липсата на откровение във взаимоотношенията е най-големият проблем. В стремежа си да скрием истината отблъскваме хората от себе си. По-добре бъдете откровени, отколкото лицемерни. Истинските приятели днес си личат. Луната е в Близнаци и засилва стремежа ни да общуваме.


ОВЕН

Бъдете откровени

 

Днес се утвърждавате като хора, които владеят ситуацията и имат сериозно влияние върху всички останали около себе си. Слушат ви и ви следват. Внимавайте каква отговорност поемате за колектива или за приятелите си, защото в момента те ви се доверяват изцяло. Бъдете откровени с тях.


ТЕЛЕЦ

Не послъгвайте

 

Стабилизирате първо финансовото, а след това и емоционалното си състояние. Пред вас е ден, изпълнен с благоприятни възможности. Осъществявате срещи на високо равнище. Бъдете откровени с хората, с които разговаряте. Ако се явите на интервю за работа, не послъгвайте за уменията си.


БЛИЗНАЦИ

Напрегнати сте

 

Очаква ви емоционален ден, през който е добре да не разказвате много за своите планове и идеи. За това как се чувствате и от какво се нуждаете. Около вас има недоброжелатели. Виждайки ви уязвими, те веднага могат да тръгнат да ви вредят. Защитете се, като ограничите разговорите. Напрегнати сте.


РАК

Не ви се говори

 

Не сте в настроение да говорите с много и различни хора. По-скоро искате да бъдете оставени в някое спокойно кътче, където да не бъдете обезпокоявани през целия ден. Работите тихо и кротко каквото вие сте си намислили. Вечерта също не сте от най-разговорливите. Скоро този момент ще премине. Продължавайте да се усмихвате.


ЛЪВ

Сами си го причинявате

 

Вторник не е сред най-успешните ви дни от тази седмица, защото отново сте напрегнати. За съжаление, не правите сметка кого наранявате чрез думите си. Правите директни изказвания, без дори да мислите за засегнатите около себе си. Това просто ще ги накара да ви обърнат гръб. Топката е във вас.


ДЕВА

Прегърнете деня

 

Денят може да бъде прекрасен за вас, стига да се мобилизирате. Идват промени. Посрещнете ги с отворени обятия. Бъдете по-адаптивни и се слейте с тях, вместо да мрънкате и да се оплаквате как старото ви харесва повече. Прегърнете деня, той ви носи нови усещания и шансове да преживеете радост.


ВЕЗНИ

Дребни проблеми

 

Налага се да посрещнете разходи, които не сте предвидили в бюджета си около тази дата. Няма как да избягате, а и едва ли ще ви навредят толкова много. Не ги превръщайте в център на този ден. Централното място е отредено за връзките и взаимоотношенията ви. Там обърнете внимание на хората, които го заслужават.


СКОРПИОН

Бъдете откровени

 

Очаква ви ден, в който деловият подем е заложен още сутринта. Разговаряте свободно и хората отново ви слушат. Казвайте само истината и не залъгвайте никого. Лъжите, изречени днес, неминуемо ще се разкрият в много близко бъдеще. В любовта важи същата формула – откровеността дава сплотеност.


СТРЕЛЕЦ

Заслужавате похвали

 

Възможно е да се окажете измамени относно обещание, което някой ви беше дал наскоро. Разчитайте на себе си и се опитайте да анализирате действията през последните седмици – и своите, и чуждите. Това ще ви помогне. Активността ви днес е подчертана в службата. Заслужавате си похвалите.


КОЗИРОГ

Не крийте истината

 

Нямате време за отлагане на важните ангажименти. Трябва да ги свършите днес, сега, на момента. Организирайте деня си така, че да протече динамично. В добро настроение сте, а тонусът ви се повишава. В личен план е повече от важно да бъдете откровени с близките. Не крийте никакви истини. Те не го заслужават.


ВОДОЛЕЙ

Директно в очите

 

Превръщате се в център на вниманието, като всеки ви дърпа за нещо. Не успявате да се съсредоточите върху своите си работи и това не е явление, стартирало днес. Звездната конфигурация е подходяща да казвате на всички около себе си това, което мислите – директно в очите. Без скрупули и притеснения, че някой ще ви се обиди.


РИБИ

Голям старт

 

В добро настроение сте, а тонус също не ви липсва. Предстои ви един динамичен ден, в който лесно разрешавате личните си проблеми. Директни сте и казвате смело онова, което мислите. На работното място е време да осъществите сериозни идеи, залегнали в плановете ви за предстоящия месец февруари. Идва момент за голям старт.


Хороскоп за родените на 31.01.– Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате възможността да се срещнете с хора, на които можете да се доверите и да разчитате. Не се притеснявайте да общувате и разширите социалната си среда.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *