Любопитно

Хороскоп за периода 13-15 януари: Телците да сдържат емоциите, Скорпионите да се отдадат на почивка

Луната във Везни и директният Марс ще ни помогнат да изглаждаме гънките във взаимоотношенията

 

В днешния петък, който се пада на 13-а дата, Луната навлиза във Везни. След вчерашния благоприятен и хармоничен ден днес енергията няма как да е по-различна, особено когато любовта и стремежът към вътрешен мир на Везните е подчертан. Не забравяйте, че и Марс вече е директен, което ще ни помогне през уикенда да „огладим“ някои малки гънки във взаимоотношенията си, които натрупахме в последните два месеца и половина. Не започвайте нови делови инициативи. Меркурий все още е в своята ретроградна фаза до средата на идната седмица.


ОВЕН

Зареждане и подем

 

13 януари. В днешния ден вие се чувствате прекрасно. Сякаш някой ви е възпирал да говорите и да се изразявате в последните седмици и сега отново словата и страстта ви към общуване е пусната на свобода. Денят е зареден с позитивна енергия.

14 януари. Ще можете да поговорите с ваши близки и роднини, които бяхте наранили в последните няколко месеца. Започнете да стопляте взаимоотношенията си. Вече се чувства, че напрежението между вас отсъства.

15 януари. Дори и да не си го признавате, и вие имате нужда от почивка. Неделята е идеален ден да си я дадете. В следобеда не се опитвайте да подемате никакви инициативи. Поспете си, отдайте се на любими занимания. Заредете се с енергия за идната седмица.


ТЕЛЕЦ

Сдържайте емоциите

 

13 януари. Денят не е фатален нито за вас, нито за хората около вас, но заради нервния си нрав вие можете да допринесете за някои нежелани конфликти и избухвания. Пазете се от клюки, които могат да тръгнат по ваш адрес. Колегите първи ще ги научат.

14 януари. Събота е хармонична за вас и ви позволява повече свобода в сферата на финансите. Не е изключено да купите нещо за дома си, което ще представлява радост и за вас, и за семейството ви.

15 януари. В неделя мерете приказките си. Не контролирате своя гняв и това може да се превърне в причина мнозина от вас да влязат в остри пререкания със семействата си. От кривите думи ще страдате и вие, и близките ви. Затова просто не си го причинявайте.


БЛИЗНАЦИ

Мотивирайте се за промяна

 

13 януари. Това че днес чувствате забавяне и дори парализиране на всички свои цели, идеи и действия не е причинено от нарочения за фатален петък 13-и, а от това, че Марс лека-полека тръгва в своята директна фаза в знака ви. Още малко търпение и всичко ще се нареди. Идната седмица ще бъде по-различно.

14 януари. Починете си и не насилвайте обстоятелствата. Ако някой не иска да се вижда с вас, не му се пречкайте нарочно. Точно сега не са ви нужни излишни спорове и нервни ситуации. Легнете си по-рано вечерта.

15 януари. В неделя можете спокойно да помислите за здравето си, като стартирате диета или по-дългосрочен хранителен режим. Вашето тяло има нужда от повече енергия, а промяна в навиците ви със сигурност ще е източник на такава. Мотивирайте се и започнете.


РАК

Без лоши мисли

 

13 януари. Новините за идващата грипна епидемия ви карат да се притеснявате за вас и близките си, но без причина. Не очаквайте нищо фатално в днешния ден и в дните след него. Гледайте по-ведро на живота и позволете на усмихнатите хора наоколо да ви заразят с позитивизъм.

14 януари. Останете си вкъщи и почистете дома си. Ако все още не сте прибрали коледната украса, направете го. Време е да се почувствате уютно. Вечерта пригответе вкусна вечеря за близките и изгледайте разпускащ филм.

15 януари. В неделя не ви се пътува, въпреки че близките ви ще опитат да ви навият за екскурзия на близко разстояние. В зависимост от това как се чувствате, приемете или откажете. Не се насилвайте да правите неща, които не са ви на сърце.


ЛЪВ

Обвинявате другите

 

13 януари. Дали сте си срок до края на тази седмица да направите определени промени в живота си, но не всички са навреме. Някои са и прибързани. Днешният нервен петък не е такъв заради това, че се пада на 13-а дата, а защото вие допринасяте чрез действията си той да е такъв.

14 януари. Имате нужда да останете насаме със себе си. Не го ли сторите, кавгите и проблемите във взаимоотношенията ще продължат да се задълбочават, докато не вземете генерално решение в живота си и не започнете да прекъсвате връзки – без значение дали с подходящите, или неподходящите хора.

15 януари. Свикнахте да обвинявате другите за проблемите във вашето ежедневие, без да си давате сметка, че единствено вие и вашите решения са повод животът ви да тръгва в една или друга посока. Докато го имате това мислене, все така ще е с вас.


ДЕВА

Напишете целите си

 

13 януари. Директното движение на Марс ще допринесе за ускоряването на ваши финансови проблеми, които на свой ред ще ви подтикнат да направите една по-голяма крачка в професионален план и по-голяма промяна. Понякога трябва нещо да се случи, за да тръгнете в правата посока…

14 януари. Ще се опитате да угодите на всички свои близки в събота, но реално ще се окаже, че сте разкъсвани на хиляди парченца и все вие ще излизате виновни, независимо какво се случва. Хем ще пренебрегнете себе си, хем и никой няма да е доволен.

15 януари. В неделя преразгледайте някои свои желания и цели. Напишете на лист това, което искате да ви се случи в следващите два-три или четири месеца. Прицелете се, за да знае съдбата какво да ви поднесе в бъдеще.


ВЕЗНИ

Сладко напрежение

 

13 януари. Не отдавайте всичко, което ви се случва днес, на това, че денят е петък 13-и. Няма нищо общо с поверието. В момента вие сте център на вниманието, център, около който се завъртат всички събития. Нормално е да ви е напрегнато и да се чувствате притиснати. Но се възползвайте от ситуацията. Сега вие диктувате правилата.

14 януари. Ще ви бъде трудно да убедите близките си в своята гледна точка. Около вас има много опоненти, с които трябва да доближите възгледите си. Не упорствайте прекалено.

15 януари. В неделя финансови проблеми ще развалят настроението ви, а вие от своя страна ще развалите настроението на семейството си. Свикнали сте, когато нещо не ви е наред, винаги да си го изкарвате на най-близките си хора.


СКОРПИОН

Починете си добре

 

13 януари. В петък искате да бъдете оставени на спокойствие и никой да не ви безпокои с каквото и да било. Денят обаче е доста напрегнат и изисква вашата координация на сто процента. Няма да можете да ги дадете. Вероятно е да направите някои фалове. Ще ги поправяте след време.

14 януари. Не се лишавайте от почивката, която ви се полага в този ден. Отложете всички срещи и се наспете добре. Мързелувайте. И без това не сте особено ефективни, ако хванете да вършите нещо.

15 януари. В неделя около обяд ще ви се повиши самочувствието. Дали имате нужното покритие, за да правите подобни демонстрации, е друг въпрос. Възможно е да влезете в конфликти с хора, чиито интереси ще пресечете. Гответе се за начало на борба.


СТРЕЛЕЦ

Не давайте съвети

 

13 януари. Възможно е да се чувствате като отделени от останалите, като капсулирани в паралелен свят. Сякаш не се разбирате с хората около себе си така, както сте свикнали. Това е моментно състояние и съвсем скоро ще отмине. Знаете го, но въпреки всичко се притеснявате.

14 януари. Не е изключено да ви потърси приятел за помощ и подкрепа. В момента обаче не сте най-добрите съветници и дори самите вие не желаете да подадете ръка, защото се чувствате несигурни в себе си.

15 януари. В неделя ще усетите, че нещата около вас лека-полека тръгват да се оправят. Директно движещият се Марс ще заработи в полза на вашите лични взаимоотношения и ще ви помогне да подобрите голяма част от онези, които без да искате развалихте.


КОЗИРОГ

Непредвидени промени

 

13 януари. За разлика от някои други знаци, вие се намирате в период на подем и всички събития, които ви се случват, някак си палят искрата на вдъхновението ви. Приемате дори неприятностите като шанс за придобиване на знания и умения. Днес приемайте всички знаци на съдбата и ги разчитайте правилно.

14 януари. През уикенда ще имате усещането, че времето тече по-бързо от обикновено. Очакват ви срещи с приятни хора и такива, на които можете да се доверите и с които можете да се забавлявате.

15 януари. В неделя е възможно да получите неприятна информация, касаеща работата ви и ваши бъдещи планове да трябва да бъдат променени изцяло. Не всичко се случва по график, но пък промените са за добро.


ВОДОЛЕЙ

Не се самозабравяйте

 

13 януари. В желанието си да бъдете забелязвани и да постигате целите си на работното място, днес е възможно да действате не според правилата и етичните норми в службата. Това определено ще се забележи от колегите и те няма да пропуснат шанса да ви го върнат.

14 януари. В събота проявявате капризи и желаете всички да се съобразяват с вас. Имате мнението си за единствено или поне най-правилно. Не е изключено да чуете от близките си, че сте се самозабравили.

15 януари. В неделя ще потърсите приятели, с които да поговорите надълго и нашироко. Нещо в живота ви липсва и не върви така, както вие сте си го представяли. Тези приятели ще ви помогнат да потърсите причината и в себе си. Бъдете обективни.


РИБИ

Потърсете разнообразие

 

13 януари. Каквото и да ви се случва днес, не изпускайте контрола и проявявайте търпение, сдържаност. Най-важното е да владеете нервите си, за да не влезете в неприятен конфликт с обкръжението около себе си. Конфликтната ситуация ще ви постави в губеща позиция.

14 януари. В събота си починете. Не сте активни и ако близките ви искат от вас да свършите нещо против волята ви, откажете. По-добре е да ви оставят на мира, вместо да предизвикат недоволството ви. А да вгорчите техния ден, го можете отлично.

15 януари. В неделя ще ви се отрази прекрасно, ако пътувате и разнообразите ежедневието си с нещо, което невинаги правите през уикендите. Експериментирайте и се провокирайте. Имате нужда от разнообразие.


Хороскоп за родените на 13.01. – Честит рожден ден!

Избягвайте да се бъркате в живота на другите през следващата една година. Приемайте чуждото мнение и работете по своя собствен просперитет, без да се съобразявате кой какво говори за вас. Живейте така, че вие да сте щастливи и всичко ще бъде наред.

Хороскоп за родените на 14.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година вярвайте само на себе си, на своя вътрешен глас и не позволявайте разни слухове да диктуват живота ви. Възможно е да попаднете в голяма заблуда, заради която да загубите години в търсене на истината.

Хороскоп за родените на 15.01. – Честит рожден ден!

Годината, която предстои пред вас, ще ви срещне с различни хора. Време е да се научите да живеете с другите, а не за другите. Приемайте чуждите недостатъци, както и признавайте чуждите заслуги. Годината е благоприятна и носи много шансове в личен план.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *