Любопитно

Какво вещаят звездите са 18 януари, сряда

Сряда се очертава да бъде един от благоприятните дни през тази седмица. Луната е в Стрелец и ни помага да мислим позитивно. Проявяваме сила, решителност и упоритост. Смели сме да покорим мечтите си. Някои уж невъзможни за разрешаване въпроси от миналото днес намират своето решение. Работим усърдно и работата ни спори. Ретроградната фаза на Меркурий, започнала в края на 2022 г., приключва днес.


ОВЕН

Активни и действащи

 

В сряда сте активни, решени да постигнете целите си. Амбициите ви нарастват, но пропорционално с тях нарастват и възможностите да ги превърнете в реалност. Очакват ви промени, новости. Пластовете се разместват и вие усещате прилив на сили и енергия. Контролирайте думите и действията си, за да не направите грешки.


ТЕЛЕЦ

Подкрепени сте

 

Днес сте решени да постигнете големи резултати на работното място и разполагате с шанса да го направите. Спазвайте стриктно сроковете, които са свързани с финансови плащания, за да не си навлечете излишни глоби и лихви. Подкрепата, която имате от доста доверен човек, е искрена. Тя ще ви е от полза за бъдещето.


БЛИЗНАЦИ

Намирате работа

 

Очаква ви благоприятен и активен ден. Изживейте го в добро настроение и с желание да промените нещо важно в живота си. Спазвайте сроковете, които са ви дали за вършенето на делови ангажимент. Безработните имат шанса точно днес да се натъкнат на работа, която да им приляга на темперамента и очакванията.


РАК

Позитивен ден

 

В сряда сте активни и дейни. Желаете да свършите всичко в срок, затова и действията ви са толкова забързани. Паралелно с това правите постъпки за нещо ново, гласите промяна, която да отключи възможности за успех през първото полугодие от новата година. Този ден е позитивен. Бъдете активни и ще успявате навсякъде.


ЛЪВ

Хармония

 

Повече от благоприятен се очертава да е денят за вас. Успявате да постигнете хармония в общуването, въпреки че често се налагате над чуждото мнение. Вършете ангажиментите си организирано, за да не изпуснете важни срокове. Не се разпилявайте и не стартирайте нищо ново, в което се чувствате несигурни.


ДЕВА

Успехи

 

И вашият ден е активен. Успехите няма да закъснеят. Предвидили сте всичко внимателно и вървите по план. Можете да организирате няколко срещи през деня, от които да се сдобиете с важна информация. Днес хората разговарят спокойно с вас, дружелюбни са. Вечерта излезте на по чашка с приятели.


ВЕЗНИ

Нови хоризонти

 

В сряда ви чакат промени и новости. Вие сте във вихъра на нов и благоприятен период. Дори той да е кратък като времетраене, би следвало да му се насладите изцяло. Най-вече засяга личния ви живот и начина ви на мислене в любовта. Там ставате все по-освободени. Не ревнувайте, за да не бъдете ревнувани и вие.


СКОРПИОН

Доказвате се

 

Очаква ви благоприятен ден, в който стабилността е на първо място, а след това и възможността да заздравите онова, за което работехте досега. Предложения няма да липсват. В момента сте популярни и търсени, защото доказахте способностите си. В любовта се очертава едно ново, благоприятно и желано начало.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни

 

Луната преминава през вашия знак. Внимавайте да не си повярвате повече, отколкото е нужно. Сега късметът е на ваша страна, но не бива да се осланяте само и единствено на него. Бъдете разумни в действията си. Днес и утре чертаете плановете за следващите 20-30 дни. Колкото по-отговорни сте, толкова по-добре.


КОЗИРОГ

Работете бавно

 

Очаква ви един доста благоприятен ден, ако вършите само своята работа, без да се месите в чуждата. Дори и някой да ви попита за съвет и съдействие, откажете тактично. Така се предпазвате от объркване, което да коства имиджа ви пред колектива за в бъдеще. Своите ангажименти извършвайте бавно, за да не допуснете грешки.


ВОДОЛЕЙ

Големи възможности

 

Очаква ви благоприятен ден, но е важно да овладеете напрежението. Сигурен съм, че ще го направите в ранните утринни часове, защото около обяд се разкриват нови възможности и перспективи. Шансовете са големи. Завържете нови контакти, обадете се на хора, от които можете да имате полза. Действайте в екип.


РИБИ

Справяте се

 

Очаква ви натоварен професионален ден. Налага се да се заемете с важни и неотложни задачи. Добрата новина е, че ще ги свършите доста по-рано от крайния срок, а качеството ви на работа ще е оценено високо. Няма нищо по-хубаво да ви удаде възможност да докажете своите способности. Днес това е факт.


Хороскоп за родените на 18.01.– Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате шанса да осъществите повече пътувания и срещи с хора на далечни разстояния. Това ще ви е от полза, особено ако се занимавате с частен бизнес и търсите възможност за разширение и разгръщане.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *