Любопитно

Какво вещаят звездите за четвъртък, 12 януари

Днес не бързайте да вършите всичко едно през друго, а си направете план за действие, който да спазвате. Денят е благоприятен и активен. Не приемайте информацията около себе си емоционално. Обмисляйте я добре. Можете да придобиете ново знание, умение и квалификация.


ОВЕН

Хаос в мислите

 

През целия ден ви преследва мисълта, че не сте завършили нещо на работното място и пропускате важни задачи. В мислите ви бушува хаос и безредие. Не се заемайте с нищо ново, а добре си структурирайте плановете и завършете онези неща, които сте започнали в последните няколко седмици. Очаква ви лично щастие.


ТЕЛЕЦ

Разсейване

 

Няма да успеете да подредите мислите си днес. Все някой ще ви търси или ще ви звъни по телефона с различни молби или изисквания да свършите това-онова. Денят не е от най-подредените и това ви изнервя. Не се ядосвайте. Ще научите нещо интересно относно личност, на която се възхищавате.


БЛИЗНАЦИ

Заслужена похвала

 

Опитайте да спестите някой друг лев. Направете сметка на приходите и разходите си. В личен план, дори и денят да е напрегнат, това не бива да ви притеснява. Не пренебрегвайте по-важните ангажименти в службата. Днес ще получите похвала, ако сте се справили с някои от тях.


РАК

Без ядове

 

Днес сте като барут, който може да се възпламени и от най-малката искра. Не се ядосвайте за глупости. Оставете негативните мисли за друг ден, защото ако ги допуснете, рискувате сериозно да навредите на физическото си здраве. Понякога не можете да направите нищо, освен да приемете обстоятелствата.


ЛЪВ

Без инициативи

 

В днешния ден действате напосоки. Хаотични сте, впускате се в нещо, после виждате, че не се получава, захващате друго… Въртележката от проблеми се забързва, но не осъзнавате, че вие самите си я причинявате. Днес колкото по-малко поемате инициатива, толкова ще бъде по-добре за вас.


ДЕВА

Изяждат ви времето

 

Не очаквайте нещо да се случи по предварителните ви планове днес. По-скоро свикнете с хаоса и действайте по приоритети. Дразнят ви всички хора, които ви занимават с какво ли не. Всеки иска да ви пита нещо, да обсъжда с вас мислите и намеренията си. Не ви остава много време да осъществявате своите цели.


ВЕЗНИ

Добра реализация

 

Днес не се отказвайте, ако видите малко трудности и пречки по пътя си. Можете да ги преодолеете с лекота. Денят е доста благоприятен в сферата на професионалната реализация. Можете да планирате идващия уикенд. Не щадете сили. Струва си да поработите малко повече днес, за да наваксате натрупалата се работа.


СКОРПИОН

Търсите мнение

 

Готови сте да започнете начисто с планове, идеи и цели. Денят е благоприятен за вас, въпреки че сте емоционално нестабилни и вземате прибързани решения. Прекалено много се влияете от средата, в която живеете. Мнението на околните е водещо за вас и поради тази причина често допускате грешки.


СТРЕЛЕЦ

Усамотение

 

Не страдайте, ако днес не правите голямо впечатление и хората не ви обръщат кой знае какво внимание. Приемете този момент като идеален за обмисляне на планове или вършене на някаква работа, без да бъдете прекъсвани. Сега вие сте център на своята вселена, можете да правите своите си неща и да сте щастливи от това.


КОЗИРОГ

Забързан ден

 

Днес не бързайте да правите планове, без да сте ги съобразили с хората около себе си. Денят е благоприятен, но и доста забързан. А вие трябва да сте в съгласие с всички останали. Това е важно обстоятелство за успеха ви. Скарате ли се с някого, четвъртък ще се преобърне с краката нагоре и ще изпуснете шанса за успех.


ВОДОЛЕЙ

Променете диетата

 

Заемете се сериозно с дейностите, които трябва да свършите днес. Денят изисква вашата активност и адекватност. Мислете разумно. От друга страна, трябва да погледнете по-сериозно на здравословните си навици. Променете някои негативни такива. Започнете да се храните с по-леки храни. Празниците вече свършиха.


РИБИ

Преборете страха

 

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Ето точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.


Хороскоп за родените на 12.01.– Честит рожден ден!

Ако нещо стои на пътя ви и ви спира през следващата една година, огледайте го, анализирайте го и намерете причината, поради която точно сега е застанало пред вас. Пречките и трудностите ще отстранявате по-лесно, ако се сблъскате с тях, без да бягате и отлагате.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *