Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 4 януари

Луната е в Близнаци, а хармоничният й аспект с Венера и Сатурн правят днешния ден приятен, ползотворен и щастлив, както в личния, така и в професионалния живот.


ОВЕН

Подобрете контактите

 

Отдадени сте на другите и често забравяте себе си, своите лични интереси и потребности. Решени сте да помогнете на човек, който се нуждае от вашата любов и подкрепа. Днес е прекрасен ден да стегнете взаимоотношенията си, да хармонизирате връзките и да подобрите контактите със стари познати.


ТЕЛЕЦ

Пазите своето

 

Готови сте да запазите всичко свое, всичко, което сте съградили до този момент. Това е и причината да реагирате агресивно на всеки, опитал се да посегне на неща, които наричате ваши. Днес имате особено собственическо чувство. Научете се да споделяте своето с хората около вас.


БЛИЗНАЦИ

Проводници на добро

 

Луната гостува във вашия знак в ден, който изисква всички да сме в хармония, разбирателство и в живота ни да властва любовта. Не е трудна задача за вас самите да внедрите любовта в обществото около себе си. Помислете за доброто, за бъдещето и всичко ще е наред. Станете проводници на нещо хубаво и светло.


РАК

Бъдете милосърдни

 

Потърсете път към сърцата на хората около вас. Този ден изисква да изградим хармония и здрава основа на бъдещите си взаимоотношения. Недейте все да мърморите и търсите чуждите грешки. Опитайте се да ги простите. Днешният ден може да ви направи една идея по-добри, милосърдни и прощаващи.


ЛЪВ

Щедри на усмивки

 

В сряда настроението ви е прекрасно. Щедри сте на усмивки и обещания. Търсите повод да разговаряте с всички хора наоколо. Имате най-чисти намерения към всеки, с когото влизате в контакт днес. Все пак бъдете една идея по-предпазливи към новите запознанства, за да не попаднете и на недоброжелатели.


ДЕВА

Високи цели

 

Денят ви носи шансове да подредите плановете си за новата година и да набележите целите си в професионален аспект. Мислете мащабно и не се страхувайте да сте смели. Звездите ви подкрепят изцяло. По отношение на личните взаимоотношения, се стремете към любов и хармония. Не бъдете агресивни.


ВЕЗНИ

Обединявате

 

Вашата задача днес е чрез позитивната си нагласа да запалите искрата за действие и създаване на нещо ново и хубаво в колектива, с който работите. Бъдете организатори, посочете правилния път на хората наоколо. Запазете доброто си настроение и вечерта, където да подобрите мира и хармонията в своето семейство.


СКОРПИОН

Не бързайте

 

Трудно се съсредоточавате, но причината не е във вас. Мудността и липсата на концентрация са неизбежният спътник на първите работни дни в годината, след като се бяхте разпуснали около празниците. Е, не бързайте за никъде. Чакат ви около 360 дни, в които да реализирате целите си за 2023-та. Не са малко, нали?


СТРЕЛЕЦ

Влизате в час

 

В сряда настроението ви е добро и вие го пренасяте навсякъде, където сте. Обърнете повече внимание на деловия си ден и в разговорите с партньорите вметнете мъничка позитивна мисъл. Усмивките, положителните нагласи, всички те ви помагат да влезете по-лесно в крак лека-полека с рутинните ангажименти след празниците.


КОЗИРОГ

Бъдете позитивни

 

Подобрете настроението си. Днес повярвайте в доброто, което предстои да ви се случи през тази година. Денят е забързан и натоварен, защото се оказва, че трябва да свършите дадени ангажименти до края на работното време. Преодолейте напрежението и не си позволявайте да се скарате с никого.


ВОДОЛЕЙ

Любов

 

Очаква ви доста приятен ден. Желаете да споделите идеите си с всеки, който е около вас. Настроени сте позитивно и търсите приемственост. Бъдете активни и дейни. Не позволявайте на хора, които не разбират от вашата работа, да ви се бъркат и да ви дават излишни наставления. Влюбени сте. Любовта е около вас.


РИБИ

Бягайте от стреса

 

В сряда сте чувствителни. Търсите хармонията и разбирателството с хората от най-близкото си обкръжение. На работното място изглежда, сякаш ви е налегнал мързел и не сте толкова работоспособни. Обърнете повече внимание на плановете си. Встъпете по-леко и постепенно в работата си през новата година. Не си причинявайте стрес.


Хороскоп за родените на 04.01.– Честит рожден ден!

Очаква ви година на разговори, срещи, промени в средата ви на живот и възможност да се занимавате с дела, които ви носят една идея повече удоволствие, а и доходи. Направете така, че да превърнете хобито си в професия.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *