Любопитно

Какво вещаят звездите за сряда, 25 януари

Луната преминава от Риби в Овен. Успокойте темпото и си позволете да се забавите за миг. Днес имаме нужда от спокойствие, за да се насладим на живота, а и да позволим на новите идеи да ни осенят. Отделете повече време за размишления и тишина.


ОВЕН

Не се доверявайте

 

Сега имате възможност да се оттеглите настрани и да не участвате в напрегнатите ситуации на работното място или в личния живот. Не бива да се доверявате на хора, които ви заливат с нови идеи или ви обещават неща, които звучат нереално. Ще се убедите, че това наистина са празни думи. В службата се отдайте на рутинните си дейности.


ТЕЛЕЦ

Отпуснете се

 

В сряда напрежение няма да ви липсва. С нежелание приемате новостите около себе си. Общувайте и позволете на хората да ви помогнат. Доверете им се. Те не са срещу вас, а с вас. Позволете на новите идеи да дойдат до главите ви. Отпуснете се и се насладете на този щастлив ден.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте

 

Днес целите ви трябва да са точно толкова големи, колкото можете да изпълните. Не бива да се надскачате или заемате с непосилни задачи, за да не си навредите. Сферата на бизнеса, партньорството, както и на взаимоотношенията с половинката са застрашени от разрив. Една ваша погрешна постъпка и всичко може да се срине.


РАК

Преценявайте

 

Силно решени сте да продължите напред въпреки трудностите, които стоят на пътя ви. Това е похвално и днес ще успеете да ги преодолеете. Внимавайте, защото в желанието си да постигнете лесна печалба можете да се обвържете с недотам подходящи хора, а те да ви предложат договорни взаимоотношения, от които да си патите дълго време.


ЛЪВ

Не раздавайте пари

 

Радвате се на силен късмет и добре изявена интуиция. Внимавайте, защото и около вас могат да се навъртат хора, които с лицемерните си маски ви омайват, а всъщност желаят да постигнат своите цели с ваши усилия. Пазете се от клюки и сплетни, а и не давайте пари никому, колкото и състрадателни да сте към този момент.


ДЕВА

Не сте в кондиция

 

Предстои ви ден, в който едва ли ще бъдете в кондиция и това е съвсем обяснимо. Чувствате се объркани и ненадейните изненади по-скоро ви плашат, отколкото да ви се струват шансове за промени и развитие. Възможно е да загубите доверие в партньорите си, подтикнати от една тяхна дума.


ВЕЗНИ

Емоционално нестабилни

 

Нервен, потиснат и емоционален ще бъде днешният ден за вас. Прекарайте го в работа, защото чрез труда си ще намерите удовлетворение. Избягвайте да давате съвети. Емоционалното ви състояние е нестабилно, а това е повод за някои малки неуредици в личен аспект. Не вярвайте на обещания, изречени от не особено близки хора.


СКОРПИОН

Хубав ден

 

Сряда за вас е относително силен и хармоничен ден, за разлика от мнозина представители на други зодиакални знаци. Във вас се заражда амбиция за действие. Не изпускайте нито една идея, която ви минава през ума. В семейството лесно ще повишите доверието, като разговаряте открито, а не завоалирано. В момента е много важно да си вярвате.


СТРЕЛЕЦ

Сантименталност

 

Както при някои други знаци, така и при вас сряда ще бъде по-трудна заради напрежението и обтегнатите взаимоотношения с всички наоколо. Разбира се, разполагате и с шанса да хармонизирате връзките, но вие сте толкова заети с професионалните си цели и дела, че едва ли ви е до сантиментални разговори. А тъкмо от малко сантименталност се нуждаете към този момент.


КОЗИРОГ

Не давайте пари

 

Предстои ви труден ден, и то не защото пред вас има бариери, а защото на останалите не им върви достатъчно. Принудени сте да бъдете съпричастни с чуждите неволи, да слушате мрънкане и недоволство почти през всички работни часове. Ще сгрешите, ако в желанието си да помогнете дадете пари на колега или приятел, който уж е в нужда.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете егоисти

 

Съчувствате прекалено на хората, които постоянно страдат около вас. И вие като представителите на Козирог ще пропилеете собствените си благоприятни шансове, като губите време да изслушвате чуждите болки. Не си заслужава особено. Понякога казвам, че в такива моменти е по-здравословно да бъдете егоисти в известна степен.


РИБИ

Не прибързвайте

 

В този емоционален ден вие сте решени да действате през глава, в каквато и да е посока, без оглед дали тя е правилна, или не. Разбира се, прибързаните решения са против разумните принципи на природата и поради тази причина ще си навлечете много неприятности впоследствие. Не се инатете, избягвайте прибързаността.


Хороскоп за родените на 25.01.– Честит рожден ден!

Предстои ви година, в която ще чувствате повече, отколкото ще мислите. Това на моменти обаче ще ви прави доста уязвими, защото няма да сте в състояние да вземате рационални решения.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *