Любопитно

Времето на 3 януари

Вечерта на повечето места ще бъде предимно ясно, а през нощта в крайдунавските райони ще падне мъгла. Ще духа слаб южен вятър. Минималните температури ще бъдат между 2° и 4°.

За В. Търново минимална температура около 2°.

 

Във вторник в крайдунавските райони и в равнинната част от региона до обед ще бъде облачно и мъгливо. След обед облаците и мъглата ще се разчистват до предимно слънчево. Само в крайдунавските райони ще се задържат облаците. В останалата част от региона времето през целия ден ще бъде слънчево. Ще духа слаб вятър от югозапад, а след обед до умерен от северозапад. Максималните температури ще бъдат между 11° и 13°.

За В.Търново максимална температура около 13°.

Атмосферното налягане ще остане без съществена промяна.

Над западните и централни части на Стара планина ще преобладава слънчево време с временно увеличение на облачността. Ще духа до обед слаб вятър от югозапад, а след обед до умерен от северната четвърт. Максималната температура на 1200 м ще бъде около 10°. Максималната температура на 2000 м ще остане около 6°.

 

На тази дата най-високата измерена максимална температура във Велико Търново е 20.4° през 1984г., най-ниската измерена минимална температура е -24.6° през 1909 г.

Слънцето ще изгрее в 07 часá и 48 минути и ще залезе в 16 часá и 55 минути.

Фаза на Луната:четири дена преди пълнолуние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *