Любопитно

Вашият хороскоп за 5 януари, четвъртък

Луната преминава от Близнаци в Рак, като почти през целия ден не сключва аспекти с останалите планети. Четвъртък не се очертава да е сред най-спорните и продуктивни дни. Заемете се с нещо старо, недовършено. Не подемайте нови инициативи.


ОВЕН

Дребни пречки

 

Въпреки че на работното място четвъртък е напрегнат заради непредвидени пречки, той остава хубав ден. Не позволявайте на малките нередности да ви изкарват извън равновесие. Желателно е да запазите спокойствие, ако видите, че нещата не вървят. Примирете се, че каквото трябва да се случи, ще се случи.


ТЕЛЕЦ

Изненади

 

В четвъртък имате очаквания как да се стече денят ви, но уви, те не се осъществяват изцяло. Не си правете планове, без да сте включили в тях форсмажорни обстоятелства. Четвъртък ви поднася изненади, внезапни промени, за да ви провокира и извади от емоционалната депресия, в която бяхте попаднали до вчера.


БЛИЗНАЦИ

По течението

 

Не очаквайте толкова много от тази седмица. Просто се примирете с обстоятелствата около себе си. Пуснете се по течението. Не всичко ще върви така, както предварително сте си намислили. Има моменти, в които просто трябва да се оставите на самотек. И този момент е тъкмо такъв. Ще си наваксате през идната седмица.


РАК

Говорете за пари

 

Днешният ден се свързва с кратък стабилизационен период, който има своя смисъл на този етап. Паралелно с това се задават благоприятни възможности от делова и финансова сфера. Мнозина успяват да договорят изгодни условия, които им гарантират доход. Важно е обаче да проведете разговорите си след 16.00 часа.


ЛЪВ

Ред в мислите

 

Силно емоционални, днес създавате впечатление на конфликтни личности. Това е причината мнозина от колегите и приятелите да не ви търсят за нищо. Избягвайте да говорите за важни неща днес, защото почти целият работен ден е пасивен и подчинен на рутината. Овладейте емоцията, вкарайте ред в мислите си.


ДЕВА

Отложете за утре

 

Приключете с делови въпрос, който бяхте започнали преди време. Погледнете проблемите от друга гледна точка. Разговаряйте спокойно и не търсете повод да се скарате с хората наоколо. Нищо не ви пречи да отложите по-важните ангажименти за утре, когато ще се справите по-успешно с тях.


ВЕЗНИ

Лош характер

 

Основният белег на хороскопа ви за четвъртък е конфликтното ви отношение и агресивен нрав, породени от недоволството ви по финансови въпроси. Мнозина са решили да правят демонстрации на своето настроение и в службата. Най-много да бъдете отхвърлени от колектива с подобен тип поведение.


СКОРПИОН

Нервен ден

 

Доста нервни и избухливи сте в четвъртък. Ако в последните дни имахте късмет във всичко, с което се заемахте, то днес той ще липсва. Не очаквайте да ви се случат чудеса и се заемете с рутинните си ангажименти. Много трудно ще осъществявате комуникацията с партньорите. По-добре работете самостоятелно.


СТРЕЛЕЦ

Неудобства

 

Днес следва да бъде малко по-труден ден. Причината за това е липсата на алтернативи при някои представители. При други ще отсъства помощта на колегите и деловите партньори, а при трети става дума за семейно разочарование, започнало наскоро. До края на седмицата неудобствата ще отшумят.


КОЗИРОГ

Обявете пас

 

Не е никак препоръчително днес да се срещате с много хора, защото сте станали прекалено доверчиви и лесно можете да бъдете подмамени. Работете по най-неотложните си задачи, без да поемате допълнителни ангажименти. Не показвайте прекалена инициативност. На този етап запазете пас. Това е по-добрият ход.


ВОДОЛЕЙ

Меланхолия

 

За разлика от вчера, когато нямахте проблеми с настроението, днес сте обсебени от меланхолия и критични мисли. От вас зависи дали ще ги поддържате, или ще ги прогоните. Заемете се с неотложните професионални задачи. Засега е много важно да нямате пропуски на работното място. Бъдете перфекционисти.


РИБИ

Ниска ефективност

 

Сдържаността ви е желателна към този момент. Служебният ден може да се окаже доста напрегнат. Мислите си, че днес ще осъществите важни контакти с ключови партньори и контрагенти. За съжаление, денят е ниско ефективен и не ви предлага кой знае какви шансове за развитие. Примирете се. Не упорствайте.


Хороскоп за родените на 05.01.– Честит рожден ден!

Има години в живота ви, в които трябва да се научите да се отпускате и да се радвате на малките си постижения. Идната е тъкмо такава. Ще ви научи да живеете с това, което имате и да сте благодарни за него.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *