Любопитно

Вашият хороскоп за 19 януари, четвъртък

Активността на днешния ден е съсредоточена в сутрешните часове, като до обяд трябва да сте свършили по-важната си работа, за да имате успех. Меркурий вече е директен по своята орбита и ако бързате да подпишете някой отлаган до момента договор, направете го сутринта. Следобед разсеяността и липсата на концентрация могат да доведат до грешки. Тогава се отдайте на леки ангажименти, починете си от напрежението.


ОВЕН

Добри новини

 

Радвате се на хармония и успех. В четвъртък не започвайте нищо, а довършете онова, което сте стартирали в отминалите седмици и е изостанало някъде във времето. Почистете работното си място, за да се почувствате комфортно. В личен план ви чакат добри новини за разрешени стари проблеми.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте с парите

 

Оставете се на течението в четвъртък. Не е подходящо време за стартиране на дела, колкото и да ви се иска. Около вас се чуват обещания, ако се обвържете в съдружие с други хора. Не вярвайте, твърде възможно е да се окажете измамени. Не давайте пари назаем, както и не купувайте скъпи вещи точно сега.


БЛИЗНАЦИ

Не приемайте

 

Настроени сте хармонично към всички около себе си. Денят е ведър и спокоен. Не е подходящ за поемане на нови инициативи, затова, колкото и да ви предлагат нещо, откажете. Вършете вече започнатите дела. Вечерта се отдайте на разпускаща среща с приятели или просто релаксирайте вкъщи.


РАК

По течението

 

Имате възможност да довършите някои дела, които стартирахте в началото на седмицата, но така и си останаха висящи във времето. Настроението ви е добро, но не бива да очаквате прекалено много от този ден. Това не е активно време за нови начинания. Оставете се на течението и не предприемайте действия.


ЛЪВ

Любов и авантюри

 

Четвъртък е насочен по-скоро към личните ви емоции и преживявания. Трудно се концентрирате в работата, а и там съществува опасност да подемете нещо ново в неподходящо за начинания време. Затова обърнете повече внимание на любовта, семейството, на авантюрите, ако сте необвързани. Успехът е неоспорим.


ДЕВА

Пасивен ден

 

В четвъртък не сте настроени за работа и завоевания. По-скоро довършвате онези ангажименти, които не успяхте да свършите в срок заради забързаното темпо през последните няколко дни. Обърнете внимание на личните си взаимоотношения, на връзките в семейството и дома. Почистете къщата, за да ви е комфортно и приятно.


ВЕЗНИ

Запознанство

 

Чувствате подкрепа от всички страни и това е повод за радост през този ден. Не подемайте инициативи. По-скоро довършете стари дела на работното място. В личен план можете да очаквате запознанство, което ще осъществите в ранната привечер. То ще ви заеме ума за дълго време.


СКОРПИОН

Без инициативи

 

Прекалявате с манията си за внимание и често това е причина за депресии. Днес е добре да останете насаме със себе си и да изясните някои свои вътрешни противоречия. В никакъв случай не подемайте нови инициативи на работното място заради желанието да се докажете или да привлечете погледите на другите хора.


СТРЕЛЕЦ

Напразни усилия

 

В четвъртък си представете, че се изкачвате по стръмна стълба и всяко едно стъпало ви коства безброй усилия, но вие инатливо продължавате нагоре. Денят не е сред активните и успешните и да се доказвате точно сега е по-скоро лудост. Оставете се на течението. Нека нещата се наредят от самосебе си. Не хабете излишни усилия.


КОЗИРОГ

Не е моментът

 

При вас действа следният принцип – колкото повече желаете да се доказвате и да бъдете забелязвани, толкова повече се отдалечавате от вниманието на хората. Не защото не знаете как да го привлечете, а просто защото не е настъпил моментът да подемате действия, да вземате решения или просто да бъдете на върха.


ВОДОЛЕЙ

Довършете нещо старо

 

В подем сте, въпреки че четвъртък не е сред най-активните дни. Той ви помага да завършите някои недовършени дела, така че те вече да не ви стоят в списъка на бъдещите задачи. Обърнете внимание на любовта и личния си живот, където имате възможност да хармонизирате взаимоотношенията.


РИБИ

Без скандали

 

Оставете се на течението в службата. Не е добра идея да се доказвате и да поемате инициативи, защото това ще е във ваша вреда. Работете по стари ангажименти, довършете някои вече започнати задачи и не влизайте в спор с ръководителите. Вечерта можете да излезете с приятели. Компанията ще ви разтуши.


Хороскоп за родените на 19.01.– Честит рожден ден!

Не се притеснявайте да промените нещо в живота си, ако се налага. Да размествате пластове и да рискувате, когато трябва да предприемате действия. Късметът е на ваша страна.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *