Любопитно

Вашият хороскоп за 17 януари, вторник

Започнете деня си с чаша кафе и без излишно напрежение. По-важните ангажименти свършете до 16 часа. Луната се движи в Скорпион и ни помага да се фокусираме върху съществените неща без излишна емоция. Дайте ухо на вътрешния си глас. Интуицията не лъже и често показва верните пътища. Влейте творчески импулс във всичко, с което се занимавате. Вършете работата си с радост и удовлетворение.


ОВЕН

Без емоции

 

Започвате деня си изключително нервни и напрегнати, като вливате тази енергия в деловия си живот. Няма как да не допуснете грешки поради емоцията. Овладейте се. Около обяд сте озарени от нови идеи и можете да постигнете големи резултати, комбинирайки творческия си потенциал със своите утвърдени знания.


ТЕЛЕЦ

Чака ви сполука

 

Предстои ви доста активен в социалната и деловата сфера ден. Сутрешните часове започнете с разходка в парка или със спорт, за да овладеете силната енергия, която ви е обладала. След това ви чака сполука. Осланяйте се на всички знания, които сте придобили до този момент. Те ще ви помогнат да вървите напред.


БЛИЗНАЦИ

Направете си планове

 

На главите ви се струпват доста ангажименти с кратък срок за изпълнение. Това е и причината да сте объркани, разсеяни и прекалено емоционални. Хаосът ще отшуми малко по малко. Вие обърнете повече внимание на бъдещите си планове и не вземайте важни решения точно сега. Действайте по приоритети в работата си.


РАК

Извинете се

 

Очаква ви напрегнат, но благоприятен ден. Започвате го със скандал вкъщи, който вие сами предизвиквате заради собствената си нервност. Естествено, ще съжалявате след като отидете на работа и цял ден ще мислите домашните си, пропускайки важни шансове и ангажименти на работното място. Извинете се на близките си.


ЛЪВ

Влюбени в себе си

 

Очаква ви позитивен и благоприятен ден, но все пак е важно да бъдете мнителни към всички новости, на които ставате свидетели. Възможно е да преживеете интересни срещи и да получите примамливи предложения. Днес сте влюбени по-скоро в себе си и ако предложенията ласкаят вашето его, неминуемо ще приемете, без да се замислите.


ДЕВА

Нещо се променя

 

Плановете ви няма да бъдат осъществени във вида, в който предварително сте ги направили. Ще видите, че все нещо се променя в последния момент. Все нещо трябва да се върши извънредно. Не се ядосвайте, а проявете гъвкавост. Денят изисква от вас да приложите вече придобити знания и умения.


ВЕЗНИ

Криво разбирате

 

Недоволни и нацупени сте. Причината е, че сте убедени в липсата на справедлива оценка за полаганите от вас усилия и труд. Всъщност, вие искате някой да ви похвали пред другите или просто да отбележи всяко едно ваше действие. Не очаквайте подобно нещо. Славата на действията ви ще се изрази в повишение на доходите до месец.


СКОРПИОН

Справяте се

 

Благоприятни промени в семейството ще ви дадат криле да се справите със служебните си ангажименти в срок и по начин, който ще се хареса на ръководителите. Днес сте в добро настроение, отговорни и действащи. Не позволявайте на дребните детайли да се превърнат в основна пречка да вървите напред.


СТРЕЛЕЦ

Дългосрочен проект

 

Изживявате един доста благоприятен ден. Подчертан е творческият ви импулс и ще бъде добре, ако влагате по частичка от своето нестандартно мислене във всичко, което правите. Не очаквайте бързи резултати от труда си. Днес поставяте основи на нещо ново. Нещо, което ще се развива в процес на едно полугодие напред.


КОЗИРОГ

Ползотворен ден

 

Започнете служебния си ден с чаша кафе, преглед на новините и хороскопа за деня. Отстрани изглеждате, сякаш губите времето си. Всъщност изчаквате и се информирате за това, което може да ви се случи днес. А денят не е никак неефективен, даже напротив. До 16 часа сте във върхова форма.


ВОДОЛЕЙ

Финансов интерес

 

Не прекалявайте с финансовите си претенции. Денят предлага възможности, но те далеч не покриват критериите ви за заплащане и материален просперитет. Ето защо ще ги откажете. Повлияни от паричните си интереси, сте напът да се забъркате в общество, което не ви подхожда и ще се чувствате самотни в него.


РИБИ

Не ви разбират

 

Във вторник сте изключително чувствителни, сантиментални, но и творчески настроени. На моменти изглеждате отвлечено и хората не ви разбират изцяло. Не се притеснявайте. Заемете се с работа, която вършите с удоволствие. Ще получите вътрешно удовлетворение, ако посетите кино, театър или изложба=


Хороскоп за родените на 17.01.– Честит рожден ден!

Обърнете повече внимание на дома и семейството си в следващата една година. Близките ви ще са в крепко здраве, но материални проблеми ще ви накарат да отдавате повече време и внимание на тях.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *