Любопитно

Вашият хороскоп за 1 февруари

Насрочете по-важните си задачи за първата част от деня – до 13.00 часа, за да използвате активната енергия на сряда. След това се отдайте на ежедневните си ангажименти или просто се приберете по-рано вкъщи и обърнете внимание на семейството.


ОВЕН

Позитивни мисли

 

И днес не ви липсва енергия. Настроението ви се стабилизира и целите ви се изясняват. Виждате, че дистанцията, която имаше между вас и хората наоколо, малко по малко започва да се стопява. С добро отношение и позитивни мисли можете да постигнете всичко. Сряда го доказва.


ТЕЛЕЦ

Разочароват ви

 

Лесно се справяте с всякакъв вид работа. Успехът ви е гарантиран, защото вървите с малки стъпки напред, без да правите големи крачки. В личен план обаче може да се разочаровате от доста приближен до вас човек. Доверието, което сте дарявали в големи количества, сега ви се струва като дадено на вятъра.


БЛИЗНАЦИ

Пречупете се

 

Днес ще трябва да се обърнете назад и да осъзнаете грешките, които сторихте не само вчера, а и в отминалите три-четири седмици. Мисленето ви, че сте непогрешими, е главната причина за повечето неуредици във взаимоотношенията. Имате шанс да коригирате това неудобство, но се иска и извинение от ваша страна. Пречупете се.


РАК

Помагате си сами

 

Заради аномалиите във времето организмът ви страда, като при някои това се проявява като прекалена сънливост, при други като нестабилност в нервната система, а при трети – като лабилно кръвно налягане. В сряда ви очаква по-благоприятен ден. Повярвайте, че можете да се справите с неразположението и ще видите, че то бързо ще си тръгне.


ЛЪВ

Забравяте доброто

 

Постигнахте няколко успеха и вече сте напът да забравите ръката, която ви подаде помощ в нужния момент. Това е една от лошите черти в характера ви – когато се нуждаете – искате, а после забравяте направеното ви добро. Ето защо често си набавяте врагове в графата „отмъщаващи”. Причината е във вас.


ДЕВА

Активен ден

 

Днес сте напрегнати, нервни, но и много продуктивни. Не оставайте вкъщи и отидете рано в службата. Заемете се с неотложните си задачи и ще успеете да сложите всичко в ред. Вечерта, след като вече сте доволни от свършеното на работното място, ви очакват прекрасни мигове в семейството.


ВЕЗНИ

Срещу всички

 

Очакванията ви да привлечете вниманието на хората днес не се осъществяват и до голяма степен това е причината да сте в лошо настроение и сякаш застанали срещу всички останали. Не разбирате, че по този начин още повече настройвате другите срещу себе си. По-добре е да се сработите с тях и да приемете техните мнения.


СКОРПИОН

Успех в любовта

 

След като ви посъветвах вчера да пазите бъдещите си намерения в тайна, днес продължавам да настоявам да работите заедно. Налага ли ви се колективна дейност, бъдете дискретни и не помагайте, а вършете първо своята част от работата. В личен план ви очакват благоприятни ситуации и добри новини. Сряда е позитивна в любовта.


СТРЕЛЕЦ

Прекрасно настроение

 

Няма как настроението да не ви е добро. Очаква ви един наситен с хубави новини ден. Активността ви расте и помага да се заемете с важните и належащи задачи, които сте си набелязали за този момент. Избягвайте хората в лошо настроение. Не се опитвайте да им го подобрите, защото ще се получи обратното – те ще вгорчат вашето.


КОЗИРОГ

Без празни приказки

 

Промени поради независещи от вас обстоятелства са причината днес да не свършите изцяло набелязаните цели. Примирете се, защото все ще изниква нещо, което да е с приоритет. Не говорете много, а действайте. Празните приказки днес ще ви докарат провал. Извинете се на колегите си, ако в последния един месец сте били груби с тях.


ВОДОЛЕЙ

Нов месец – нов късмет

 

Прогонете от живота си стари, закостенели и несъвременни философии. Те ви пречат да се развивате и вървите напред. Днес оставете миналото зад себе си и приемете с отворени обятия бъдещето, което ви очаква. Можете да направите някои промени в живота си. Нов месец – нов късмет. Животът е пред вас.


РИБИ

Осъвременете мисленето си

 

Време е да осъзнаете, че причината за грешките, които допускате, си е единствено и само във вас. Предстои ви един доста труден ден, ако не промените философията и мирогледа си. Наложително е да се простите с някои стари схващания. Приемете, че времето се променя, мисленето на хората – също. И вашето трябва да се осъвремени.


Хороскоп за родените на 01.02.– Честит рожден ден!

През следващата една година ще ви се случат хубави неща. Ще се натъкнете на възможности за промени и развитие, които трябва да използвате. Научете нещо ново, започнете нещо ново. Успехът ще бъде с вас.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *