Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

Обърнете внимание на личните взаимоотношения и набележете целите си за новата година

 

Днес настъпва пълнолуние в Рак, което може да повлияе върху чувствата и емоциите ни не само в петък, а и през уикенда. Използвайте този прекрасен аспект, за да ревизирате своите взаимоотношения и да си изградите личните цели за започналата година. В неделя Луната преминава в Лъв и е възможно да бъдем една идея по-капризни от друг път, но не го правим с лоши чувства. Просто така се чувстваме. Починете си добре през уикенда и не правете неща, които са ви насилствени.


ОВЕН

Опора от близките

 

6 януари. Не се притеснявайте да споделите някои от професионалните си проблеми вкъщи. Вашите близки ще ви дадат опора и определено ще ви навеят на мисълта как по-бързо да поправите нещата. Не крийте нищо от тях.

7 януари. Съботният ден всъщност е прекрасен празник, който можете да споделите с близките си или да отпразнувате с именик, който ви е в обкръжението. Не пропускайте възможността за забавление.

8 януари. Ще ви се стори добра идея да се пошегувате с човек, който ви се вижда нацупен и в лошо настроение. Е, сами си търсите белята, защото отговорът му ще е агресивен и е възможно да ви нарани. Затова, премълчете си.


ТЕЛЕЦ

Мързелувайте в неделя

 

6 януари. Ще намерите изход от затруднена ситуация, в която сте попаднали, с помощта на доверени приятели или хора, които са достатъчно компетентни, за да ви помогнат. Не се притеснявайте да споделите проблема си. Има решение.

7 януари. Чувствате се прекрасно в събота. Съберете се с приятели, на които имате да кажете много важна информация. Информация, която е радостна. Удоволствие ви е да се похвалите.

8 януари. В неделя ви се остава вкъщи. Не ви се мърда никъде. Мързеливо ви е. Ще почистите и подредите дома си. Приберете елхата и коледната украса.


БЛИЗНАЦИ

Добра вест

 

6 януари. Ще си изпатите, защото е възможно да дадете съвет на ваши близки или приятели относно това как да вложат спестяванията си. Съветът обаче се оказва нежелан и те го възприемат като вмешателство в личното им пространство.

7 януари. Разочаровани сте от поведението на свой близък приятел, когото можете да уличите в предателство. Хората се променят, а точно сега е моментът да осъзнаете кой наистина е искрен с вас.

8 януари. В неделя ще научите вест, която звучи чудесно. Настроението ви ще се приповдигне. Излезте на разходка с приятели или със семейството си. Неделя е доста позитивен ден.


РАК

Мърморещи и критикуващи

 

6 януари. Днес сте нервни и недоволни от всичко. Има неща, които наистина не са наред в живота ви, но помислете и колко хубави аспекти има светът, в който живеете. Не вгорчавайте настроението на своите близки.

7 януари. По ваше искане ще пътувате заедно със семейството си, за да посетите забележителност, която ви допада и ви е интересна. И отново ще мърморите и ще намерите кусури на екскурзията, с което ставате досадни.

8 януари. Неделята ви намира в добро настроение. Може би си давате сметка, че ако мърморите за всичко, само причинявате досада и неприятни емоции на себе си и на своите близки. Гледайте ведро на света.


ЛЪВ

Създайте си спокойствие

 

6 януари. Проявявате различни интереси и с това привличате вниманието на другите към себе си. Превръщате се в чудесни събеседници, въпреки че предпочитате да не говорите много, а по-скоро да слушате. Проблемите на другите днес ще ви уморят.

7 януари. В събота ви чакат харчове, които не очаквахте и които съвсем ще изтънят януарския ви бюджет. Затова помислете за икономии. Дошъл е такъв момент.

8 януари. В неделя се чувствате емоционално нестабилни, а това ще рефлектира и върху здравословното ви състояние. Може би ако помислите как да си създадете повече спокойствие, ще преодолеете и временното влошаване на имунитета си.


ДЕВА

Изяснявате проблеми

 

6 януари. Насладете се на един активен и ползотворен ден, в който въпреки влиянието на Меркурий ще успеете да осъществите доста свои цели. Ще бъдете доволни от постигнатото, а вечерта се съберете с приятели на по чашка.

7 януари. Иска ви се и в събота да сте толкова дейни и активни, колкото бяхте през вчерашния ден, но днес сте по-лениви, трудно се концентрирате и можете да свършите значително малко по брой ангажименти вкъщи. Починете си. Имате нужда и от това.

8 януари. В неделя сте настроени приятелски към всички членове от семейството си. Искате да изясните проблеми във взаимоотношенията, които възникнаха в последната седмица. Седнете и поговорете. С приказки всичко ще се оправи. Денят е зареден с положителна енергия.


ВЕЗНИ

Пазете се от пререкания

 

6 януари. Днес чувствате вътрешно удовлетворение от всичко, което ви се случва. Усещате душевно спокойствие, независимо от новините, които получавате. Пазите сериозно самообладание и нищо не може да ви разклати.

7 януари. В съботния ден се разплатете с всички, на които дължите пари, за да прецените какво ви остава в джоба до края на месеца. Избягвайте шумните събития и забавления – те ще ви натоварят и огорчат.

8 януари. В неделя сте капризни и избухливи. Вашето желание е да бъдете чути и последвани. На всяка цена искате да диктувате правилата около себе си, но дали всички са съгласни с това? Пазете се от излишни пререкания.


СКОРПИОН

Успехът е с вас

 

6 януари. Доста активни ще бъдете в петък, и то през целия ден. На работното място ще организирате няколко важни срещи и ще останете доволни от резултатите, до които те ще доведат. Вечерта отидете на гости на приятели или вие поканете приятели вкъщи.

7 януари. В събота почивката е задължителна, независимо колко къщна работа ви се е насъбрала. Всичко може да почака да заредите батериите. Избягайте от шума и останете насаме със себе си поне за няколко часа.

8 януари. В неделя ще разберете, че ваши близки се нуждаят от помощта ви. Отзовете се и помогнете с каквото можете. Поговорете с тях. Разговорите с хора, които ви разбират, както и те вас, ще са много полезни през този ден.


СТРЕЛЕЦ

Незабравимо пътуване

 

6 януари. На работното място разбирате за каши, които са забъркани неотдавна и които ще се наложи да оправяте днес и в първите дни от следващата работна седмица. Не ви е приятно, но няма как да избегнете това. Въоръжете се с кураж и търпение.

7 януари. Пътуване в събота ще обърне настроението ви от меланхолично в еуфорично и добро. Не се лишавайте от възможността да тръгнете на път просто ей така, без да сте го планирали предварително. Ще се почувствате великолепно.

8 януари. В неделя се усещате като съвсем други хора. Нагласата ви спрямо света наоколо ще се промени. Време е да хармонизирате взаимоотношенията си с близките и роднините. Поканете ги вкъщи или им отидете на гости.


КОЗИРОГ

Добра новина

 

6 януари. Ще научите добра новина, касаеща вашето семейство или дом, която ще ви зарадва толкова много, че ще направи деня ви незабравим. Настроението ви е отлично и ще го предадете на всички около себе си. Изживейте щастливо този петък.

7 януари. В събота ще се отдадете на домашна работа, но след почистването не забравяйте да сготвите нещо вкусно за цялото семейство за обяд или вечеря. Седнете всички около масата и си изкарайте незабравими часове.

8 януари. В неделя не е изключено да ви се отвори път, без да сте го планирали. Приятели ще ви предложат да се разходите на близко разстояние, за да посетите интересна местност. Не си търсете оправдания, за да им откажете.


ВОДОЛЕЙ

Предлагате решение

 

6 януари. Ще предложите на колегите в службата или на партньорите си по бизнес своя идея как да се справите с финансовите проблеми, създали се напоследък. Очаквайте да бъдете изслушани и приети без резерви. В личен план този ден ви носи силна енергия и хармония. Насладете му се.

7 януари. В събота сте настроени меланхолично и сте склонни да предадете това свое настроение и на хората около себе си. После ще се чудите къде е хармонията и разбирателството помежду ви. Опитайте да повдигнете своя дух, радвайки се на малките неща в живота.

8 януари. В неделя имате нужда да останете сами. Да имате време само за себе си, в което да не сте обезпокоявани от никого. Можете да четете, да гледате филм, да отидете на фитнес. Но през това време е добре да сте сами с мислите си.


РИБИ

Нов период

 

6 януари. Чувствате се прекрасно. Днес можете да свършите точно толкова задачи, колкото сте си наумили и пак ще ви остане време за самите вас. Радвайте се на този активен и благоприятен ден.

7 януари. В събота освен за къщната работа отделете няколко часа и за себе си – прочетете интересна книга, изгледайте филм или отидете на кино, театър, изложба. Не подценявайте този съвет.

8 януари. В неделя ще се заемете със семейния бюджет и разходите до края на месеца. Не е изключено приятел да ви се обади и да поиска пари назаем. Преценете дали имате възможност да услужите.


Хороскоп за родените на 06.01. – Честит рожден ден!

Преодолейте слабостите на характера си в условията, в които живеем. Предстои ви година, която ще ви научи да бъдете по-издръжливи и борбени. Разчитайте на подкрепата и помощта на влиятелни хора. Не вярвайте на слухове.

Хороскоп за родените на 07.01. – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца се вглеждайте по-често в малките успешни неща, които сътворявате, за да се сдобивате с хъс и ентусиазъм. Очаква ви година, през която всичко ще ви се удава една идея по-лесно от друг път, а това е немалка привилегия. Любовта също ще е до вас.

Хороскоп за родените на 08.01. – Честит рожден ден!

През следващата една година силната ви самоувереност често ще ви е от полза и ще ви помага по пътя, но и няма да са редки случаите, в които ще е повод за разрушени взаимоотношения. Вслушвайте се в съветите на другите хора и им давайте право на мнение.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *