Любопитно

Вашият хороскоп за вторник

Луната преминава от Лъв в Дева, а днешният ден е не особено активен до ранния следобед. Опитайте да насрочите по-важните си неща за часовете след обедната почивка, за да вървят гладко и успешно.

 


ОВЕН

Много работа

 

Въпреки че във вторник сутрин се чувствате объркани, денят не започва зле. Обещанията са за добри тенденции и разгръщане, което обаче важи за часовете след обедната почивка. Тогава ще успеете да реализирате идеите си и да активизирате напълно своите усилия. Чака ви много работа, но и възможност да я свършите изцяло.


ТЕЛЕЦ

Свежи идеи

 

Стартирате деня с нисък тонус и без настроение. Не предприемайте действия в сутрешните часове. Късметът ви идва след обедната почивка. Тогава чувствате прилив на енергия. Вдъхновени сте от нови идеи, които лесно можете да превърнете в реалност в някои от следващите дни. В семейството нещата се хармонизират.


БЛИЗНАЦИ

Подкрепа

 

Избягвайте конфликтните ситуации в сутрешните часове. Новите начинания, стартирани до обяд, предполагат трудности при осъществяването, затова ги отложете за следобеда. Вечерта е идеална за среща със семейството. Там чувствате сигурна опора, защото всички ви подкрепят и обичат. Можете да проведете разговори на важни теми.


РАК

Пикантна клюка

 

Бъдете внимателни в сутрешните часове, за да не влезете в нелеп конфликт вкъщи или на работното място. До обяд времето не е благоприятно за вземане на важни решения, замете се с рутинните си ангажименти. В следобедните часове общувате с лекота. Ще получите важна информация, някой ще ви каже пикантна клюка.


ЛЪВ

Разговори – след обяд

 

Имате труден старт на деня, защото часовете до обяд са изпълнени с нерви и агресия. Избягвайте споровете и сблъсъците. В следобедните часове започва стабилизация. По-лесно вземате решения и се хармонизирате с другите около себе си. Това е и времето, в което можете да водите пълноценни разговори.


ДЕВА

Нова идея

 

Във вторник сутрин се чувствате недоспали, без усет за ритъм. До обяд се отдайте на рутинните си ангажименти, без да предприемате каквито и да било нови инициативи. В следобеда настроението ви рязко се променя. Обнадеждени сте от нещо ново, което се заражда като идея в съзнанието ви. Ще се запали искра на надежда.


ВЕЗНИ

Нужда от спокойствие

 

Вторник изисква да сте сигурни в себе си, да проявявате повече сила и упоритост при гонене на целите си. В сутрешните часове е вероятно да влезете в конфликтни ситуации. Не си хабете нервите. Следобед се отдайте на рутинни ангажименти и не предприемайте нищо ново. Имате нужда да бъдете оставени на спокойствие.


СКОРПИОН

По течението

 

Срещате бариери при осъществяването и на най-обикновените действия в сутрешните часове. Оставете се на течението. Нуждаете се от повече спокойствие. Следобед ви чакат благоприятни срещи. Общувайте и не ограничавайте контактите си. Запознанствата са благоприятни. Научавате важна информация.


СТРЕЛЕЦ

Промени

 

Ще се почувствате объркани в сутрешните часове. Заливат ви промени, които идват една след друга, а най-големият ви страх е, че няма да можете да контролирате това, което се случва. Избягвайте срещи с неприятни хора. В следобеда запретнете ръкави и започнете да вършите това, което е най-важно в момента.


КОЗИРОГ

Не се насилвайте

 

В сутрешните часове нахлуват дилеми в главите ви. Станали сте прекалено колебливи и заради това не е най-подходящото време точно сега да вземате решения. Все ще си мислите, че сте направили погрешен избор. Разсеяни сте и правите грешка след грешка. Не се насилвайте с много работа. Вечерта ви чака приятна новина в семейството.


ВОДОЛЕЙ

Без важни разговори

 

Ще се опитате да осъществите контакт с хората около себе си в сутрешните часове с надеждата да разискате и разрешите междуличностни проблеми. Резултатът ще бъде неочакван за вас. Ще задълбочите още повече враждата помежду си. Ето защо, ще ви посъветвам да не водите важни разговори днес. Пуснете се по течението.


РИБИ

Нужда от почивка

 

За тази сутрин отложихте важни задачи, които така и ще си останат недовършени. Причината е в ниската ви концентрация, която към момента граничи с апатия на работното място. Не сте заинтересовани от нищо и нищо не може да ви впечатли. Може би се нуждаете от почивка.


Хороскоп за родените на 10.01.– Честит рожден ден!

За вас следващата една година няма да предложи кой знае какви възможности и промени, но пък ще ви насърчи, ако трябва да приключите някои вече започнати в миналото дела. Проявявайте повече търпение и не упорствайте, ако видите, че нещо не върви.

 

Тодор Емилов-Тео

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *