ВодещиНовини

Академия за млади лидери организира Министерство на младежта и спорта в Габрово

Ведомството кани 30 младежи от областта

Министерството на младежта и спорта кани 30 младежи от област Габрово на възраст 15-29 години за участие в Академия за млади лидери. Събитието ще се проведе периода 20-22 януари в хотел „Балкан“ в Габрово. Участниците ще бъдат водени от опитен екип от обучители, като програмата е съставена от модули на различни теми.
Ще се обсъжда “Младежко лидерство. Видове лидерство – нагласи, умения, участие”, “Умения на бъдещето – какво да научим да правим днес, за да преуспеем утре”, “Принос за общността, обществото и света – лидерството на утрешния ден”.
Сред разглежданите теми е и “Ценности, принципи, цели – да направим света по-добро място с основано на ценности лидерство”.
„Ако искаш да научаваш нови и полезни за теб самия неща, да си част от събитията в рамките на Европейска година на младежта – 2022 (дейности се изпълняват до март 2023 г. ) и да се забавляваш заедно с младежи от цялата страна, то се включи (напълно безплатно) като попълниш формуляра за участие от следния линк: https://docs.google.com/…/1s3DERPIgTCHLHRhxTdM3v8epWE…/edit…
Материалите, настаняването и изхранването за всички участници са обезпечени по проект „Европейска година на младежта, Национални координатори – България“, финансиран от Европейската комисия по Договор за безвъзмездна финансова помощ № EAC-2022-0233 и със средства в рамките на бюджета на Министерството на младежта и спорта.
Възстановяват се и транспортни разходи за междуградски обществен транспорт за участниците.
Работата с младежите ще се осъществява, чрез ползване на методи на неформалното образование и интерактивни модели на работа. При нужда от допълнителни уточнения и въпроси можете да пишете на адрес: [email protected] или на телефон 02/93-00-579“, съобщават организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *