Любопитно

Хороскоп за 25 декември

Луната преминава във Водолей, а хармоничният й аспект с Марс прави днешния ден по-активен от очакваното. Не се притеснявайте да се обадите на приятели и да споделите с тях днешния празник. Весела Коледа!


ОВЕН

Приятен обяд

 

Желаете да опразнувате днешния празник според каноните на семейните и православните традиции. Това е и причината днес да се съберете цялото семейство на празничен обяд. Честита Коледа!


ТЕЛЕЦ

За малко до работа

 

Не е изключено внезапно да ви се наложи да отидете до работата си в този празничен ден. За щастие, посещението ви ще е за кратко. Денят остава почивен и щастлив, споделен с вашите близки. Честита Коледа!


БЛИЗНАЦИ

Добро настроение

 

Иска ви се да се срещнете с ваши близки и приятели, с които не сте се виждали от дълго време и провеждате срещите си обикновено около коледните празници. Весела Коледа! Очаква ви добро настроение.


РАК

Напрегнати сте

 

Напрегнати сте, защото искате да изпипате всичко до последния детайл около коледния обяд, коледната вечеря и като цяло – празничното настроение на цялото семейство. Това ви прави щастливи, нищо че напрежението ви е в повече. Честита Коледа!


ЛЪВ

Не сте център на вниманието

 

Успявате да се стоплите от присъствието на вашите близки, на цялото семейство. Днес вие няма да сте център на вниманието и именно в това – да приемате и изслушвате другите, а не само вие да говорите, е чарът на вашата среща. Честита Коледа!


ДЕВА

Усмихнете се

 

Ще напрегнете както себе си, така и цялото семейство заради приготовленията на коледния обяд. Не се старайте всичко да е изпипано до последния детайл. По-важно е хората да са с усмивки на лицето. Честита Коледа!


ВЕЗНИ

Радвайте се на деня

 

Будите се в отлично настроение. Весела да е Коледата на вас и вашето семейство. Пригответе вкусна храна, подарете подаръци на любимите си хора и се радвайте на факта, че сте заедно.


СКОРПИОН

Празнично готвене

 

Ще прекарате повече време вкъщи, пред печката за готвене и в подредба на празничната трапеза. Това ви харесва, а и ще се хареса на вашето семейство. Весела Коледа и щастливи празници!


СТРЕЛЕЦ

Приятни срещи

 

Честита Коледа! Не се лишавайте от възможността да се срещнете с приятели, които не сте виждали от дълго време. Обикновено си уреждате среща с тях около зимните празници, когато всички гостуват в родното си място.


КОЗИРОГ

Подаръци

 

Радвате се на добро празнично настроение. Подарете подаръци на своите близки. Вие също ще получите мечтани подаръци, част от които още на момента ще ви влязат в употреба. Честита Коледа!


ВОДОЛЕЙ

Вземате контрола

 

Днес искате да организирате всичко до най-малкия детайл. Не давате на никого да ви изземва тази функция. Вашите близки са спокойни, защото знаят, че всичко е във ваши ръце. Весела Коледа!


РИБИ

Забавете темпото

 

Честита Коледа! Покрай суетата да приготвите всичко и да го изпипате в детайли, днес забравяте минутите, в които трябва да си починете и да се насладите на празника.


Хороскоп за родените на 25.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година позволете на промените да дойдат в живота ви и да го изменят така, както е редно. Наслаждавайте се на всичко, което ви се случва.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *