Любопитно

Хороскоп за 28 декември

Луната е в Риби, а хармоничните й аспекти с Меркурий, Венера и Уран са причината да сме позитивно настроени днес и да прекараме деня в хармония. Подгответе се за утрешния работен ден.


ОВЕН

Вземайте си поука

Неочакван разговор с човек, когото познавате от години, може да промени изцяло мирогледа ви относно определена ваша житейска гледна точка. Днес си вземайте поука от грешките си, както и от грешките на ваши близки.


ТЕЛЕЦ

Добър съвет

Радвате се на подкрепа и разбирателство в сферата на семейните взаимоотношения. Вашите близки ще ви дадат конкретен съвет за нещо, за което се колебаехте от доста дълго време.


БЛИЗНАЦИ

Не се доверявайте

Ще се подлъжете по думите на ваш колега или професионален партньор, който ви обещава много привлекателни неща, но на този етап това са само празни приказки. Вие обаче ги приемате за чиста истина.


РАК

Щастливи сте

Щастливи сте, въпреки че за мнозина по-дългата почивка около празниците е вече към края си. Напълнихте съзнанието си с приятни спомени и днес ще започнете лека-полека да се готвите за утрешния работен ден.


ЛЪВ

Разбирате за предателство

Днес е възможно да усетите, че не всички около вас са искрени и добронамерени, каквито ви се струват на пръв поглед. Ще разберете, че хора, които са ви се усмихвали, всъщност са ви кроили шапката.


ДЕВА

Идва нормално ежедневие

Иска ви се Коледа да продължи още мъничко поне. Доволни сте от начина, по който прекарахте почивните и празнични дни около семейния празник. Сега обаче всеки трябва да поеме по пътя си и ежедневието да продължи в своето нормално русло.


ВЕЗНИ

Напрежение

Чувствате нерви и напрежение в днешния ден, без видимо обяснима причина. Вашите близки също се напрягат покрай капризите ви, а мнозина от тях ще ви попитат, какво точно ви е. И вие няма как да им обясните.


СКОРПИОН

Не се подлъгвайте

Ненадейно ваш приятел ще поиска да говори с вас на тема работа и бизнес. Приемате това за нещо нормално и се откликвате на поканата. След това обаче ще разберете, че всъщност целта му е да ви потърси пари назаем.


СТРЕЛЕЦ

Време е за разчистване

Днес обърнете внимание на дома си. След толкова много празнични дни и дни, в които къщната работа беше забранена, днес се налага да пуснете една прахосмукачка и да изперете дрехи, подготвяйки се за утрешния работен ден.


КОЗИРОГ

Приятни приказки

Ще се зарадвате на вниманието на ваш много близък човек, който ще ви потърси да се видите и да поговорите по теми от общото ви ежедневие. Ще прекарате този ден щастливо и безгрижно. Май вече ви се ходи на работа и с нетърпение чакате утре.


ВОДОЛЕЙ

Важен е жестът

Оказва се, че сте забравили да подготвите подарък за човек, с когото ще се срещнете днес. Набързо отидете до най-близкия магазин и вземете нещо мъничко. Тук е важен жестът, а не размерът на подаръка.


РИБИ

Налагате мнението си

Днес ще се съобразявате само със себе си, със собствените си капризи и желания. Искате и другите да се съобразяват с вас, дори налагате мнението си без оглед дали се приема, или не. Тук можете да очаквате малки междуличностни проблеми.


Хороскоп за родените на 28.12 – Честит рожден ден! Ще бъдете настроени романтично през следващата една година. Тя за вас е богата на чувства, емоции и събития. Много от тях – запомнящи се със своя положителен отпечатък в живота ви.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *