Любопитно

Хороскоп за 26 декември

Луната се движи във Водолей и сключва хармоничен аспект с Уран. Опитайте да излезете от рутината на празниците и днес направете нещо ново с цялото семейство. Отидете на разходка, запазете час за ледена пързалка или посетете театър, кино, концерт.


ОВЕН

Внимавайте с дамите

 

Не пестете средства днес и предложете на близките си да посетите интересни места и да разнообразите прекарването на празниците. Внимавайте как говорите с жените от семейството си, за да си нямате излишни проблеми.


ТЕЛЕЦ

Пораздвижете се

 

Чувствате се прекрасно във втория ден от Коледа. Днес сте жизнени, активни и едва ли ще искате да прекарате деня си, полежавайки на дивана. Предложете на близките си да посетите ледената пързалка.


БЛИЗНАЦИ

Мързеливо ви е

 

Вашите близки са големи ентусиасти и днес ще ви предложат да се поразходите и да се разнообразите. Вие обаче предпочитате да си останете вкъщи с оправданието, че по телевизията ще дават любим филм.


РАК

Правите другите щастливи

 

Във втория ден от Коледа вие искате да изненадате семейството си и току-виж сте купили още подаръци или сте приготвили нещо вкусно за хапване. Това, че обичате другите да са щастливи, се вижда най-добре в дни като този.


ЛЪВ

Не ви подкрепят

 

Изнервени сте от продължителността на празничните дни и от това, че семейството ви не предприема никаква инициатива да излезете, да се разнообразите или просто да се пораздвижите на чист въздух. Май сте сами в тази кауза…


ДЕВА

Лирично настроени

 

Чувствате се отлично днес. Настроени сте романтично и още сутринта ще изненадате семейството си на закуска с нещичко мъничко, приготвено от вас със сърце и душа. Днес се разходете в центъра на града. Вечерта посетете театър, кино или концерт.


ВЕЗНИ

Разходете се

 

В добро настроение сте, но престоя по празниците вкъщи ви носи и малко умора. Уморени сте от емоции, храна и ви липсва разходка на чист въздух. Организирайте семейството и днес се разходете навън.


СКОРПИОН

Стара приятелска среща

 

Днес ви е ден за срещи. Отделихте няколко дни на семейството, на традициите, свързани с Коледа. Сега е време да отделите и часове за среща със стари приятели, които си идват веднъж годишно по това време.


СТРЕЛЕЦ

Не е време за сметки

 

Смятате какви са ви разходите по празниците, без да си давате сметка, че с това ставате доста досадни на близките си. Един вид им казвате какви средства сте похарчили за техните подаръци, както и за храната, която сте приготвили за тях.


КОЗИРОГ

Ведър ден

 

Вие сте душата на компанията днес. Независимо дали ще бъдете обкръжени от близките си, или ще сте с приятели, всички ще пожелаят да говорят с вас. Приятни са разговорите и за вас самите. Днес ви чака един доста хубав и ведър ден.


ВОДОЛЕЙ

Искате почивка

 

Вашите близки ще ви предложат да се разходите в центъра на града. Вие обаче тактично ще им откажете, защото ви е мързеливо. Предпочитате да се завиете с топло одеяло и да прекарате деня с книга в ръката и ароматен чай.


РИБИ

Интересни срещи

 

Вие също ще бъдете сред хората, които ще осъществят някои важни и незабравими срещи днес. Не отказвайте на предложения да изпиете чаша кафе с приятели, които не сте виждали от поне година.


Хороскоп за родените на 26.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година вашата задача ще бъде да проявите иновативно мислене и да се реализирате максимално добре на работното място. Сега ви е времето за издигане в кариерата.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *