Любопитно

Хороскоп за 20 декември

Не оставайте, без да има какво да вършите днес. Денят е силно активен. Действаме ли според правилата, не бягаме ли от отговорност, вечерта ще бъдем щедро възнаградени с щастие в личния живот, парично благополучие и хармонични взаимоотношения.


ОВЕН

Не налагайте мнение

 

От вас днес се иска малко повече търпение, за да можете да отстраните пречките по интелигентен и безобиден начин. В преговорите търпите поражения, защото настоявате на всяка цена да се случи онова, което вие сте казали и желаете. Налагайки мнението си, без да се съобразявате с другите, ще си създадете много проблеми за в бъдеще.


ТЕЛЕЦ

Без промени

 

В този ден бъдете предпазливи и добре премисляйте нещата. Предусещате, че плановете могат да се провалят в последния момент. Не ви се иска да подемате нови инициативи, но се опитват да ви притискат на работното място. Днешният ден обаче също не е подходящ за поемане на нови дейности.


БЛИЗНАЦИ

Разсейвате се

 

Денят е благоприятен и силен, но вие няма да успеете да се организирате и по този начин ще пропуснете важни възможности, които при други обстоятелства биха ви изкачили право на върха. Разсеяни сте и често допускате грешки по невнимание. Те ще се обърнат срещу вас съвсем скоро и ще се наложи да се справяте с купища проблеми.


РАК

Полъх на нов период

 

За да отстоявате мнението си във вторник, следва да сте уравновесени. Напоследък ви липсваше увереност и при разговори лесно се съгласявахте с мнението на отсрещната страна. Това трябва да се промени още днес. Вече усещате полъха на нов период. Финансови проблеми са валидни днес, но те са лесно разрешими.


ЛЪВ

Подходете отговорно

 

При Лъвовете деловото раздвижване е налице днес, но редом с това идват и някои проблеми на работното място. Често те ще са от финансово естество или от грешки, допуснати поради прекалена самоувереност. Видите ли пречка по пътя си днес, подхождайте с нужното внимание и й отделете повечко време.


ДЕВА

Усмихвайте се

 

Добро е настроението на Девите във вторник. Бързо намират разрешение на проблемите. Късметът ще е с тях, ако водят обществени разговори или ако внедрят иновации в работата и бизнеса. Сред приятелите ще срещнат съмишленици, а това е гаранция, че ще се справят с трудностите. Усмивките са важно изискване днес.


ВЕЗНИ

Разговорите – утре

 

Вторник е хубав ден за вас, защото ви дава надежди за приходи и финансова стабилност около празниците, които прецизно вече започнахте да планирате. Избягвайте да говорите с много хора, да сте сред големи тълпи, защото това ще ви изтощи. Ако ви предстои важен разговор, отложете го за утре.


СКОРПИОН

 

Борете се

 

За голяма част от вас вторник вещае недоразумения и проблеми. Трябва да сте подготвени за противоречията, в които ще попаднете. Подгответе се така, че да защитите успешно своето лично становище и да изкажете без страх мнението си. Борете се за каузите, в които сте твърдо убедени. Само така ще успеете.


СТРЕЛЕЦ

Блестите с късмет

 

Днес бъдете активни, имате зелена светлина от съдбата да действате напористо по своите делови планове. Днес дори ще осъществите нови ползотворни запознанства. Голяма част от вас с късмета си ще попаднат на най-точните хора и ще получат подкрепа. Не влизайте в конфликти, усмихвайте се и ще успеете.


КОЗИРОГ

Бъдете дейни

 

Напрежението, което чувствате в днешния ден, ще ви помогне да не се отпуснете дори за миг. За вас се задвижва механизъм на нов период, който ще продължи поне месец напред. Важно е да сте активни, дейни и амбициозни, независимо че предстоят празници и че през тази седмица мнозина от колегите ви не са на вълна работа.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете издръжливи

 

Във вторник забравете за напрежението или поне преглътнете част от него, за да вървите смело и безпроблемно напред. Нуждаете се от подкрепа, която е невъзможно да получите точно сега. Мнозина имат странното чувство, че животът им се преобръща, тресе се и нещата излизат извън контрол. Скоро това ще премине.


РИБИ

Приходи

 

Сега вие ще проявите своите най-ценни качества, като сплотите колектива на работното място и се отправите към осъществяване на общите цели. При мнозина се очертава сигурно стабилизиране на бюджета, други ще получат допълнителни пари за работата си през този месец. Това ще ви е добре дошло за предстоящите празници.

Хороскоп за родените на 20.12 – Честит рожден ден!

Ще се радвате на силна интуиция през следващата една година. Интуиция, която винаги ще ви показва вярната посока, когато излезете на кръстопът.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *