Горещи

Тодор Георгиев, председател на Общински съвет-Дряново

Скъпи съграждани,

Предстоят едни от най-светлите, най-хубавите семейни празници.
В навечерието на Рождество Христово и на прага на Новата 2023 година, всички ние си правим равносметка за успехите и постигнатите резултати през изминалата година.
Всекидневно се сблъскваме в трудностите на ежедневието, но не спираме да се борим за това, което заслужаваме – по-добър живот за нас и нашите деца!
Нека през новата 2023 година да имаме повече поводи да се гордеем с постигнатите резултати, повече идеи и реализирани проекти, по-добри условия за развитие и живот, които да ни направят по-добри, по-търпеливи, смирени, толерантни и по-благородни!
Нека заедно с постоянство, труд и вяра да работим за просперитета, развитието и популяризирането на нашата община, за едно по-добро бъдеще на родно Дряново!
Бъдете щастливи, креативни и устремени, нека новите идеи и печеливши начинания бъдат наши неизменни спътници и ни окрилят да дадем най-доброто от себе си за постигане на поставените цели!

Сега е момента да ви благодаря за подкрепата, която ми оказвате като председател на Общински съвет-Дряново и в мисията ми да развивам нашия град и той да бъде все по-привлекателно място за живот.ашия град да се развива и той да бъде все по-привлекателно място за живот.
От мое име и от името на всички колеги от Общински съвет – Дряново искам да ви пожелая здраве и късмет във всеки дом, благополучие и успехи, искреност и взаимност в семействата ви!
Коледа е символ на новото начало и на новия живот, нека сърцата ни се изпълнят с доброта и сърдечност! Нека сиянието на тези светли празници озари вашите сърца!
Пожелаваме дните ви да съпътстват късмет, любов и разбирателство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *