Любопитно

Петъчен хороскоп

Луната е в знака на Козирог. Настъпва новолуние в този знак. Не се учудвайте, ако ви липсват достатъчно сили и енергия за постигане на задачите. А оставихте толкова много тъкмо за последния ден преди празниците… Не се насилвайте. Може и да довършите някои неща след Нова година.


ОВЕН

Не започвайте нищо

 

Пречистете мислите си и преживейте един хубав петък, наситен с емоции и добро настроение. Подарете по нещо малко на колегите и хората, с които работите. Пренастройте съзнанието си за предстоящите празници. Не започвайте нищо ново в професионален аспект.


ТЕЛЕЦ

Неподходящо време

 

Трудно виждате пречките и бариерите пред себе си. Обърнете внимание на дребните проблеми, които трябва да разрешите още в момента на тяхното възникване. Днес се залавяте с големи цели, без да си давате сметка, че в последния работен ден преди празниците е най-неподходящото време за това.


БЛИЗНАЦИ

Подарък

 

Будите се без сили и тонус. Днес сте се отдали сякаш на течението и нищо не ви интересува. Не бихте поели никакви нови инициативи. Не е и нужно в последния ден преди поредицата от празници. Подарете нещо на колегите и хората, с които работите. Вие също ще получите подарък.


РАК

Силни емоции

 

Днес сте много чувствителни и емоционални. Всичко може да ви зарадва, но и всичко може да ви натъжи. До голяма степен пренасяте настроението си и върху хората около себе си. Не се срамувайте, ако сте забравили да купите подаръци на колегите, а те ви подарят нещо дребно. Просто им благодарете.


ЛЪВ

Затрупани сте

 

Винаги в последния момент се сещате да свършите нещо уж важно и неотложно. Така ще е и днес, а това със сигурност ще напрегне обстановката на работното място. Вашите колеги ви чакат, за да размените подаръци или просто да се поздравите преди празниците, а вие се затрупвате със задължения.


ДЕВА

Чакате празниците

 

Каквото и да имате за довършване на работното място, ще го свършите в ранния предиобед. След това ви чака празнично настроение и точно вие ще сте тези, които ще придадат празничен вид на днешния ден в службата. Поздравете се с колегите си, разменете си подаръци и пожелания за весели празници.


ВЕЗНИ

Хубави дни

 

Еуфорията около празниците вкъщи ви изнервя и днес може би ще си кажете няколко думи накриво с вашите близки. Това е и причината за лошото ви настроение, а и за нагласата ви да прекарате празниците по един не особено приятен начин. Не си го и помисляйте точно днес, за да не си го предизвикате.


СКОРПИОН

Внасяте настроение

 

За разлика от Везните, вие сте в отлично настроение. Избягвйате да се занимавате с рутинните си ангажименти, защото те днес ще ви отегчат. Изберете да действате по по-интересни задачи или просто организирайте колегите да си размените малки подаръчета преди празниците.


СТРЕЛЕЦ

Чакат на вас

 

Последният ден преди празниците ще бъде доста забързан и динамичен за вас. Освен че ще трябва да се справите с няколко извънредни задачи, вашите колеги ще очакват вие да ги организирате и да се почерпите за предстоящите празници, както и да си размените малки подаръци.


КОЗИРОГ

Проблеми в любовта

 

Денят предполага успехи в професионален, но не и в личен аспект. На работното място сте убедителни въпреки трудностите, пред които е изправена фирмата ви. Идеите ви звучат обосновано и се възприемат прекрасно. За съжаление, в любовта са възможни проблеми, които не са отсега, а назряват от доста време.


ВОДОЛЕЙ

Вие си преценете

 

Раздвоени сте между решения в службата, които трябва да вземете днес, но се страхувате, че направите ли го, ще ви се наложи да работите извънредно по празниците. Вие си преценете. Може пък и да ви е от полза да посетите офиса няколко пъти в празничните дни. Определено ще си спечелите допълнителни приходи.


РИБИ

Пари

 

Извънредните приходи, които получавате днес, ще ви дойдат като добре дошли за предстоящите празници. Ще ги получите като поощрение за добре свършена работа, коледен бонус или просто работна заплата. Но днешният ден ви носи пари и мнозина от вас ще стабилизират финансовото си състояние.


Хороскоп за родените на 23.12 – Честит рожден ден!

Годината пред вас вещае начало. Накъде ще поемете, е въпрос на ваш личен избор. Важното е да знаете, че тази година ще измени живота ви в определена посока.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *