Любопитно

Какво вещаят звездите за 7 декември, сряда

Движението на Луната в Близнаци изисква да мерите приказките си прецизно. Да не давате напразни обещания и надежди на хора, които се нуждаят от помощта ви, в случай че не сте в състояние да им помогнете. Избавете се от всички, които ви пречат да постигате целите си. Днес можете да съкратите списъка с лицемерни приятелства. Направете го, за да влезете в новата година обградени с хора, на които да дарите доверието си.


ОВЕН

Вдъхвате доверие

 

Очаква ви благоприятен ден. Вдъхвате доверие на хората и успявате да ги спечелите. Това не бива да ви прави горделиви и самонадеяни, а напротив. Да владеете приятелското доверие е отговорност с доста висока цена. Вие ще го оцените. В следобеда не стартирайте нищо, а се приберете по-рано вкъщи.


ТЕЛЕЦ

Мислете позитивно

 

Занимавате се с неща, които ви изпълват с чувство за удовлетворение. Това е и причината да сте в добро настроение, уверени и активни. Планирайте дните до края на месеца. Отидете на пазар и купете коледните подаръци. Имате нужда да вършите неща, които допринасят за вашето положително настроение.


БЛИЗНАЦИ

Действайте бързо

 

Вие чакахте зелената светлина дълго време. Сега се намирате в етап, който ви позволява да дадете мощен старт на някои свои идеи и планове. Но не забравяйте, че периодът е твърде кратък и изтича съвсем неочаквано в края на седмицата. Така че, възползвайте се и действайте бързо.


РАК

Споделете

 

Чувството за потиснатост и нервност е основна линия в хороскопа ви за сряда. Криете емоциите си. Не споделяте никому какво ви е. Днес сте изключително чувствителни, емоционални и ако не си намерите отдушник, цялото това напрежение може да отключи проблем със здравето. Споделете.


ЛЪВ

Не давайте отговори

 

Днес сте жизнерадостни, щастливи, очакващи да ви се случи нещо необикновено и красиво. Положителното ви настроение се усеща отдалеч, но внимавайте да не допуснете до себе си хора, които искат да се възползват от вас. Тяхното намерение е да ви склонят да кажете „да” по важен въпрос. Не давайте конкретни отговори днес.


ДЕВА

Не дарявайте доверие

 

Чувствате, че успехите ви следват и вие можете да ги достигнете съвсем лесно. Не се обграждайте с хора, неоправдали доверието ви някъде във вашето минало. Имайте предвид, че ако някой ви е предавал във времето назад, не е гаранция, че няма да го направи и в бъдеще. Освободете се от подобни типажи в живота си.


ВЕЗНИ

Лицемерни хора

 

Готови сте на компромиси в службата, само и само да бъдете забелязани. Да вървите напред и да успявате. Ще се убедите, че не всички пътеки са разчистени. Около вас се навъртат хора, „подливащи” ви вода с усмивка и лицемерно одобрение. Зад гърба ви те действат безкомпромисно във ваша вреда. Дайте си сметка кои са те.


СКОРПИОН

Застой

 

В сряда отново съветът ми е да залагате на сигурното, без да се притеснявате, че не вървите напред. Усещането за застой е временно, приемете го като етап на утвърждаване. Съвсем скоро ще наберете скорост. Днес обърнете повече внимание на любовта и личния си живот. Имате нужда да разпуснете напрежението с приятели.


СТРЕЛЕЦ

Финансов план

 

Не спирате да мечтаете и да се надявате на един по-хубав живот. Няма обаче да го достигнете, ако не полагате усилия за неговото осъществяване. Днес обърнете повече внимание на хората, с които общувате ежедневно. В следобеда направете финансов план за предстоящите празници. Нуждаете се от изготвяне на стриктен бюджет.


КОЗИРОГ

Не се намесвайте

 

Идеите ви днес са свързани единствено и само с мира във взаимоотношенията между хората. Приемате това за кауза и се стремите да стоплите връзките около себе си. Често давате мнения, без да бъдете попитани. Намесвате се в чужди разговори и естествено си навличате проблеми. Не се месете там, където не е ваша работа.


ВОДОЛЕЙ

Прекъснете връзки

 

Днес ангажирайте вниманието си с изпълнение на важни задачи. Има ангажименти, които не търпят отлагане. Време е да преосмислите някои приятелства и познанства. Лесно можете да прекратите някои връзки, днес вие самите се чувствате готови да затворите страници в живота си. Моментът е подходящ, направете го.


РИБИ

Няма смисъл да помагате

 

И днес се доверявате прекалено лесно и е за ваше добро, ако ограничите контактите. Заемете се със задачите, които касаят изцяло вашата работа. Не помагайте. Често правите грешката да бъдете жертвоготовни, за да постигнат другите целите си. Замислете се, дали някой ви помогна в последно време със същата готовност?


Хороскоп за родените на 07.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате възможност да се обградите с хора, които да ви зареждат с положителна емоция и на които да имате достатъчното доверие, за да ги наречете свои доверени приятели.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *