Любопитно

Какво вещаят звездите за 22 декември, четвъртък

ОВЕН

Трудности

 

Четвъртък е емоционален ден. Събуждате се с желание да свършите колкото се може повече задачи през деня. Обстоятелствата обаче са съвсем различни. Срещате трудности почти навсякъде. Задайте си такива цели, които можете да свършите в рамките на деня. Всички около вас са вече празнично настроени.


ТЕЛЕЦ

Откъснати от другите

 

Ще ви бъде трудно да се изразявате правилно и хората да ви разбират така, както го искате. Сякаш живеете в паралелен свят, който не се доближава до света на хората около вас. Днес прочетете книга, свършете това, което имате за деня и не се ангажирайте с нищо допълнително.


БЛИЗНАЦИ

Приспособявате се

 

Гъвкавостта и умението да се приспособявате бързо и безпроблемно са най-добрите ви качества, които в този ден ви помагат да се впишете в новата обстановка, в която попадате. Очаква ви благоприятен ден въпреки малките неразбории, които са причинени от липса на разбирателство между вас и обкръжението.


РАК

Осъзнаване

 

В днешния четвъртък ще се борите със самите себе си. Виждате, че притежавате пороци, които ви пречат в нормалното общуване с близките и хората около вас. Едва ли точно днес ще ги премахнете от характера си, но сега поне сте наясно с тях и малко по малко започвате да ги изкоренявате.


ЛЪВ

Добро впечатление

 

Ще изживеете днешния ден на един дъх. Желаете и се стремите да се харесате на всеки около вас и днес вършите дори чуждата работа, приемайки я за своя. Това определено ще натовари план-графика ви и вашите задачи вероятно ще изостанат. Но пък нали сте направили добро впечатление…


ДЕВА

Измамници

 

Предстои ви ден, в който не всичко върви по вашите предварителни планове. Причината отново е във вас, че сте си поставили неизпълними цели. Започнете малко по малко да вървите напред. Около вас се навъртат измамници. Именно днес ще можете да прецените и разпознаете кои са те.


ВЕЗНИ

Завършете задачите

 

От една страна, днес е четвъртък. От друга, идва краят на седмицата и празници, които едва ли са най-подходящото време за нови инициативи, действия и експерименти. Днес не се заемайте с никакъв нов ангажимент, който изисква време и внимание. Довършете това, което имате до края на седмицата.


СКОРПИОН

Добро настроение

 

Напрежението, което чувствахте в последните няколко дни, малко по малко се размива, за да отстъпи място на празничното настроение и хубавите мигове, които ви предстоят по коледните празници. Днес сте с позитивна нагласа. Не е изключено да купите подаръци, а това още повече ще подобри настроението ви.


СТРЕЛЕЦ

Нещо хубаво

 

Намирате се пред прага на изцяло нов период, който ще ви донесе шансове за развитие и промяна. Днес само надниквате какво ви очаква от утре нататък. Но четвъртък е неблагоприятен ден за нови инициативи. Не бързайте, имайте търпение. Всичко идва с времето си. Засега ви стига да знаете, че ви чака нещо хубаво в бъдеще.


КОЗИРОГ

Добра новина

 

От днес работната седмица става по-мъчна за вас, защото навлизате в период, в който е по-добре да си почивате. Ако нямате тази възможност, тогава по-добре не подемайте нови инициативи. Довършете някои свои рутинни ангажименти. Следобедът в четвъртък ви носи една прекрасна новина.


ВОДОЛЕЙ

Щастлив ден

 

Днес организирате задачите си брилянтно. Действате по приоритет и отмятате ангажимент след ангажимент. Вашият четвъртък е щастлив и приятен. Някой ще се опита да ви се качи на главата, злоупотребявайки с вашата доброта. За щастие, вие няма да го позволите.


РИБИ

Не вярвайте на слуховете

 

Предстои ви важен служебен ден, изпълнен с множество ангажименти, които са с изтичащ срок за вършене. Ще се справите, ако се мобилизирате. Разчитайте единствено на себе си. Не вярвайте на слухове. Те са с цел единствено да ви разсеят и отдалечат от правилната посока, по която вече сте поели.


Хороскоп за родените на 22.12 – Честит рожден ден!

Мислете позитивно през следващата една година. Каквото и да ви се случва, то е за добро. Ще си вадите поука от всяка грешка и ще изпитвате насладата на всеки успех. Чакат ви хубави времена.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *