Любопитно

Какво вещаят звездите за 14 декември, сряда

Движението на Луната в Дева и хармоничните й аспекти с Меркурий и Венера са причина днешният ден да е хармоничен, успешен и доста благоприятен както в личния живот, така и в професионалния. Активира се аналитичното ни мислене.


ОВЕН

Бъдете активни

 

В сряда сте добродушни, отзивчиви, но не толкова активни. Тази седмица е доста променлива за вас. Един ден трябва да действате, а друг – не. Ако успеете да уловите ритъма, успехите няма да закъснеят. Ето, днес е ден за активна изява. Нервни сте и нетърпеливи за нещо, което предстои да се случи.


ТЕЛЕЦ

Прикривате се

 

Днес липсата на душевна хармония е главната причина за неоправданите действия, които извършвате. Въпреки това ясно личи, че желаете да прикриете този дисбаланс и да го маскирате с добро настроение. Никой няма да разбере какво се таи в душите ви. Хората остават с впечатление, че сте в прекрасно настроение.


БЛИЗНАЦИ

Успешен следобед

 

Сутринта тръгвате тромаво със задълженията си в службата, но неочаквано около обяд нещата се обръщат във ваша полза и започвате да постигате успехи. Днес е доста благоприятен ден, но това не си личи от сутринта. Следобедът ще бъде значително по-успешен. Ако ви предстоят по-важни разговори и дела, насрочете ги за тогава.


РАК

Борете се

 

Тази седмица е противоречива и за вас. Сряда е тежка, тромава и неудобна, защото сте под властта на обстоятелства и нямате сили да им се противопоставите. Ето защо, по-борбените ще пожънат успех, а по-свитите ще претърпят поражение. Не бива да се примирявате с положението си, а да се борите за неговата промяна.


ЛЪВ

Набирате скорост

 

Към днешна дата успехите ви се мултиплицират значително. Набирате скорост и до края на седмицата трябва да сте осъществили целите, за които се борите. Опасност крие вашата самоувереност, защото непредвидени обстоятелства дебнат зад всяко ъгълче и тях не бива да пренебрегвате с лека ръка.


ДЕВА

Прекрасни идеи

 

Сряда е доста благодатна, защото ви идват нови идеи, които, дори и да звучат налудничаво за околните, са изключително благодатни и добри. Не се колебайте да ги реализирате още днес. Настроени сте творчески. Вечерта освободете време, за да украсите коледно дома си, ако все още не сте го направили.


ВЕЗНИ

Доволни сте

 

Мнозина са доволни от себе си, защото засега успяват да удържат на обещанията и да осъществят плановете си. Много важен разговор при една част от представителите ще им достави информация, която ще е важна при предприемане на определени действия след настъпването на новата година.


СКОРПИОН

Заредете се с енергия

 

Кратък застой или момент на криза в парично отношение ще накара мнозина от вас да бъдат пестеливи през днешния ден. Няма поводи за паника, напротив. Още в края на седмицата ще имате сериозна финансова подкрепа в лицето на коледен бонус или редовна заплата. Не се притеснявайте за празниците, няма да ги посрещнете без пари.


СТРЕЛЕЦ

Важни уговорки

 

Прогнозата за днешния ден ви класифицира в две групи. Едната ще се занимава с деловодство, защото вече е дошъл моментът да се подписва или преподписва договор, касаещ ваше бъдещо развитие. Другата част от представителите няма да подписват фактически, но ще уговарят условия за своето близко бъдеще.


КОЗИРОГ

Бюрократични трудности

 

В сряда трудностите не са малко и могат да ви отчайват, но не бива да ги вземате насериозно. Съсредоточете се в една цел и гледайте да я осъществите в рамките на деня. В момента внезапни предразсъдъци са напът да спрат развитието ви. Мнозина ще имат проблем с бюрокрацията, което не им се случва за първи път.


ВОДОЛЕЙ

Хубав ден

 

Денят е благоприятен, защото предвещава развитие и много шансове, стига да сте активни и да действате разумно, а не хаотично и безхаберно. Упоритостта е ваша добродетел, изявете я точно сега. Сутринта може и да не ви потръгне добре, но още в часовете около обяд получавате това, за което се борите.


РИБИ

Намалете егото

 

Днес сте прекалено самоуверени и в това ще се коренят причините за най-големите ви проблеми. Не тръгвате на прав път още от сутринта, защото желаете да се покажете в светлина, която не ви подхожда. Правите грешка след грешка, подтикнати от високо его. В момента е по-добре да обърнете внимание на личния си живот.


Хороскоп за родените на 14.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година ще имате шанс за развитие и разширяване на дейността си в служебния живот. Що се отнася до личния, там ще сте една идея по-капризни от друг път, но вашите близки ще ви го простят.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *