Любопитно

Какво вещаят звездите за периода 9-11 декември

Петък е подходящ за ново начало в служебен план, почивните дни посветете на близките

 

В петък Луната преминава в Рак, където ще се движи и през уикенда. Мнозина днес могат да се заемат с нещо ново в служебния си живот. Нещо предизвикателно и по-доходоносно. През уикенда обърнете внимание на семейството и дома си. Ако не сте украсили за празниците, сега е моментът да почистите и поставите коледната украса. В неделя поканете близки и роднини на семеен обяд. Ще си прекарате гарантирано добре.


ОВЕН

Не приемайте веднага

 

9 декември. Провокирани сте от ново предложение на работното място, което засяга развитието ви през идната година. Не прибързвайте с решението си, независимо от отговора. Попитайте близките си какво мислят по въпроса.

10 декември. В събота бъдете активни и обърнете внимание на дома си. Почистете го и го подредете, а ако все още не сте поставили коледната украса, сега можете да организирате цялото семейство с тази дейност. Ще бъде вълнуващо.

11 декември. В неделя поканете гости вкъщи. Ще се почувствате добре, ако не пътувате и не ви се налага да бързате. Отдайте се на спокойствие. Сгответе вкусна храна, която да споделите с близките си.


ТЕЛЕЦ

Споделете тревогите си

 

9 декември. Днешният ден изисква хем да си свършите прецизно работата – била тя под формата на стари задължения или нови инициативи, и хем да обърнете нужното внимание на половинката и случващото се в дома. И там има въпроси за разрешаване.

10 декември. В събота сте в отлично настроение, но ви влияят настроенията на всички около вас и един да е настроен негативно, това неминуемо ще се отрази и върху вашата вътрешна хармония. Бягайте от хора, които постоянно мрънкат.

11 декември. Не се притеснявайте да се обадите на свои приятели в неделя, с които да изпиете по чаша кафе и да им споделите за притесненията, които са ви налегнали в последно време. Имате нужда да разкажете.


БЛИЗНАЦИ

Приемете мнение

 

9 декември. Вършите работата си със замах днес, но отстрани не личи един основен проблем, който се заформя. Свършвайки всичко толкова бързо, вие не обръщате внимание на детайлите и съвсем скоро може да се окаже, че не сте си свършили работата по най-добрия възможен начин.

10 декември. В събота сте с широки пръсти и желаете да осъществите точно сега покупките за предстоящите празници. Не се знае какви и с колко ненужни вещи ще се приберете вкъщи.

11 декември. В неделя ще се обидите от реакция на ваш близък. Той няма да одобри вашето мислене или пък хрумнала ви от нищото идея. Приемете мнението му, защото то е от голямо значение за вас. Не се сърдете.


РАК

Трудности и умора

 

9 декември. Днес сте амбицирани до краен предел, но срещате трудности, които малко по малко ви отнемат от самочувствието. Денят се свързва с измами в материално отношение. Погледнете здравето си. От стрес и преумора можете да се почувствате неразположени.

10 декември. В събота желаете да бъдете слушани и следвани за всичко, което искате да направите. Денят не е никак лош, но вие самите го превръщате в такъв заради капризите си.

11 декември. В неделя се примирете, че и някой друг освен вас има мнение по въпроси, които ви касаят. Приемете чуждата гледна точка и продължете напред. Не го ли сторите, вероятно ще изживеете деня си в разправии.


ЛЪВ

Не оплитайте конците

 

9 декември. Ще ви предложат нещо ново на работното място, което ви се струва доста привлекателно и лесно за изпълнение. Е, приемете ли го, доста ще оплетете конците, тъй като е поредният капан, заложен от някой ваш колега или управител, който хич не ви мисли доброто.

10 декември. През уикенда няма да сте във форма. Не сте никак активни и дори мнозина от вас си мислят, че се разболяват. Нищо ви няма на здравето, но просто тялото ви иска определени часове почивка.

11 декември. В неделя ще влезете в пререкание с много свои близки. Вие мислите едно, те – друго, и за да ви се срещнат гледните точки, някоя от страните трябва да направи компромис. Кой обаче ще е, не се знае…


ДЕВА

Палят ви искрата

 

9 декември. Идеите, които ви идват наум, ще бъдат възприети по доста добър начин, но в същото време ще предизвикат завист и гняв у колегите. Не наблягайте на разговорите в следобеда на днешния ден. Каквото имате да говорите, кажете го сутринта и оставете нещата да се развиват от само себе си.

10 декември. В събота се превръщате в център на вниманието, независимо дали сте вкъщи, на работа или сред приятели. Без да го искате, вие вземате думата по определен въпрос и ще бъдете чути. Това е щастлив ден за вас.

11 декември. Щастлива ще бъде и неделята, защото е съпроводена с множество разговори и срещи с приятни хора, които ви зареждат с положителна енергия и ентусиазъм. Нищо чудно да запалят у вас искрата и да започнете нещо ново в живота си.


ВЕЗНИ

Много работа

 

9 декември. Петък стартира за вас стресово. Хиляди задължения и неразбории в службата ще ви вдигнат на няколко пъти нервите. Не се вживявайте прекалено. Гледайте да отхвърлите ангажиментите днес, за да не ви остава извънведна работа за уикенда.

10 декември. В събота нервите ви отново са опънати до краен предел. Няма да се разминете без обаждане от страна на службата. Дори и да си почивате вкъщи, все ще се намери някой, който да ви звънне с нелеп работен въпрос.

11 декември. В неделя обърнете повече внимание на близките и семейството си. Отделете време за разговори с по-възрастните си роднини. Обсъдете с тях какво мислят за вашата кариера и служебния ви живот.


СКОРПИОН

Пътувайте през уикенда

 

9 декември. Емоцията ви е приповдигната и това предполага едно доста променливо настроение. Сутринта чувството ви за хумор е доста привлекателно, но следобед надделява някакъв гняв, изливащ се под формата на агресия. Бъдете по-деликатни и не изпускайте нервите си пред всекиго.

10 декември. През уикенда пътувайте, за да угодите както на близките си, така и на самите себе си. Останете ли вкъщи, най-вероятно ще съжалявате, че пропилявате хубавата почивка в неправене на нищо.

11 декември. В неделя ви чака добро настроение. Вашите близки са доволни от всичко, което правите за тях. Вие също сте доволни от отношението им. Чувствате се идеално заедно. Пътувайте и споделете преживявания.


СТРЕЛЕЦ

Всички ви дразнят

 

9 декември. Петъкът ви среща с темата за пари и решаването на определени парични проблеми. За съвет се обърнете към своите близки, а не към приятели или колегите. В личен аспект се предпазвайте от интрига, която се развива от няколко дни, и днес може да избухне в скандал.

10 декември. През уикенда си отделете повече време за почивка. Имате нужда да останете поне за мъничко насаме със себе си. Отделете няколко часа за размисли, за настройка на мислите.

11 декември. В неделя напрежението ви расте с всяка изминала минута. Вашите близки ви дразнят само с присъствието си. Причината не е в тях, а в самите вас. Може би се самонавивате прекалено.


КОЗИРОГ

Любов и хармония

 

9 декември. Днешният ден предполага хармония, съчетана с извънредни ангажименти, които няма да натежат нито на физиката, нито на психиката ви. Ключ към запазване на спокойствието е, ако се съгласявате и не спорите. Избягвайте новите запознанства и се опитайте да се насладите на любовта с половинката си.

10 декември. Денят е зареден с позитивна енергия в сферата на личните ви взаимоотношения и любовния свят. Ако не сте обвързани, ще имате възможността да срещнете интересен човек, с когото да имате допирни точки и теми за разговор.

11 декември. В неделя се отпуснете. Имате нужда да си останете малко вкъщи на спокойствие. Избягвайте многото срещи. Отидете на гости на много близки приятели, с които да си споделите това-онова.


ВОДОЛЕЙ

Грижите се за здравето

 

9 декември. Денят ще ви донесе много рутинни задължения, които обикновено вършите по това време на месеца. Не предизвиквайте никакви промени, защото те ще ви костват много сили и енергия. Повече, отколкото сте склонни да дадете днес. Изберете в този ден да се храните без месо.

10 декември. През уикенда ще обърнете повече внимание на здравето си – както на своето, така и на цялото семейство. Това е и причината днес да започнете да готвите една идея по-здравословно от друг път.

11 декември. В името на общото здраве е и каузата ви да се храните по-здравословно. Днес можете да си купите като коледен подарък уред за по-здравословно готвене – подарък за цялото семейство.


РИБИ

Вдъхновени и заразителни

 

9 декември. Днес сте уверени в силите си – с поглед, понесен към небесата и мечтите. Красив ще бъде денят за повечето представители, ако успеят да преодолеят малките спречквания с обкръжението. Не анализирайте до най-дребен детайл казаното от другите. Понякога те не говорят това, което мислят.

10 декември. В събота сте вдъхновени и бодри. Очакват ви добри новини в сферата на личния живот и семейството. Правете неща, които ви доставят удоволствие.

11 декември. Неделният ден ви радва с хармония и разбирателство. Настроени сте една идея по-авантюристично от всички около вас и точно вие ще ги запалите да посетите интересни места – забележителности, коледен базар, ледена пързалка…


Хороскоп за родените на 09.12 – Честит рожден ден!

Разчитайте на интуицията си през цялата следваща година. Възможно е да преживеете събития, които да ви отворят очите за някои доста очебийни обстоятелства около вас. Отсейте лицемерните познанства и дайте път на качествените хора в живота си.

Хороскоп за родените на 10.12 – Честит рожден ден!

С каквото и да се залавяте през годината, която за вас започва да тече от днес нататък, бъдете нащрек за хора, които се стремят да ви ограничат, подложат крак и попречат в намеренията чрез грешни думи и внушение на страх. Вярвайте в себе си и ще успеете.

Хороскоп за родените на 11.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година лесно ще постигате целите си, ако успеете да съхраните добрите взаимоотношения с обкръжението си. Ще се убедите, че без подкрепата на хора никоя работа няма да върви. Затова е във ваша полза да проявявате политика на подобряване, а не на влошаване в сферата на взаимоотношенията.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *