Любопитно

Какво вещаят звездите за периода 2-4 декември

В петък и събота Луната е в Овен, дарява ни със сила, упоритост, но и ни прави прекалено импулсивни. Готови сме да се хвърлим презглава в поредната щукнала ни идея, без да мислим имаме ли сили да я свършим, или не. В неделя Луната преминава в Телец. Разумът отново идва на дневен ред, както и грижата за дома, семейството, уюта и комфорта. Можете да използвате неделята, за да прекарате повече време с близките си.


ОВЕН

Не налагайте мнение

 

2 декември. Моментът е много благоприятен за вас. Още сутринта усещате прилив на сили и енергия. Петък е успешен за водене на преговори. Изложете идеите си, но отново ви съветвам да не налагате своето мнение на всяка цена.

3 декември. В събота попитайте своите близки какво точно искат да правите заедно. Не налагайте мнението си и не упорствайте, ако те предпочетат да правите неща, които на вас не са ви съвсем приятни.

4 декември. В неделния ден се заемете с разискване на бюджета за декември. Предвидете идващите празници, покупките по тях и заделете средства за закупуване на подаръци за най-близките. Не направите ли сметката днес, харчовете ви в следващия месец ще надминат приходите.


ТЕЛЕЦ

Приказливи в неделя

 

2 декември. Изненадани сте от успехите си днес. Това ще ви вдъхне глътка увереност и сили, защото наближава време, през което ще станете център на вниманието. Специално за днес звездите ви съветват да сте по-целенасочени и да обърнете внимание на идеите, които желаете да реализирате в скоро време.

3 декември. Не се насилвайте да правите неща, които не са ви по вкуса в съботния ден. Починете си добре, наспете се и ако трябва, останете вкъщи с книжка в ръка или гледайки любим сериал.

4 декември. Добрите тенденции за неделята са свързани с вашия социален живот. Обръщате внимание на всички около себе си и търсите начин да общувате и комуникирате дори с нови хора в живота си. Днес сте любознателни, любопитни и много приказливи.


БЛИЗНАЦИ

Съботни срещи

 

2 декември. Много щастие и прекрасни емоции ви дарява днешният ден. Ще ви куца само едно – въпросът с финансите. Не бива да инвестирате в нищо, както и да харчите за каквото и да било. Моментът е такъв, че са ви нужни пари в кеш не за лично харчене, а за заделяне и използване по празниците.

3 декември. В събота се чувствате в свои води. Човек не може да ви затвори устата. Все търсите с кого да си говорите и с кого да обсъждате тори най-скучните ежедневни теми. Пазете се от клюки, които могат да навредят на имиджа ви.

4 декември. Неделята е ден за почивка и не бива да нарушавате това правило. Имате нужда да се отпуснете и да възстановите силите си. Избягвайте да говорите много и да правите излишни срещи. Сега те ви товарят.


РАК

Сериозна работа

2 декември. Петък е успешен за вас. На работното място ще постигнете набелязаните цели. Колкото по-амбициозни сте всъщност, толкова по-добре, но ако започнете нещо днес, трябва да знаете, че ще ви се наложи да поработите и през уикенда.

3 декември. В събота се налага да се явите на работното си място, а да довършите дела, които стартирахте вчера или в последните дни от миналата работна седмица. Не се претоварвайте и в ранния следобед се приберете вкъщи.

4 декември. В неделя ще успеете да се видите с роднини и близки, които не сте виждали от дълго време. Студът отново ви събира около масата на чаша вино и вкусен обяд. Не се лишавайте от подобно преживяване.


ЛЪВ

Любов

 

2 декември. В добро настроение сте, но не сте склонни да се напрягате с много дела в службата. По-скоро гледате да се скатаете. Ето това ще бъде поводът за критиката на шефовете, отправена към вас. Въпреки всичко не вземайте това прекалено навътре. Днес е важен личният ви живот, които определено става все по-вълнуващ.

3 декември. Не пропускайте благоприятните ситуации в събота, които се разкриват в сферата на личния ви живот. Той става доста по-вълнуващ и интригуващ отпреди. Необвързаните имат шанса да срещнат интересен човек, с когото могат да имат нещо общо в бъдеще.

4 декември. В неделя обърнете повече внимание на семейството и дома си. Обърнете внимание на майките си, които сега имат нужда от повече грижи. И малкото, което им дадете, за тях ще е невероятно много.


ДЕВА

Бъдете смели

 

2 декември. Успехът ви за днешния ден ще бъде гарантиран, съумеете ли да намерите вярната формула, а тя е добре спазени норми на поведение, премислени и коренни промени и маниер, който да печели колегите на ваша страна. Така ще сте едновременно интересни и подкрепяни.

3 декември. В съботния ден направете някои малки промени в ежедневието си. Например в начина, по който прекарвате уикендите. Ако досега сте го правили пътувайки, сега изберете да си останете вкъщи и обратното – ако сте ги прекарвали вкъщи, сега можете да пътувате.

4 декември. Не се отказвайте от мечтите си и днес проявете повече дързост, за да ги превърнете в реалност. Неделя ще стимулира смелите сред вас. Обърнете повече внимание на хобито си


ВЕЗНИ

Преборете депресията

 

2 декември. Денят ви радва с много положителна енергия, чийто пряк източник са хората от най-близкото обкръжение. Когато имате тяхната подкрепа, всичко се нарежда прекрасно за вас. Така ще е и днес. Проведете повечето разговори в службата. Успехът ви там е гарантиран.

3 декември. В съботния ден обърнете повече внимание на половинката и семейството си. Това е време, в което те имат нужда от вас и от това да говорят и обсъждат разни важни неща с вас. Дарете им тази радост.

4 декември. В неделя се чувствате уморени, изтощени от целия живот. Сами можете да се докарате до депресия, ако продължите със самосъжалението и внушението, че нищо не сте постигнали в живота.


СКОРПИОН

Украсете дома

 

2 декември. Днес имате възможност да погледнете по-сериозно задълженията си в службата. Вече е време да обърнете внимание не само на любимите ви занимания, а и на тези, които не вършите с особено удоволствие и моментът да ги свършите е настъпил.

3 декември. В събота се отдайте на къщна работа. Почистете хубаво дома си, подредете го и пригответе вкусна храна за цялото семейство. Този ден изисква активност и действие.

4 декември. В неделя можете да организирате цялото семейство да се включи в украсяването за Коледа. Да, направете го сега – не е рано, след като подредихте дома си вчера.


СТРЕЛЕЦ

Промени и новини

 

2 декември. Днешният ден ви позволява да продължите с промените, които започнахте вчера. Сега е моментът, през който можете да очаквате първите резултати. Мнозина от вас получават информация или отговор на въпрос, който бяха задали преди време. Късметът се обръща във ваша полза.

3 декември. Съботата е доста активна за повечето от вас. Определено не сте склонни да си останете вкъщи и да подреждате дома си. Напротив, вие ще предпочетете да сте навън и да осъществите много срещи с приятели.

4 декември. В неделя се чувствате уморени, недоспали и без настроение. Някои от вас имат усещането, че се разболяват. Здравето ви е на добро ниво. Проблемът е в липсата на достатъчно дневна светлина, която ви причинява чувство за дискомфорт.


КОЗИРОГ

Непосилни задачи

 

2 декември. Петък е по-скоро рутинен ден за вас. Работете стриктно и по правилата. Не е изключено да си поставите неизпълними цели или да гоните преждевременно изпълнение на срокове. Това определено ще ви натовари ненужно.

3 декември. Мислите ви са насочени към работата и ви минава през главата идея да посетите офиса и днес. Съветвам ви да си останете вкъщи и да обърнете внимание на семейството си.

4 декември. В неделя действате инстинктивно, импулсивно и емоционално. Консервативното ви мислене и поведение, които бяха характерни за последните няколко дни, вече са минало. Обадете се на приятели и излезте на сладки приказки.


ВОДОЛЕЙ

Вълнуващи срещи

 

2 декември. Денят ви носи поредица от благоприятни ситуации, в които можете да се проявите по най-добрия начин. Бъдете концентрирани. Няма да ви избягат успехите, затова не бързайте. Заложете на една нова идея, която се заражда в съзнанието ви. Тя ще ви донесе много признания през декември.

3 декември. В събота се подгответе за среща с много близки приятели или с роднини, с които можете да си споделите всичко. Толкова добре ще ви подейства разговорът с тях, че след това ще се чувствате като преродени.

4 декември. В неделя си останете вкъщи и обърнете внимание на работата в дома си – подредете, почистете, подгответе дрехите си за новата седмица. Този ден е чисто рутинен, но пък свършената работа ще ви носи удовлетворение и спокойствие.


РИБИ

Щастлива неделя

 

2 декември. Днес късметът е на ваша страна, защото успявате да отхвърлите максимално задължения, които в последните дни не ви вървяха много-много. Стараете се да бъдете забелязани от когото трябва. Чакате поощрение и дори сами говорите за това.

3 декември. В събота е важно да седнете и да изготвите бюджета си за месец декември. Очакват ви извънредни разходи от типа на подаръци и пазаруване около празниците. Ако не ги предвидите, могат да ви връхлетят ненадейно и да нарушат стабилността ви.

4 декември. В неделя настроението ви е приповдигнато. Вие сте център на вниманието. Душата на компанията. Позвънете на приятелите си и излезте, за да се видите. Имате нужда да споделите повече време с тях днес.


Хороскоп за родените на 2.12 – Честит рожден ден!

През следващата година се интересувайте за нови неща, които можете да научите, и за начини, по които можете да се усъвършенствате.

Хороскоп за родените на 3.12 – Честит рожден ден!

Не се учудвайте, ако много неща около вашия живот в следващата една година променят своя облик. Чака ви година на активност и възможност да потънете в море от промени. И всичко това е за добро.

Хороскоп за родените на 4.12 – Честит рожден ден!

През следващата година ще включите в максимална степен ума и интелекта си, за да се справяте със затруднените ситуации, в които ще попадате. Нищо фатално, просто малко трудности, които ще трябва да разрешите, използвайки ума си.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *