Любопитно

Вашият хороскоп за 8 декември, четвъртък

Настъпва пълнолуние в Близнаци. Не предизвиквайте излишни конфликти, които могат да доведат до нервно напрежение и чувство за вина. Шансът за единомислие е невъзможен. Не правете важни срещи и не тръгвайте да разрешавате проблеми в този ден. Отдайте се на спокойствие и не навлизайте в чуждото пространство. Свършете важните задачи и не ги отлагайте за утре.


ОВЕН

Предложение за работа

 

Перспективите пред вас не са никак малко и за да бъдат използвани, е необходимо да сте активни. Не очаквайте съдбоносни случки, ако бездействате. Днес имате възможност за стабилизация в сферата на доходите. Добрата новина за безработните идва с предложение за нова работа.


ТЕЛЕЦ

Обмисляйте

 

В четвъртък се чувствате живи и щастливи. Мнозина от вас постигнаха една своя цел, за която се бореха дълго време. Други са напът да го направят. Бъдете внимателни в днешния ден, защото чувството на щастие хвърля розова пепел върху здравия ви разсъдък и е възможно да вземете някое не дотам обмислено решение.


БЛИЗНАЦИ

Търсете хармония

 

Щастливи сте. Това е ден, в който материалните ви стремежи ще срещнат благоприятна почва за развитие. В личен план, дори и денят да е напрегнат, не бива да се притеснявате. Отдайте всичко на неспокойната нощ, която са прекарали повечето хора, с които общувате. Постигнете равновесие и хармония с тях.


РАК

Не бъдете хапливи

 

В момента изживявате подем и това непременно води до напрежение, очаквания и внимание от ваша страна да не сгрешите по пътя си напред. Моят съвет е да се отпуснете и да действате според собствената си интуиция. Избягвайте да впускате в действие хапливия си език в делови и лични разговори.


ЛЪВ

Не се забърквайте

 

Чувствате силно напрежение. Често грешите, защото не улучвате точния момент да изкажете своето лично мнение. А имате усещането, че непременно трябва да бъдете чути и че хората около вас се нуждаят да знаят какво точно мислите. Ще влезете в излишни конфликти, в които не си заслужава да се забърквате.


ДЕВА

Запознанство

 

Дразнят ви всички хора, които търсят вашето внимание. А те никак няма да са малко. Колкото и да копнеете за усамотение, все едно напук някой ви преследва и ви занимава със своите проблеми. Усмихнете се и приемете всичко това като предизвикателство. Денят ви е подготвил ново запознанство.


ВЕЗНИ

Благоприятен ден

 

За вас предстои важен професионален ден, който може да донесе много възможности и шансове за бъдещо развитие, стига да сте достатъчно упорити, настойчиви и целенасочени, когато изпълнявате задачите си. В личен план това е ден за финансова равносметка и стабилизация на доходите. Направете разчет на разходите до края на месеца.


СКОРПИОН

Шансове

 

Чака ви шанс за развитие. Той се осъществява както на работното място, така и в личен план. Служебните възможности не са никак малко, особено ако пътувате или общувате с хора от далечни места. В личния ви живот настъпва период на стабилизация. За някои от самотните представители това е възможност за среща с нов, мечтан партньор.


СТРЕЛЕЦ

Поправете грешки

 

Ползотворен е четвъртъкът за вас. Имате време, в което можете да премислите своите планове, да се обърнете назад във времето и да осъзнаете някои допуснати волно или неволно грешки. Бъдете по-критични към себе си и към своите действия. Имате възможност да коригирате черти от характера си, стига да искате.


КОЗИРОГ

Не си губете времето

 

Радвате се на гъвкавостта на ума си, на рационалните решения, които вземате и на желанието си да промените някои свои недотам положителни черти. Всичко това се случва на фона на много широк обществен живот и контакти с хора от различни социални прослойки. Чака ви натоварен ден, не губете и минутка време за ненужни неща.


ВОДОЛЕЙ

Никой не ви слуша

 

В четвъртък емоцията ви идва в повече и тя е главната причина за някои от проблемите ви. На работното място сте доста избухливи, а това ви носи единствено пререкания и неразбирателство. Инатите се да бъде на вашето, да се чуе вашето мнение в момент, в който никой не иска да ви слуша. Драмата ви е голяма, но трябва да го преглътнете.


РИБИ

Приятни гости

 

Промените и новостите, които ви предлага този ден, не са никак малко. Идването на неканени, но приятни гости, ще подобри вашето настроение. Разбира се, това бърка изцяло плановете ви, защото трябва да се подготвите за посрещането им. Не се притеснявайте, ще се справите с всичко подобаващо. Предстои ви емоционален, но успешен ден.


Хороскоп за родените на 08.12 – Честит рожден ден!

Пригответе се през следващата една година да приберете плодовете от труд, който свършихте в последните няколко години. Каквото сте си надробили, това ще сърбате сега. Дали е за добро, или не – зависи от вашите минали действия.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *