Любопитно

Вашият хороскоп за 6 декември, вторник

Движението на Луната в Телец днес и благоприятният й аспект с Юпитер и Плутон ни позволява да намерим вярната среда, в която да се чувстваме на място. Не оставяйте работа за утре, свършете я днес. Спазвайте крайните си срокове и обещанията, поети за определени ангажименти.


ОВЕН

Нищо не ви спира

 

Общителни сте, с чувство за хумор и реална самооценка. Имате няколко идеи, които искате да превърнете в реалност. Действайте и ще успеете. Средата, в която се движите в момента, ви подкрепя изцяло. Чувствате одобрението на хората. Нищо не ви спира по пътя. Спазете поетите срокове и отговорности.


ТЕЛЕЦ

Оправдайте доверието

 

Контактни, общителни, обещаващи навред. Това сте вие в този ден. Избягвайте срещите, които не са свързани пряко с работата ви, ако искате да завършите поетите ангажименти в срок. Не е сега моментът да си губите времето в излишни приказки и седянки на по чашка кафе. Бъдете отговорни към гласуваното ви доверие.


БЛИЗНАЦИ

Приемайте съвети

 

Вторник вещае старт, за който се готвехте дълго време. Много от вашите идеи се превръщат в реалност. Начало на нов период обещава повече успехи и финансова стабилност. Не пренебрегвайте съветите, които на този етап са най-големият шанс да успеете. Има хора, които са искрени и наистина ви показват верния път.


РАК

Не крийте емоциите

 

Днес сте потиснати и нервни, като не желаете да го показвате, а криете емоциите вътре в себе си. Това е грешен подход, който вреди на вътрешното ви равновесие, а оттам могат да тръгнат и всичките ви проблеми. Обърнете внимание на вътрешния си мир, на хармонията, която ви липсва точно сега.


ЛЪВ

Общувайте

 

Жизнерадостен и щастлив, днешният ден ви дава възможност сами да избирате какво да ви се случи. Положителни са деловите отношения, пътуванията и срещите с различни хора. Не оставайте дълго време сами, а контактувайте. Отидете на гости вечерта, или поканете гости вкъщи. Отпразнувайте днешния хубав празник.


ДЕВА

Търпение

 

Напрегнат, но благоприятен, днешният ден ви поднася неочаквани изненади. На работното място имате гаранция за възход, ако проявявате нужното спокойствие и търпение. Седмицата все още се разгаря и не бива да пропускате възможностите, които ви се предоставят. Не се плашете от поемането на отговорности.


ВЕЗНИ

Сменете обстановката

 

Вторник е емоционален ден за мнозина от вас. Свързва се с някои промени, раздвижвания, разместване на пластовете. Не е изключено много от вас да поемат на път. Изпратени в командировка или просто пътуващи за развлечение, вие ще успеете да подобрите настроението си. Промяната на обстановката ви се отразява добре.


СКОРПИОН

Заложете на сигурното

 

Действията ви са продиктувани от непредвидени обстоятелства, които се случват в деловия или личния ви живот. Въпреки че видимо сте притиснати от тях, денят е благоприятен. Разговаряйте спокойно и залагайте на сигурните си карти. Във финансов аспект се очертава стабилизация.


СТРЕЛЕЦ

Ново начало

 

Вие се намирате в един доста благоприятен период. В деловите среди успявате да утвърдите своето мнение по мек, ненатрапчив, но доста устойчив начин. Убеждавате другите в мнението си. Не проспивайте мигове като този, когато силата е на ваша страна. Можете да положите основите на едно ново и благоприятно начало.


КОЗИРОГ

Рутинен ден

 

В момент като този е по-добре за самите вас да не се инатите, а да се заемете с по-незначителни дела. Дела, които не градят имиджа ви, а го пазят от лоша репутация поради грешки и надценяване. Заемете се с рутинните ангажименти и се приберете рано вкъщи. Топлотата на семейната вечеря ще ви накара да се почувствате истински щастливи.


ВОДОЛЕЙ

Сполука

 

Денят е зареден с положителна енергия за вас. Усвоите ли я, гарантирате си и доброто настроение, и хармонията в отношенията с останалите, и сполуката на работното място. Занимавайте се с неща, които ви носят удоволствие и ви помагат да се чувствате пълноценни. Отложете големите начинания за друг ден.


РИБИ

Не се доверявайте

 

Основната ви грешка в общуването е вашето предоверяване и това, че споделяте неща от личния си живот, които никой от колегите ви не бива да знае. Днес бъдете потайни, не толкова доверчиви и се опитайте да научите нещо повече за другите, а не само те за вас. Подхождайте стратегически, само така няма да се чувствате излъгани.


Хороскоп за родените на 06.12 – Честит рожден ден!

Подсилете темата за любовта в живота си през следващата една година. Чака ви мир, хармония и разбирателство по всички въпроси, свързани с любов и семейство.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *