Любопитно

Вашият хороскоп за 15 декември, четвъртък

Движението на Луната в Дева е причина днес да сме една идея по-тънкообидни от друг път. Нека не приемаме всяка дума като нарочно злонамерена от страна хората, с които общуваме. Нека не се вглеждаме само в лошото в днешния ден, а да имаме поглед и за позитивните неща.


ОВЕН

Не критикувайте

 

Това че коментирате работата на своите колеги, без да се включвате директно в нея и без да помагате, ще подразни всички наоколо. Критикувате повече от допустимото и мислите своята гледна точка за единствено правилна. Това може да направи деня ви критичен. Постарайте се да го избегнете.


ТЕЛЕЦ

Чудесен ден

 

Очаква ви лек, благоприятен и наситен с позитивни емоции ден. Обърнете внимание на нещата, които ви правят доволни и щастливи. Вдъхновете се от дума или жест на ваш приятел. Днес можете да направите добро, да бъдете благотворителни, да подарите малки подаръци за Коледа на колегите.


БЛИЗНАЦИ

Успешен следобед

 

В момента се дразните прекалено много за злободневните неща. За подредбата на вещите в дома си, за това, че не сте имали време да почистите и вкарате в ред къщата си, за мърморенето на своите близки. Опитайте да се вгледате в онова, което ви прави щастливи и живи. Намерете си вдъхновение.


РАК

Тънкообидни сте

 

В четвъртък анализирате прекалено много думите на своите колеги и близки. Всичко, което чуете, преминава през вашия емоционален филтър и по-скоро се хващате за неща, които съществуват само във вашите глави. Днес сте тънкообидни и много крехки като настроение. По-добре си мълчете.


ЛЪВ

Недоволни сте

 

Недоволствате от всичко, което ви се случва. Не благодарите, а постоянно мърморите и търсите причината за своите неуспехи в другите. В това, че не ви помагат или не ви разчистват пътя към победата. Ако днес сте с това мислене, неминуемо ще ви се случи нещо, което напълно ще го промени. И това ще е отново неприятно за вас.


ДЕВА

Егоцентрични сте

 

Силни, свободолюбиви, горделиви и понякога доста егоцентрични ще сте днес. Правите всичко в своя угода или в угодата на хора, които считате за близки. Гледате личния си интерес. Не че това е нещо лошо, но го правите демонстративно и така създавате лошо впечатление за себе си в околните.


ВЕЗНИ

Не се оплаквайте

 

Не ви се занимава с нищо днес. Оставили сте се на течението и търсите възможност някой друг да свърши работата, която имате вие в своя личен график. Не се претоварвайте, но и не прекалявайте с мърморенето и оплакването. Хората около вас най-малко искат да бъдат натоварвани.


СКОРПИОН

Прекрасен ден

 

В този ден късметът е с вас във всички направления. Имате нагласата да помогнете и на своите колеги, ако те се нуждаят. Денят ви носи интересни срещи от обществен характер. Не отказвайте на покана за излизане вечерта. Отидете на театър, кино или на фирмено коледно парти и разпуснете.


СТРЕЛЕЦ

Разчистване

 

Можете да поправите грешките и проблемите в работата само ако се изправите срещу тях. Днес е един подходящ ден за тази цел. Не се страхувайте от трудностите, а ги разрешете. Не само в служебното поприще денят е подходящ за разчистване. Такъв е и за личните ви взаимоотношения.


КОЗИРОГ

Динамичен ден

 

Вече започвате да усещате еуфорията около предстоящите празници, а работата и ангажиментите, които трябва да „изтеглите“ предсрочно, ви натискат и скъсяват времето ви за реакция. Денят е динамичен и внимавайте да не допуснете грешки. Оглеждайте всяко нещо, което правите.


ВОДОЛЕЙ

По-затворени сте

 

Днес се чувствате добре в кожата си, но не сте от най-отзивчивите хора и е възможно вашите колеги да усетят това, че не им обръщате чак толкова много внимание. Но невинаги сте в състояние да бъдете душата на колектива. Има и дни като този, когато сте малко по-затворени.


РИБИ

Коледно очакване

 

Днес се отдавате на планова дейност и тя е насочена главно в личния ви живот. Предстоящите празници ви вдъхновяват да се ангажирате с покупки за трапезата, с организация по празничното меню… За сметка на това, на работното място няма да имате чак толкова много ангажименти.


Хороскоп за родените на 15.12 – Честит рожден ден!

Опитайте да гледате през розови очила през следващата една година, без да обръщате внимание само на негативните нотки в този свят. Животът, в по-голямата си част, е такъв, какъвто го виждате и създавате.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *