Любопитно

Вашият хороскоп за петък и почивните дни

В петък нека завършим важните си задачи, почивните дни ще бъдат забързани, но хармонични

 

В петък Луната се движи в Дева и ни позволява да завършим важни задачи, които имаме да отметнем в дните до Коледа, за да се поосвободим през идната седмица за предстоящите празници. През уикенда Луната преминава във Везни, за да ни осигури забързани, но изпълнени с хармония два почивни дни. Подредете дома си и го подгответе за предстоящите празници. Можете да си купите аксесоари, с които да украсите празничната маса и елхата.


ОВЕН

Внимание към семейството

 

16 декември. Въпреки че днес сте мърморещи и доста напрегнати, хората около вас ще ви намират за симпатични и приветливи. Можете да завършите важни дела, както и да организирате колегите си да завършите някоя вече започната задача.

17 декември. Безотговорността, която проявявате днес спрямо своето семейство, ще е причината за повечето ви спорове и неприятности. Склонни сте да пренебрегнете половинката в името на приятелите и това сериозно може да навреди на вашите взаимоотношения.

18 декември. В неделя обърнете внимание на близките си и на техните желания. Може би имат планове как да премине този почивен ден. Не ги разваляйте.


ТЕЛЕЦ

Спортувайте в неделя

 

16 декември. В петъчния ден ви очакват незабравими моменти. Някой ще ви направи комплимент и това може да приповдигне настроението ви за целия ден. Вечерта ще бъдете неотразими, ако ви предстои излизане или коледен банкет.

17 декември. В събота се будите без настроение и тонус. Имате усещането, че се разболявате. Проверете дали просто не сте преуморени. Полежете си толкова, колкото ви е нужно. Не приемайте излишни лекарства.

18 декември. В неделя се погрижете за тялото си. Можете да стартирате кратка диета преди коледните празници, или просто да посетите любимия си спорт. Не оставайте вкъщи, разходете се и бъдете активни. Този ден изисква от вас физическо движение, за да се чувствате добре.


БЛИЗНАЦИ

Поговорете с приятел

 

16 декември. Ще се почувствате изолирани от приятелите си, защото днес се занимавате по-скоро с домашни дела, с проблеми, свързани с вашите близки. Вие самите ще игнорирате приятелските обаждания, но такъв е моментът. Скоро всичко ще се нареди.

17 декември. В събота ще почувствате нужда да се разведрите и да споделите на някого за свои притеснения и проблеми. Обадете се на доверени приятели и излезте на чаша кафе. В този ден не се затваряйте в себе си.

18 декември. В неделя ще ви се прииска да посетите мола и да отидете на пазар. Купете си това, което ви е на душата. Денят е подходящ за закупуване и на подаръците за предстоящите празници.


РАК

Нужда от спокойствие

 

16 декември. Проблемите в службата започват още от сутринта. Не знаете как да реагирате на едно обвинение, което ви отправят ваши партньори. Чувствате се обидени и засегнати. Довършете важни задачи. Не се притеснявайте да помолите за помощ.

17 декември. Съботният ден е доста спокоен и лежерен за вас и семейството ви. Останете вкъщи, подредете дома си, украсете го, в случай че все още не сте го направили.

18 декември. И в неделя имате нужда да останете вкъщи. Излизанията само ви натоварват, а срещата с много хора ви изморява. Останете на спокойствие – с книга в ръка или гледайки интересни филми през целия ден.


ЛЪВ

С опънати нерви

 

16 декември. Категорично отказвате да разговаряте с когото и да било днес. Чувствате прилив на негативни емоции, които не овладявате, а задълбочавате и още повече влагате в себе си. Днес сте изключително нервни и подхождате чрез скандал, вместо чрез спокойствие.

17 декември. Сами ще се убедите, че поведението ви невинаги е правилно и че когато сте емоционални първо наранявате, а след това се извинявате. Помислете как да избегнете това.

18 декември. Обадете се на приятели, които считате за близки. Имате нужда да поговорите и да се поуспокоите. Преживявате момент на силни емоции, а и еуфорията около предстоящите празници ви натоварва още повече. Искайте мнение как изглеждате отстрани.


ДЕВА

Амбициозен план

 

16 декември. Неодобрението на вашите колеги относно работата, която вършите, е главната причина днес да сте напрегнати, нервни и доста заядливи. Считате само своята гледна точка за правилна. Не приемате чуждо мнение и може би това е най-голямата ви драма в този ден.

17 декември. В събота сте си направили предварителен план за целия уикенд. Безспорно планът ви е амбициозен и включва много ангажименти за кратък период от време. Замислили сте и задачи за близките си, без да ги питате те дали са съгласни, или не.

18 декември. Неделята вещае приходи, придобивки и подаръци, които ще получите още сутринта. Настроението ви е прекрасно и нямате повод за оплакване. Неделя е един от хубавите дни за настоящия период.


ВЕЗНИ

Нов период

 

16 декември. Вие сте контактни хора и обичате да общувате. Днешният ден обаче ви носи ограничения и свиване на контактите или поне на възможността да се видите с приятели и да обсъждате това-онова с тях. Работата ви се увеличава и можете да останете до късно в офиса.

17 декември. В събота ще проявите различни капризи, без да сте наясно, че това никак не се харесва на вашите близки. Не се учудвайте, ако те ви го кажат директно и не са толкова дружелюбни, колкото вие очаквате.

18 декември. Усещате, че заживявате в един нов период. Сега е важно да мислите позитивно и да си създадете нагласа за него. Той обхваща около месец напред във времето, така че можете да си направите и някои по-важни планове.


СКОРПИОН

Интересно запознанство

 

16 декември. В живота ви не е изключено да навлезе човек, когото не сте познавали до този момент. Той толкова много ще ви допадне, че ще бъде в основното ви обкръжение в следващите няколко месеца. Вие сами ще разберете кой точно е той.

17 декември. В събота се чувствате без жизнена енергия и тонус. Наспете се добре, не бързайте да ставате от леглото, независимо колко много ангажименти сте замислили за днес.

18 декември. В неделя реакция на ваш близък ще ви обиди и засегне. Този факт ще ви накара да се замислите сериозно за взаимоотношенията си и за начина, по който те протичат. Неделя е ден за размисъл и прозрения. Затова и няма да ви се общува много.


СТРЕЛЕЦ

Неделно събиране

 

16 декември. Днес се предпазвайте от нападките на хора, които никак не са компетентни в това, което правите, но по всякакъв начин се опитват да ви провокират. Вършете работата си така, както вие си знаете и не подлагайте на съмнение своя професионализъм.

17 декември. Уикендът ви среща с приятни хора, на които можете да имате доверие не само за маса, но и когато имате нужда от помощ. Днес вероятно ще ви се наложи да направите малък ремонт вкъщи, а ваш приятел ще ви помогне с отворени обятия за тази цел.

18 декември. В неделя ще ви се обадят с предложение да отпразнувате щастлив повод заедно с приятели. Не се лишавайте от подобно изживяване. Днес ще бъдете душата на компанията.


КОЗИРОГ

Ред и дисциплина

 

16 декември. В петък получавате прекалено много информация на работното място, която няма да успеете да обработите напълно. Не се и старайте да запомните всичко. Не се отклонявайте от предварителния си план за действие. Ще видите, че повечето неща, които чувате днес, са просто клюки.

17 декември. За мнозина дните от уикенда са почивни, но за вас те ще се окажат работни, защото имате да довършвате важни ангажименти и ако не си помогнете сега, няма да се справите до Коледа.

18 декември. Неделният ден протича в ред и дисциплина. Според вас само така ще можете да свършите всички замислени дела в срок. Имате да пазарувате подаръци и да се заемете с приготовления за празниците.


ВОДОЛЕЙ

Изказвате мнение

 

16 декември. Не приемате промени, които се случват на работното място днес, въпреки че те са за ваше добро и във ваш интерес. Нарочно се опълчвате срещу всички в желанието си да изкажете мнение и то да е по-различно от мнението на останалите. Не се учудвайте, ако ви обърнат гръб.

17 декември. В събота пътувайте, за да подобрите настроението си. Имате нужда от разнообразие и разведряване. Подарете едно пътешествие на близко състояние на себе си и на семейството си.

18 декември. В неделя очаквайте обаждане от далечен човек, който ще ви съобщи приятни новини. Денят прекарайте със семейството си. Сгответе си нещо вкусно и изгледайте хубав филм заедно.


РИБИ

Авантюристично настроени сте

 

16 декември. Напук на всички останали, които са се забързали и вършат ангажимент след ангажимент, за да се включат във времето до Коледа, вие сте спокойни, отпуснати и във вас няма никакво напрежение. Все пак, и след празниците животът продължава…

17 декември. В събота се погрижете за спестяванията си. Подгответе бюджета за предстоящите коледни празници. Вечерта поканете роднини на вечеря.

18 декември. В неделя имате нужда от почивка. Не бързайте да ставате от леглото сутринта. Дайте си време и не се ангажирайте с никакви излишни задачи. Оставете един ден само за себе си и си подарете това свободно време.


Хороскоп за родените на 16.12 – Честит рожден ден!

През следващите дванадесет месеца няма да е лоша идея да поработите върху себе си. Да се попитате какво искате да вършите от тук нататък. Един курс за преквалификация или подобрение на настоящата ви квалификация не е никак лоша идея, защото ще ви даде възможност за бъдещо развитие. Учете и ще се реализирате.

 

Хороскоп за родените на 17.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година обърнете внимание на себе си, на своя личен живот. Ако все още не сте обвързани, сега можете да срещнете подходящата половинка. Ако сте обвързани, заздравете взаимоотношенията си.

 

Хороскоп за родените на 18.12 – Честит рожден ден!

През следващата една година поработете върху взаимоотношенията вкъщи и с вашите по-възрастни роднини, които имат нужда от подкрепата ви. Отделяйте им малко повече от своето лично време.

 

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *