Любопитно

Вашият хороскоп за периода 31 декември – 2 януари и ЧРД на родените на тези дати

От астролога на „Борба“ Тодор Емилов-ТЕО

 

ОВЕН

Дайте да ви сурвакат

31 декември. Добре си починете през деня, за да се подготвите за посрещането на новата година довечера. Ще бъдете душата на компанията и определено ще заемете центъра на вниманието. 1 януари. Ще се събудите рано, но и ще разбудите всички около себе си, защото продължавате да се нуждаете от внимание и от хора, които да ви угаждат. Вашите близки няма да успеят да си починат от капризите ви днес. 2 януари. Не се сърдете на роднините, които идват с децата си за ритуално сурвакане. Може да дадете някой лев, но пък това се прави за здраве, а и да ви тръгне новата година благополучно.

ТЕЛЕЦ

Без настроение

31 декември. През целия ден нямате особено голямо настроение за посрещане на новата година. Ако сте вкъщи, ще изчакате да се чукнете с близките в полунощ. Ако сте на заведение, определено ще искате да се приберете колкото се може по-скоро у дома. 1 януари. Ще прекарате деня пред телевизора. Внимавайте да не прекалите с храната, особено ако ви е останала от снощната празнична вечеря. Днес не излизайте, имате нужда от почивка и сън. 2 януари. Доброто ви настроение идва в понеделник, поредния почивен ден след новогодишните празници. Ще го оползотворите, като се видите с приятели или отидете на шопинг в мола..

БЛИЗНАЦИ

Душата на компанията сте

31 декември. Вече сте организирали всичко. Знаете къде ще посрещате новата година, с кого, какво ще хапвате и какво ще пиете. Ще направите и интересни късмети, с които ще изненадате всички на празничната маса. Настроението ви е много добро. 1 януари. Въпреки че сте уморени от снощната вечер, днес също сте подготвили програма. Имате скъпи именници, на които трябва да отидете на гости. Ще ги посетите и ще прекарате незабравими часове у тях. 2 януари. В понеделник, поредния почивен ден от новогодишната вихрушка, вие сте вече уморени. Оставете този ден да си отдъхнете от празници и да се наспите хубаво преди утре отново да се озовете на работа.

РАК

Работите навръх Нова година

31 декември. Все на вас ще се наложи точно навръх Нова година да ви потърсят от работата с молба да се отзовете и да поработите за два-три часа. Вечерта ще сте в по-делова компания, няма да се отпуснете много-много, но пък ще си изкарате чудесно празника. 1 януари. В първия ден от новата година вие сте уморени от снощната вечер и ще се събудите късно. Не е изключено да са ви търсили отново от работа, но нека това не ви притеснява. Ще се справят и без вас. 2 януари. В понеделник, поредния почивен ден след новогодишната нощ, вие сте във вихъра си. Ще поканите гости вкъщи, за да гледате филм или просто да поговорите на по чаша хубаво вино. Разпуснете.

ЛЪВ

Забавлявате се от сърце

31 декември. Чувствате се великолепно днес. Не е изключено да започнете празника си още през деня, като се почерпите с приятели, за да изпратите подобаващо старата година. И новата ще дойде под вибрациите на веселие и добро настроение. 1 януари. В първия ден от новата година няма да пропуснете възможността да поздравите именници или да се порадвате на кукерско шествие. Дори и да сте уморени от снощи, отидете и се забавлявайте. 2 януари. За вас почивката приключи. Днешният ден за мнозина ще бъде работен, нищо че в календара е поставен като почивен. Нямате време за толкова много свободни дни и е важно да се подготвите за първата служебна седмица от 2023-а година.

ДЕВА

Не пропускайте почивката

31 декември. За да издържите до по-късно в новогодишната нощ, дайте си почивка днес и в следобеда си позволете сладка дрямка. Независимо дали сте вкъщи, или на заведение, вашето новогодишно тържество, ще бъде весело. 1 януари. В първия ден от новата година вие няма да се събудите рано. Ще спите до късния следобед, а ако вечерта са ви поканили на имен ден, вероятно ще откажете. 2 януари. Понеделник е поредният почивен ден за вас, но днес се сдобивате с енергия и настроение. Излезте навън, разходете се и спортувайте, ако това ще ви направи още по-бодри и щастливи.

ВЕЗНИ

Срещате любовта

31 декември. Доста интересна ще бъде новогодишната нощ за всички вас, особено за представителите, които все още са необвързани. Ненадейно точно на новогодишното парти ще се запознаят с човек, който се оказва подходящ за тях. 1 януари. В първия ден от новата година ще си останете вкъщи, без да правите особени усилия да сте активни. Поспете си, погледайте филми, отпочинете си. 2 януари. В понеделник, ако не ви се налага да ходите на работа, звъннете на най-добрите си приятели, за да изпиете чаша кафе с тях. Това е последният почивен ден от новогодишната поредица. Насладете му се..

СКОРПИОН

Наблягате на хапването и пийването

31 декември. Изберете да прекарате новогодишната нощ на място, където ще има вкусно хапване и подбрани питиета. Дали ще е вкъщи, или на заведение, за вас ще бъде важно освен всичко, да си изкарате и добро кулинарно преживяване. 1 януари. Ще се събудите първи от семейството си. Никой няма да се „върже“ на предложението ви за разходка в първия ден от новата година. Може би ще трябва да се разходите сами. 2 януари. Спокойствие и уют са валидни за понеделник. Преди ви се струваше, че са много почивните дни около новогодишните празници. Сега вече сте доволни, че разполагате и с днешния, за да си отпочинете.

СТРЕЛЕЦ

Веселието идва от вас

31 декември. Още със ставането си днес ще започнете да подготвяте програмата за довечера. Вълнувате се от това, как ще си изкарате. Душата на компанията сте и определено ще допринесете за доброто настроение на масата. 1 януари. В първия ден от новата година, независимо кога ще се събудите, е време да поздравите именниците и разбира се – да споделите празника им. Отидете на гости. 2 януари. В понеделник, нищо че е почивен, мнозина от вас ще посетят работното място, за да се подготвят за идващите работни дни от новата година. Ще си помогнете с работата, а и ще започнете да се настройвате на служебна вълна.

КОЗИРОГ

Спокойствие

31 декември. Ще си изкарате чудесно в новогодишната нощ, ако сте в по-малобройна компания. Компания, с която можете дас и кажете няколко думи, както и да си чуете приказката. Заредени сте с настроение и веселието довечера е гарантирано. 1 януари. Обичате първия ден от новата година, защото се радвате на спокойствие. Усещате се, сякаш времето е спряло. Така ще е и днес. Радвайте се на миговете, които можете да споделите с близките си хора. 2 януари. Не е изключено днес да ви се наложи да излезете от вкъщи за нещо непредвидено. Плановете ви се развалят, но за хубаво. Дори се радвате, че ще отидете и ще свършете определена лична или служебна работа, защото тя ви е приятна.

ВОДОЛЕЙ

Заразявате с настроение

31 декември. Определено човек може да ви завиди на доброто настроение, което извира от вас още от сутринта, а и е заразително към всички останали. Ще си изкарате незабравимо новогодишно парти, независимо къде сте и с кого сте. 1 януари. Няма да губите толкова много време в сън, защото ще пропуснете възможността да поздравите любими именници за празника им днес. А и вие винаги се радвате на първия ден от годината. Никога не го „проспивате“. 2 януари. В понеделник, последния почивен ден от поредицата, вие ще сте заети с къщна работа – подреждане и почистване след почти двуседмична празнична програма. Има и такива моменти.

РИБИ

Приятни почивни дни

31 декември. В последния ден от старата година вие си правите финансова равносметка. Не отделяйте прекалено много време за това, а наблегнете на подготовката за новогодишната нощ, която в случая е по-важна. 1 януари. В неделя се наспете добре, защото не го ли направите, целият ден ще ви бъде нервен, а вие – заядливи и недоволни. Нали не искате така да ви започне годината? 2 януари. В понеделник, последния почивен ден от новогодишната поредица, вие сте в отлично настроение и ще си намерите приятели, с които сте на една вълна и желаете да вършите едни и същи неща. Това е доста позитивен ден за вас.

Хороскоп за родените на 31.12 – Честит рожден ден! Колкото и да се стремите да се харесате на другите, през следващата една година ще се убедите, че това е невъзможно. Ето защо живейте живота, който самите вие обичате и искате, без да се съобразявате с чуждото мнение. Бъдете свободни.

Хороскоп за родените на 01.01 – Честит рожден ден! Време е да преквалифицирате част от знанията и уменията си, като ги осъвремените с нужните за сегашните изисквания. Очаква ви година, в която ще можете да проявите своя интелект и да подобрите доходите си чрез упражняване на интелектуален труд.

Хороскоп за родените на 02.01 – Честит рожден ден! През следващата година ще използвате силата на своя разум и ще пожелаете сами да промените нещо от живота си. На работното място очаквайте подкрепа, а предприетият риск ще ви донесе приходи. В сферата на любовта също се очертава една доста благоприятна и обещаваща година.

Тодор Емилов-Тео

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *