ГорещиНай-ново

Скъпи читатели!

На вашето внимание е новият сайт „Борба Дряново“, който занапред ще отразява събитията на територията на община Дряново. Така регионалният вестник „Борба“ прекрачва границите на Великотърновска област и насочва внимание към съседния регион.

Медията стартира на 15 ноември – знакова дата, на която будната общественост отдава почит на емблемата на Дряново – Майстор Колю Фичето, чиито живот и дело са свързани и със старопрестолния град.

На страниците на сайта и в печатното издание на регионалния медиен лидер в.“Борба“ ежедневно ще бъдат публикувани горещи новини, интересни репортажи, интервюта, любопитни факти от живота в общината. Ще ви запознаваме с изявени личности, чиито съдби, обществено дело и професионално развитие са свързани както с Велико Търново, така и с Дряново.

Ще се радваме, ако освен редовни читатели, сте и наши сътрудници, като ни предоставяте идеи, разказвате за иновативни бизнес начинания, споделяте интригуващи случки, ако давате експертни мнения по конкретни проблеми и ни изпращате снимки, запечатали вълнуващи мигове и лица. В сайта сме отредили специално място за материали от читателя-репортер!

Надяваме се, че новият сайт ще бъде еднакво интересен и полезен и за дряновци, и за великотърновци!

Веселина АНГЕЛОВА

Редактор на „Борба Дряново“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *