ВодещиГорещиНовини

Производители от Дряново представят храни, напитки и занаятчийски изделия на международно изложение

Производители от Местната инициативна група /МИГ/ Дряново-Трявна ще представят свои храни, напитки и занаятчийски изделия на международно изложение в Русе.
Събитието се организира от управляващият орган на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020. Изложението ще е на 9 и 10 декември, на тема „Популяризиране на продуктите от териториите на МИГ“.
Като част от събитието, на 9 декември ще се проведе международен форум на тема „Популяризиране на продуктите от териториите на МИГ“, на който следва да вземат участие представители на всички местни инициативни групи от България.
„За изложителите ще бъде предоставена безплатна изложбена площ в зала ОЗК Арена в Русе, където те ще имат възможност да представят и продават своите изделия. За организиране на изложбените площи, желаещите да вземат участие производители и изложители трябва да попълнят данните си в таблица, публикувана на сайта на Община Дряново: dryanovo.bg, в раздел „Новини“, която включва информация за видовете хранителни продукти/напитки, изискванията към изложбената площ, както и нехранителни продукти/занаятчийски произведения/услуги, които ще бъдат представени на изложението в град Русе.
Заявителите трябва да изпратят попълнена таблицата с данни на електронната поща на Община Дряново [email protected], в срок до 25 ноември (петък) 13:00 часа“, информират от Община Дряново.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *