Любопитно

Вашият хороскоп за 1 декември, четвъртък

От астролога на „Борба“ Тодор Емилов-Тео

Движението на Луната в Риби днес ни помага да сме смирени, осъзнаващи, но и постоянно търсещи одобрение и съчувствие от другите. Темата за чувствата и емоциите е сериозно засегната днес. Предпазвайте се от излишни емоции. Не прекалявайте с алкохола.


ОВЕН

Страните от другите

 

Прикритото отношение спрямо другите, с което действате днес, е главната причина да се чувствате недоразбрани, изолирани. Сякаш живеете в свой собствен свят, далеч от всички останали. Приберете се по-рано вкъщи от работа и си легнете с книга в ръка. Не прекалявайте с алкохола.


ТЕЛЕЦ

Търсите си белята

 

Днес търсите начин как да дадете съвет на някои хора около себе си. Дразни ви тяхното поведение, не сте съгласни с техния начин на мислене. Това е и причината да влезете в сериозно пререкание. Става така, че вие сами си търсите белята, а после обвинявате другите, че ви нападат…


БЛИЗНАЦИ

Похвали

 

Ще проявите своите най-добри качества на работното място и днес вероятно ще бъдете оценени добре. Започвате месеца с похвали и добри новини, които ще повдигнат настроението ви, но и вашето лично его. В сферата на личните взаимоотношения е добре да сте внимателни при комуникацията си с жени.


РАК

Смели инициативи

 

Чувствате се силни, можещи и заредени със сили и енергия. Вашият ден започва с добро настроение и активност. Още докато си пиете сутрешното кафе, вие поемете сериозни ангажименти, които всъщност ще натоварят дотолкова декемврийския график, че към средата на месеца няма да имате никакво време за странични дейности.


ЛЪВ

Търсите съчувствие

 

Нуждаете се от съчувствие. Искате някой да ви погали егото, като ви каже колко много страдате и в същото време колко много работа вършите. А дали е така? Днес сте лениви, мързеливи и насочвате енергията си по-скоро да се оплаквате от живота, отколкото да го живеете щастливо.


ДЕВА

Щастлив ден

 

В четвъртък вие сте смели и решителни. Склонни сте да поемете отговорност за един по-голям проект на работното място и така да си гарантирате по-добрите доходи до края на годината и в началото на следващата. В сферата на личния живот също ви очаква щастлива новина. Усмихнете се.


ВЕЗНИ

Не съчувствайте

 

Като за първа дата, вие сте доста забързани. Телефонът ви не спира да звъни и на работното място ще сте раздвоени между колегите и клиентите. Всеки ще ви тормози със своите си проблеми, всеки ще търси начин да ви натовари със собствените си болки. Не съчувствайте и не се опитвайте да помагате и да сте съпричастни.


СКОРПИОН

Хаос в службата

 

Прекрасно ще се чувстват онези от вас, които днес са в отпуск и не им се налага да поемат каквито и да било отговорности. За останалите, за които 1 декември е редовен работен ден, той ще протече доста хаотично, разнообразно и без възможност да организират целите и идеите си. Предпазвайте се от грешки. Вечерта отидете на театър.


СТРЕЛЕЦ

Не правете инвестиции

 

Добрите новини в семейството днес ще ви зарадват и ще ви помогнат да подобрите настроението си – както своето, така и на колегите в службата. Консервативното ви поведение спрямо спестяванията ви ще ви спре да направите една ненужна инвестиция. Инвестиция, която ще ви носи само разходи.


КОЗИРОГ

Спрете с помощта

 

Днес сте милосърдни и готови да помогнете на всеки, който се нуждае. Наясно сте, че това е абсолютно невъзможно, а и ненужно. Опитайте да обуздаете своята щедрост и насочете усилията си главно към своите собствени цели – било то лични или професионални. Вечерта излезте с приятели, за да се разведрите.


ВОДОЛЕЙ

Спрете с щедростта

 

Не е изключено да ви поискат пари назаем за определен срок от време. Много добре си направете сметка дали първо вие имате възможност да услужите и след това – дали хората, които ви молят, са наистина толкова нуждаещи се. Някой ви хвърля прах в очите и е възможно да се окаже, че вие се лишавате от нещо, за да го дадете на друг.


РИБИ

Решителни сте

 

Чувствате се добре днес, въпреки че емоциите ви бликат и се сменят една след друга. Като за първа дата, вие сте решителни и смели. Нуждаете се обаче от малко повече информация, преди да вземете важно решение за проект, с който да се захванете през декември. И всичко това е, за да не останете излъгани.


Хороскоп за родените на 01.12 – Честит рожден ден!

Силната ви емоционалност през следващата една година ще бъде причина да вземате поредица от грешни решения, които могат да ви наведат към неуспех. Внимавайте и преценявайте силите си, преди да предприемете поредната безумна крачка.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *